Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

"ΟΙ TELOSIANS Ή ΤΕΛΟΣΙΑΝΟΙ"

Η ονομασία τους προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "Τέλος", που σημαίνει τέλος ή σκοπός, ένα ταιριαστό όνομα για την μεγαλύτερη πόλη τους Telos, ένα γιγάντιο κάστρο που βρίσκεται κάτω από το όρος Shasta στην Καλιφόρνια. Αν και λίγοι άνθρωποι φέρεται να έχουν πάει εκεί, πολλοί αναφέρουν πως είναι σε θέση να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τους κατοίκους αυτού του μυθικού τόπου.

Περιγράφονται ως ψηλοί και ξανθοί και πιστεύεται ότι είναι απομεινάρια ενός παλαιότερου ανθρώπινου πολιτισμού της Γης. Κάποιοι πιστεύουν ότι οι Telosians είναι οι επιζώντες των κατακλυσμών που βύθισαν την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία, κάποιοι άλλοι όμως πιστεύουν ότι η προέλευσή τους είναι πολύ αρχαιότερη.

Πολλά στοιχεία δείχνουν ότι οι Telosians βρίσκονται εγγύτερα στον δικό μας γενετικό κώδικα.

Ο πρώτος που περιέγραψε τους Telosians ήταν ο Ναύαρχος Richard Byrd, του οποίου τα ημερολόγια δημοσιεύτηκαν μετά τον θάνατο του και αναφέρουν για μια μυστική προηγμένη υπόγεια φυλή στον Βόρειο Πόλο. Ο Byrd έγραψε ότι αυτό το είδος ζούσε σε μυστικές υπόγειες πόλεις, αλλά οι πυρηνικές βόμβες τους ανάγκασαν να βγουν στην επιφάνεια.

Οι υπόγειες εγκαταστάσεις τους συνδέονται μεταξύ των με ένα σύστημα σηράγγων, μια δε από τις σήραγγες τους καταλήγει στο Matto Grosso, περιοχή της ζούγκλας της Βραζιλίας. Έχουν αναπτύξει ένα υδροπονικό σύστημα παραγωγής τροφίμων και χρησιμοποιούν φωτισμό πλήρους φάσματος στους κήπους τους. Το φαγητό και οι πόροι της Telos διανέμονται σε αφθονία στον πληθυσμό της, που ανέρχεται περίπου στο ενάμισυ εκατομμύριο και που ζει σε μια οικονομία χωρίς χρήματα.

Μέσω ψυχοτρονικής τεχνολογίας και με τις ιδιαίτερα ανεπτυγμένες εγκεφαλικές τους δυνατότητες, η απίστευτα προηγμένη κοινωνία τους βρίσκεται σε συνεχή επαφή με μια σειρά από εξωγήινους πολιτισμούς, όπως τους Πλειάδειους και τους Αρκτουριανούς.

Χάρη στην μακρόχρονη επιστημονική τους πρόοδο, έχουν νικήσει όλες τις ασθένειες και τη γήρανση. Οι Telosians είναι γνωστοί για τη μακροζωία τους και θα μπορούσαν κάλλιστα να μας βοηθήσουν σ' αυτό. Είναι επίσης γνωστό ότι προστατεύουν του περιβάλλον της Γης και είναι κάτοχοι της γνώσης του παρελθόντος του πλανήτη μας.

Δείτε επίσης:



Πηγή: