Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

"ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ"

Κατάγονται από τους πλανήτες β και γ του άστρου α' του αστερισμού του Όφεως, που είναι γνωστό και σαν άστρο του Barnard και απέχει από την Γη 5,9 έτη φωτός.

- "Σκοπός τους είναι να τροποποιήσουν τον κώδικα γενετικής, να τυφλώσουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες, τις ικανότητες διόρασης και διακοής των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας τα ιερατεία. Τα ιερατεία όλων των θρησκειών, προσπαθούν να μεταβάλουν τους ανθρώπους σε απόλυτα υλιστικά όντα, ώστε να χάσουν οριστικά την ικανότητα επικοινωνίας με τους ουρανούς και με όντα άλλων διαστάσεων.

Από τον πλανήτη β του Όφεως ήλθε στην Γαία πριν 3.200 χρόνια ο Γιαχβέ, υπαρχηγός του Κρόνου, προετοιμάζοντας την κατάληψη του πλανήτη σας. Βρίσκεται συνεχώς στην Γαία καταλαμβάνοντας διαδοχικά τα σώματα των εκάστοτε αρχηγών του Ισραήλ, οι οποίοι παρουσιάζουν τόσο απάνθρωπο πρόσωπο με την σκληρότητα και την βίαιη συμπεριφορά τους, όπως συμβαίνει στις μέρες σας και που είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες στην περιοχή της Μ. Ανατολής"..

Οι Οφιοειδείς, με προμετωπίδα τον Σιωνισμό, ελέγχουν τις βαριές βιομηχανίες, τα πετρέλαια, τις τραπεζικά συστήματα και τα μέσα ενημέρωσης, υποθάλπτουν δε τον πολιτισμό της βίας.

Έχουν εισχωρήσει σε οργανισμούς, λέσχες και ιδρύματα και ελέγχουν και συντηρούν τα θρησκευτικά συστήματα και κατευθύνουν τους θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες.

Σχεδιάζουν όλες τις μηχανορραφίες και πρωτοστατούν στις δωροδοκίες, την εξαγορά και την υποταγή των διοικούντων και κάθε είδους υπευθύνων, ελέγχοντας έτσι την οικονομία και την διοίκηση του κόσμου.

Στην Νέα Τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν, οι ιερείς του Γιαχβέ (Ραββίνοι), οι αποκαλούμενοι "Ιππότες των Ναών", θα εμφανίζονται σαν προστάτες των Λαών. Στην πραγματικότητα, αυτοί θα είναι η κεντρική εξουσία που θα υπαγορεύει τις εντολές και τις θελήσεις της στις Κυβερνήσεις, που θα είναι οι εντολοδόχοι της..

[Προσέξετε το έμβλημα της γνωστής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας: Ένας εστεμμένος όφις - δράκος, καταπίνει ένα ανθρώπινο ον!]





Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ