Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

"Ο πλανήτης μπαίνει σε μια νέα εποχή τώρα! Η νέα ενέργεια ελεύθερου πλάσματος είναι προσιτή σε όλους"

Ο πλανήτης μπαίνει σε μια νέα εποχή τώρα! Η νέα ενέργεια ελεύθερου πλάσματος είναι προσιτή σε όλους. Η συσκευή έχει μέγεθος κουτιού χαρτομάντηλων!

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!

Η μαζική παραγωγή θα αρχίσει σύντομα και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να την σταματήσει.

Οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτές στον καθένα στον πλανήτη. Με κόστος που δεν ξεπερνά τα $200, κάθε σπίτι θα μπορεί να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται χωρίς να εξαρτάται από τις εταιρείες παραγωγής ενέργειας. Για όσους δεν θα μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή, θα είναι διαθέσιμη χρηματοδότηση από πολλές πηγές σε όλο τον κόσμο.

- Η συσκευή θα μπορεί να να τροφοδοτήσει ένα φορητό υπολογιστή, το αυτοκίνητό και το σπίτι ή οτιδήποτε άλλο.

- Οι άνθρωποι θα έχουν υψηλή ποιότητα διατροφής χωρίς πέψη της τροφής! Αυτό είναι ασφαλές, επειδή το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιεί μόνο το πλάσμα της ενέργειας που απαιτεί χωρίς να υπάρχει περίπτωση υπερδοσολογίας.

- Τα σύνορα μεταξύ των χωρών θα εξαφανιστούν. Τα ταξίδια θα είναι τόσο γρήγορα που θα μπορεί να μεταβεί κάποιος όπου θέλει και όποτε θέλει, σε χρόνο μόλις 30 λεπτών!

Ο κόσμος θα έχει τη θερμότητα, το φως, καθαρό νερό, τα τρόφιμα, τις μεταφορές, όλα όσα χρειάζεται. Δεν θα υπάρχουν πλέον ελλείψεις. Θα υπάρχει αφθονία σε όλα τα πράγματα και ένας ασφαλέστερος και υγιέστερος πλανήτης θα είναι σύντομα μια πραγματικότητα..

Περισσότερα εδώ!



Πηγή:
Μεταφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ