Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

"Ελισάβετ - Πάπας - Σορος!!! ένοχοι για εγκλήματα, για διακίνηση και δολοφονία παιδιών, ακούσατε τίποτα στην ΤV;"


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ: Ελισάβετ - Πάπας - Σορος!!! ένοχοι για εγκλήματα, για διακίνηση και δολοφονία παιδιών, ακούσατε τίποτα στην ΤV;;;H δίκη του πάπα Φραγκίσκου, που εκδόθηκαν από το Γραφείο της Εισαγγελίας Πολιτών, Βρυξέλλες- Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σε αυτή την αναφορά:

• Μωρά της Ιρλανδίας δολοφονήθηκαν με τελετουργικό: Νέοι αυτόπτες μάρτυρες στην Ιρλανδία και την Ολλανδία, περιγράφουν κι άλλες δολοφονίες του 9ου Κύκλου, κατονομάζουν τον Τζορτζ Σόρος, τον Πρίγκηπα Φρίσο και τον Ολλανδό Πρωθυπουργό



• Μονάδες Άμεσης Δράσης προετοιμάζονται για να σταματήσουν τα τελετουργικά του 9ου Κυκλου στις εκκλησίες του Μοντρεάλ και του Δουβλίνου

• Καναδικά δικαστήρια κοινού δικαίου συνέργονται υπό τη σκέπη μιας νέας Δημοκρατίας

• Ο βιασμός των παιδιών δεν θεωρείται έγκλημα στον Καθολικισμό: Παραδοχή αρχιεπισκόπου σε αμερικανικό δικαστήριο είναι αφυπνιστικό και ο σημαντικότερος λόγος που πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά

Τuam, Ιρλανδία και Βρυξέλλες:

Ό,τι είχε απομείνει (λείψανα) από σχεδόν 800 βρέφη, βρέθηκαν σε υπόγεια δεξαμενή νερού στον Οίκο Μητέρας και Βρέφους της Καθολικής εκκλησίας St. Mary’s κοντά στο Tuam. Τα λείψανα "έχουν σημάδια τελετουργικής δολοφονίας" σύμφωνα με μία πηγή μέσα στην Garda, την αστυνομική δύναμη της Ιρλανδίας.

“Οι άνθρωποι της σήμανσης μας είπαν ότι η κατάσταση των λειψάνων και οι ενδείξεις διαρκών αποκεφαλισμών και διαμελισμών, παραπέμπουν στα συνήθη ενδεικτικά των τελετουργικών δολοφονιών... Δεν διαμελίστηκαν απλά αυτά τα παιδιά, σφαγιάστηκαν!.”

Η Ιρλανδική κυβέρνηση και η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, ανακοίνωσαν ότι διενεργούν "δική τους" έρευνα στον ομαδικό τάφο και έκλεισαν το χώρο, χωρίς να τον κατονομάσουν τόπο εγκλήματος. Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία σε οποιαδήποτε θεσμική συγκάλυψη. Εκατοντάδες διαδηλωτές έκαναν πορεία στο Δουβλίνο σήμερα, στην Irish Dail- όπως λένε την Ιρλανδική Βουλή, απαιτώντας να διενεργηθεί εξονυχιστική έρευνα, όπου οι αρχές θα ασκήσουν ποινικές διώξεις.

Εντωμεταξύ, καθώς συνεχίζεται στις Βρυξέλλες η δίκη κοινού δικαίου του πάπα Φραγκίσκου και άλλων, για διακίνηση και δολοφονία παιδιών, μια καινούργια Ολλανδέζα μάρτυρας έδωσε περισσότερα στοιχεία για το σατανικό δίκτυο του 9ου Κύκλου, και το συσχετισμό του με δολοφονίες παιδιών στην Αγγλία, το Βέλγιο και την Ιρλανδία.

Η μάρτυρας, συνταξιούχος δημόσια αξιωματούχος, κατονόμασε 9 υψηλόβαθμους δικαστές, πολιτικούς, το μέλος της Μπίλντερμπεργκ Τζορτζ Σόρος και τον Πρίγκηπα Φρίσο, τον αδερφό του σημερινού βασιλιά της Ολλανδίας, ως συμμετέχοντες στις δολοφονίες παιδιών που είδε στο Oudergem, του Βελτίου και στο Zwolle, της Ολλανδίας, μεταξύ 1996 και 2000. Οι μάρτυρες έδωσαν βιντεοσκοπημένη κατάθεση την περασμένη Δευτέρα στους δικαστικούς ερευνητές.

“Σε κάποια δάση κοντά στο Oudergem, κυνηγούσαν αυτά τα γυμνά παιδιά και τα πυροβολούσαν... μετά έκοβαν τα πέη των νεκρών παιδιών και τα κρατούσαν θριαμβευτικά σαν τρόπαια. Είδα Βέλγους στρατιώτες να περιπολούν στα δάση και να προστατεύουν τους άντρες που κυνηγούσαν, άντρες όπως τον Πρίγκηπα Φρίσκο, τον Βασιλιά Αλβέρτο του Βελγίου, και τον Πρωθυπουργό Mark Rutte. Αναγνώρισα και τον Τζορτζ Σόρος στην ομάδα των κυνηγών, ξέρετε, τον δισεκατομμυριούχο. Είναι στενός φίλος της γυναίκας του Φρίσο, τη Mabel Wisse Smit.”

Ο Φρίσο, ο μικρότερος αδερφός του Ολλανδού βασιλιά Willelm, πέθανε ξαφνικά σε νοσοκομείο πέρσι, ενώ ανάρρωνε από "ατύχημα στο σκι". Ο θάνατός του προέκυψε λίγο πριν την δημόσια αποκάλυψη για δολοφονίες παιδιών, από το πρώην μέλος της βελγικής βουλής, Laurent Louis.

Η μάρτυρας περιέγραψε επίσης την παρουσία ενός "καθολικού πρελατου" σε μια ξέχωρη δολοφονία τριών εφήβων που ήταν σε αναμορφωτήριο, κοντά στο Zwolle, της Ολλανδίας το 2004.

“Ένα εγκληματικό συνδικάτο ονόματι "Χταπόδι", παρέχει παιδιά, παίρνοντάς τα από αναμορφωτήρια. Ήταν τρία τέτοια παιδιά εκείνη τη μέρα, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι.

Όλα τα παιδιά βιάστηκαν και βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, σε ένα σπίτι κοντά στο Zwolle που ανήκε στους γκάνγκστερ. Ο Φρίσο ήταν εκεί και κάποιος καθολικός πρελάτος που δεν γνώριζα, γιατί μιλούσε αγγλικά. Αλλά θυμάμαι ότι ο Φρίσο τον αποκαλούσε "Ιρλανδό" και αναφέρθηκε σε εννιά, ή σε ομάδα των εννιά ή κάτι τέτοιο... .”

Η μάρτυρας παρευρισκόταν στις δολοφονίες και είναι πρώην μέλος του εγκληματικού συνδικάτου, του λεγόμενου "Χταποδιού", που ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Είναι το τέταρτο "εκ των έσω" άτομο πο βγήκε και περιέγραψε τελετουργικές δολοφονίες από υψηλόβαθμους αξιωματούχους στην Ολλανδία και το Βέλγιο.



Πηγή:
exarxhs.blogspot.gr