Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

"Ο ΙΣΟΘΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

... "Ο Ηρακλής - Ζευς ήταν επιφορτισμένος με αποστολήν απαγόρευσης της προσέγγισης στο ηλιακό σας σύστημα σκαφών των αποστατών από κάθε αστρικό σύστημα του Ζωδιακού, όπως είχε και στην 7ην Αποστολή.

Ο Ηρακλής - Ζευς ή πρώτος Ηρακλής, ήταν ο θεός Ηρακλής με δική σας ορολογία, ο μοναδικός γιος του θεού Δία και της ονομαζόμενης από εσάς θεάς Ήρας, φερομένης ως συζύγου του Διός. Ηγήθηκε ενός γιγαντιαίου προγράμματος της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, που είχε εκπονηθεί από την πανίσχυρη θεά - μητέρα Ήρα, με αποστολές σε όλους τους αστερισμούς του Ζωδιακού.

Ο δεύτερος Ηρακλής, ο ήρωας, όπως εσείς αποκαλείτε τον φερόμενο ως γιο του Διός και της Αλκμήνης, ήταν αυτός που απάλλαξε τον πλανήτη της Γαίας από όλες τις τερατογεννήσεις και ανομίες της αποστασίας του Κρόνου και αποκατέστησε την ομαλή συνέχιση της ζωής. Στον Ηρακλή τον γιο του Δία και της Αλκμήνης αναφέρονται οι γνωστοί σε σας δώδεκα άθλοι, οι οποίοι κρυπτογραφούν κατ' αντιστοιχίαν τους ουράνιους άθλους του πρώτου Ηρακλή του γιου της Ήρας.

- Κάθε άθλος του Ηρακλή αριθμείται από το ένα μέχρι και το δώδεκα, όσοι είναι και οι αστερισμοί του Ζωδιακού. Κάθε άθλος κρυπτογραφεί και μιαν ουράνιαν εκστρατεία με συγκεκριμένη αποστολή.

Ο Ηρακλής - Ζευς ξεκίνησε αρχικά ως πρέσβης καλής θέλησης της ανθρωπότητας προς τις αστρικές κοινωνίες της ζώνης του Ζωδιακού και με την εντολή να εξαλείψει τις εναπομείνασες εστίες των δυνάμεων της αποστασίας που απειλούσαν την ύπαρξη και το μέλλον του ανθρώπου στην Γαία.."




Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ