Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

"Ο Χαζαρικός όχλος είναι σε άτακτη φυγή καθώς ο (πατριωτικός) αμερικανικός στρατός καταλαμβάνει το Federal Reserve Board"

Benjamin Fulford
Οκτώβριος 13, 2015
Ο στρατός των ΗΠΑ, υπό τη νέα ηγεσία του Στρατηγού των Πεζοναυτών Joseph Dunford, έχει βγει με τα όπλα προτεταμένα για να ελευθερώσει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τους λαούς της υφηλίου. Σύμφωνα με εντολή του, ο στρατός των ΗΠΑ έχει καταλάβει την κύρια πηγή της εξουσίας του Χαζαρικού όχλου, το Federal Reserve Board. Για να επιβεβαιωθεί αυτό, επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του διοικητικού συμβουλίου της Federal Reserve, που δεν είναι πλέον
longerhttp: //www.federalreserve.org
αλλά τώρα είναι http://www.federalreserve.gov/
σημ μτφρ: η κατάληξη ‘gov’ χρησιμοποιείται μόνον για κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ FEDERAR RESERVE ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ
Οι Κινέζοι συντονισμένοι με την κίνηση αυτή, ανακοινώνουν το Κινεζικό Σύστημα Διεθνών Πληρωμών, εναλλακτικό του ελεγχόμενου από τους Χαζάρους συστήματος SWIFT που σημαίνει πως η εξαγορά του συστήματος του δολαρίου ΗΠΑ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί. Η κατάρρευση των μεγάλων τραπεζών της Χαζαρικής μαφίας είναι πλέον, απλώς θέμα χρόνου.
Επιπλέον, υπήρξαν τεράστιες συνεχείς στρατιωτικές κινήσεις στη Μέση Ανατολή με στόχο την κατάργηση της φασιστικής κυβέρνησης του Χαζάρου Σιωναζί Βενιαμίν Νετανιάχου στο Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Για να διευκολυνθεί η Ρωσική εκκαθάριση των Σατανολατρών Σιωναζί από τη Μέση Ανατολή, το Πεντάγωνο έχει αποσύρει όλα τα αεροπλανοφόρα του από τον Περσικό Κόλπο.
Το σάπιο καθεστώς Νετανιάχου έρριξε μόνο βενζίνη στη φωτιά την περασμένη εβδομάδα σκηνοθετώντας τις πληροφορίες για μια ψεύτικη αμερικανική αεροπορική επιδρομή εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι της Συρίας, σύμφωνα με άλλες πηγές του Πενταγώνου. Οι Ρώσοι δεν ξεγελάστηκαν από τον ελιγμό αυτό και απάντησαν με την εκτόξευση πυραύλων και πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον Ιρανικό εναέριο χώρο (με την άδεια του Ιράν φυσικά) για να επιτεθούν σε πολλαπλούς στόχους στη Μέση Ανατολή, σκοτώνοντας εκατοντάδες Ισραηλινών, Σαουδαράβων και μελών του τουρκικού στρατού που λειτουργούσαν κατά του διεθνούς δικαίου στη Συρία και το Ιράκ, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Το πραγματικό μήνυμα φυσικά είναι ότι ο στρατός των ΗΠΑ ήταν έτοιμος να κάνει στην άκρη για να επιτρέψει στους Ρώσους να καθαρίσουν το χάος στη Μέση Ανατολή.
Φοβούμενος για τη ζωή του και το καθεστώς του, ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας εισήχθη σε νοσοκομείο προσποιούμενος την σοβαρή νόσο Alzheimer, ενώ ο γιος του, που είναι η πραγματική εξουσία, υπουργός Άμυνας και Διάδοχος του Σαλμάν πέταξε στη Ρωσία, όπου, σύμφωνα με το Πεντάγωνο και τις ρωσικές πηγές προσέφερε την παράδοση του καθεστώτος του. Καθώς η λαϊκή Αραβική παροιμία λέει: ‘’την μια μέρα το ραβδί είναι στο χέρι σου, και την επόμενη μέρα είναι στον κώλο σου.’’ Στην πραγματικότητα, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας γονυπετής πρόσφερε στη Ρωσία τον έλεγχο της αγοράς πετρελαίου σε αντάλλαγμα την επιβίωση του καθεστώτος του. Για να ‘γλυκάνει’ το θέμα, ο Σαλμάν προσφέρθηκε να πληρώσει για τα δύο Γαλλικά ελικοπτεροφόρα Mistral που αγοράζει η Αίγυπτος αφού η Γαλλία αναγκάστηκε να ακυρώσει την πώληση τους στη Ρωσία.
Οι Ρώσοι έχουν συμφωνήσει με τους Σαουδάραβες ότι απαιτείται κάποιο είδος "πολιτικής διευθέτησης", συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού του ψεύτικου χαλιφάτου των τρομοκρατικών του ISIS. Ωστόσο, με την βοήθεια των Κινέζων, των Ρώσων και των Ιρανών οι δυνάμεις της Υεμένης καταλαμβάνουν Σαουδαραβικές πετρελαιοπηγές ‘κλειδιά’ και φαίνεται όλο και πιο πιθανό πως η "πολιτική διευθέτηση’’ θα είναι η παραίτηση της απεχθούς ψευδό-μουσουλμανικής οικογένειας Σατανολατρών και η παραχώρηση του ελέγχου των μουσουλμανικών ιερών εδαφών σε αντάλλαγμα για τη ζωή τους. Ίσως θα μπορούσε να κανονιστεί μια άνετη συνταξιοδότηση στη Γαλλική Ριβιέρα. Αυτό θα ήταν αναμφίβολα προτιμότερο από τον αποκεφαλισμό που πολλοί από αυτούς αξίζουν και κάποιοι από αυτούς μπορεί να υποστούν.
Ο άλλος δικτάτορας της Μέσης Ανατολής που βρίσκεται σε μια βαθιά κατάσταση funk είναι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν. Το Πεντάγωνο αποσύρει όλες τις δυνάμεις του και την αντι-πυραυλική άμυνα από την Τουρκία ως μέρος της γενικής απεμπλοκής του από την περιοχή. Το μόνο πράγμα που θα συνεχίσουν να έχουν οι Τούρκοι θα είναι ο τακτικός εφοδιασμός καυσίμων για την ενεργοβόρα στρατιωτική μηχανή τους.
Ο Ερντογάν έχει πιαστεί να κάνει βομβιστικές επιθέσεις κατά των Κούρδων στη χώρα του, να κλέβει βιομηχανικές υποδομές από τη Συρία, σε συνεργασία με το Ισραήλ και γενικά να είναι ένας αντι-κοινωνικός ταραξίας. Ως ανταπόδοση, οι αγωγοί των Rothschild που μεταφέρουν κλεμμένο πετρέλαιο της Συρίας και του Ιράκ μέσω της Τουρκίας θα αποκοπούν από τους Ρώσους και τους Κούρδους.
Η αποκοπή των χρημάτων του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής πρόκειται να είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο για πολλές από τις ποινικές μεγα-τράπεζες που έχουν επιβιώσει χάρη στα πετροδολάρια. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η BIS, η Citibank, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλοι έχουν προειδοποιήσει για επικείμενη οικονομική κρίση. Το οικονομικό κεφάλι του χταποδιού των Σιωναζί θα αποκοπεί και σύντομα τα διάφορα όπλα θα σταματήσουν τους καταδικασμένους τους αγώνες τους.
Με την επικείμενη απομάκρυνση από την εξουσία των Ευρωπαίων και Αμερικανών χορηγών η τύχη του Σιωναζιστικού καθεστώτος Νετανιάχου στο Ισραήλ είναι επίσης τώρα, λίγο πολύ σφραγισμένη.
Ο Νετανιάχου αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Γερμανία, επειδή η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και το Γερμανό καθεστώς, του είπαν ότι δεν επρόκειτο να πάρει πια άλλα γερμανικά υποβρύχια.
Ο εκβιασμός κατά των Γερμανών κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως η Volkswagen, η Mercedes Benz κλπ χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο "σκάνδαλο για εκπομπές καυσαερίων" χρησίμευσε μόνο για να ενισχύσει την αποφασιστικότητα των Γερμανών να συνεργαστούν με τους Ρώσους κατά των Χαζάρων βασανιστών. Η πλημμύρα των εκατομμυρίων προσφύγων από τη Συρία, που πολλοί από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι πράκτορες σαμποτάζ και που δεν είναι ούτε καν από την Συρία, έχει επίσης θορυβήσει πολλούς λογικούς Γερμανούς. Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να επανεξετάσουν το ζήτημα του γερμανικού Μάρκου εάν είναι απαραίτητο και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με το καθεστώς Πούτιν στη χριστιανική Ρωσία.
Οι Γάλλοι έχουν επίσης ρίξει το γάντι και δεν εργάζονται πλέον για τον Χαζαρικό όχλο, σύμφωνα με την βρετανική MI5. Οι Γάλλοι είπαν στους Βρετανούς ότι θα συντονίσουν την ΕΕ με τη Ρωσία και ότι εάν οι Βρετανοί είναι ενάντιοι σε αυτό, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την ΕΕ, δήλωσαν οι πηγές.
Στην Άπω Ανατολή, εν τω μεταξύ, κάποιες μεγάλες αλλαγές αρχίζουν να γίνονται ορατές επίσης. Οι Κινέζοι κομμουνιστές και το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχουν αμβλύνει τις διαφορές τους.
Η ανακοίνωση από τους Βορειοκορεάτες ότι έχουν πυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να χτυπήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη ήταν ένα σημάδι ότι η Ιαπωνία και η χερσόνησος της Κορέας δεν είναι πλέον ανοικτές σε πυρηνικό εκβιασμό από τους Χαζάρους και την συρρικνωμένη συλλογή τους από καθεστώτα σκλάβων, λένε πηγές της Βόρειας Κορέας και της Κίνας
Η CIA έστειλε μια προειδοποίηση προς την White Dragon Society ότι οι Χαζάροι επρόκειτο να προσπαθήσουν να πιέσουν για ένα σκάνδαλο εκπομπών Γερμανικού στυλ στις Ιαπωνικές εταιρείες όπως η Mitsubishi, η Honda, Toyota, Mazda κ.λπ., προκειμένου να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους Ιάπωνες βιομηχάνους να συνεχίσουν την υποταγή τους. Οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα θα αποτύχει, διότι το καθεστώς του σκλάβου Abe έχει χάσει την υποστήριξη του μετά τον εξαναγκασμό του λαού και της βιομηχανίας στην τη συμφωνία Trans Pacific Partnership (TPP)
Παρά το γεγονός ότι η TPP είναι κυρίως το αποτέλεσμα πολύπλοκων τεχνοκρατικών παζαριών και θα έχει μόνο ελάχιστη επίδραση στην πραγματική οικονομία, το γεγονός ότι η διαπραγμάτευσή της έγινε εν κρυπτώ και ότι δίνει σε κρυφά επιλεγμένα εταιρικά δικαστήρια εξουσία πάνω από την Ιαπωνική κυβέρνηση έχει εξοργίσει τους εθνικιστές εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, έστω κι αν το καθεστώς του σκλάβου Abe προσκολλάται στην εξουσία, μια επίθεση εναντίον των υπολοίπων αφεντικών του στις ΗΠΑ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ακόμη και καθώς αυτό το άρθρο δημοσιευόταν, τα αφεντικά του Abe ήρθαν σε επαφή με την WDS για να διαπραγματευτούν μια ειρηνευτική συμφωνία.
Εν τω μεταξύ, ο Πάπας Francis αναμένεται να εμφανιστεί στο Μεξικό, όπου σκέφτεται να ανακοινώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίον των Χαζάρων που ακόμα είναι προσκολλημένοι στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με πηγές των ελευθεροτεκτόνων Ρ2.
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και μακροπρόθεσμα Σιωναζί Φύρερ, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος έδειξε τον φόβο του πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε από ένα άτομο που αναζητά την αλήθεια για τα μυστικά σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ο Μπους απάντησε ‘’Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια’’ πριν οι ‘’νοσοκόμοι’’ του τον κάνουν να το βουλώσει.
Ποια αλήθεια δεν μπορούν να αντέξουν κ. Μπους; Το γεγονός ότι εσείς και η κλίκα σας δολοφονήσατε τον Πρόεδρο John F. Kennedy, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και χιλιάδες άλλους; Το γεγονός ότι πήρατε τα κεφάλαια που προορίζονταν για τους ανθρώπους του κόσμου και τα χρησιμοποιήσατε για να προωθήσετε τις γενοκτονίες σας της φασιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων; Το γεγονός ότι εσείς και οι συνάδελφοί σας Σιωναζί κατασκευάσατε και εξαπλώσατε θανατηφόρες ασθένειες, όπως το HIV, τον ιό Έμπολα, την γρίπη των πτηνών, τον SARS, κλπ; Το γεγονός ότι πουλήσατε στρατιωτικά μυστικά στους Κινέζους και Βορειοκορεάτες; Το γεγονός ότι η συμμορία σας δολοφόνησε κοντά 3000 ανθρώπους την 911 για να στήσει ένα φασιστικό πραξικόπημα; Τι γίνεται με τα chemtrails, και το σχέδιο για να μπουν μικροτσίπ στους ανθρώπους κλπ; Ο κατάλογος συνεχίζεται, αλλά, ας το παραδεχτούμε, ξέρετε ότι, όπως είπατε στην δημοσιογράφο Sarah McLendon το 1992, ‘’εάν ο αμερικανικός λαός ποτέ μάθαινε τι έχουμε κάνει, θα μας κυνηγούσε στον δρόμο να μας λιντσάρει."
Ο αμερικανικός στρατός υπό τον στρατηγό Dunford έκανε ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την εθνικοποίηση της Federal Reserve Board, αλλά πολύ περισσότερα πρέπει να γίνουν.
Ο Ομπάμα εξακολουθεί να λέει δημοσίως ψέματα για τη Συρία, την 911, την Ουκρανία, την 311 κλπ. Γιατί δεν έχει αρχίσει ο στρατός τις μαζικές συλλήψεις των γνωστών εγκληματιών πίσω από την 911, την απάτη της Wall Street, της μαζικές δωροδοκίες των πολιτικών κλπ;
Όπως πολλοί ενημερωμένοι πολίτες των ΗΠΑ και πολλοί στο εσωτερικό του Πενταγώνου και των υπηρεσιών έχουν επισημάνει, αυτό είναι εσχάτη προδοσία και πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους άνδρες με τα όπλα, διότι κανείς άλλος δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει το σύνταγμα των ΗΠΑ και τους νόμους της χώρας.
Στρατηγέ Dunford και πατριώτες του στρατού των ΗΠΑ, τα βιβλία της ιστορίας περιμένουν την απόφασή σας. Θα είστε ένας ήρωας της ανθρωπότητας ή θα πάτε στα σκουπίδια της ιστορίας ως μια αποτυχία; Οι άνθρωποι του κόσμου περιμένουν και ελπίζουν για το καλύτερο.


Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2015-10-05