Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΛΩΒΟ"

Οι Αιθερικοί "Άρχοντες"* είναι πολύ αλλεργικοί με την ενέργεια της αγάπης, ειδικά με την αγάπη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Όταν βλέπουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, θέλουν να καταστρέψουν την αγάπη μεταξύ τους, διότι η αγάπη δίνει τη δύναμη στις μη φυσικές Δυνάμεις του Φωτός να τους εξουδετερώσουν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΛΩΒΟ

Το αιθερικό πλέγμα των Αρχόντων είναι ο κύριος παράγοντας που καθυστερεί την απελευθέρωση του πλανήτη. Εάν επιχειρηθεί τώρα οποιαδήποτε ενέργεια, οι αιθερικοί Άρχοντες μαζί με την Cabal θα επηρεάσουν τις Δυνάμεις του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, αλλά και τον γενικότερο πληθυσμό, μετατρέποντας την επιχείρηση σε μια πλήρη καταστροφή.

Το αιθερικό πλέγμα πρέπει να εξουδετερωθεί σε μεγάλο βαθμό πριν επιχειρηθεί η απελευθέρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχουν οι Δυνάμεις του Φωτός την απομάκρυνση του, είναι η μεγαλύτερη συνειδητοποίηση από την ανθρωπότητα της ύπαρξής του.

Αυτό το αιθερικό πλέγμα είναι ένα λεπτό στρώμα που εκτείνεται από την επιφάνεια του πλανήτη σε ύψος 8,6 μίλια προς τον ουρανό και άλλα τόσα προς τα κάτω, στον φλοιό της Γης. Η ραχοκοκαλιά του είναι ένα δίκτυο από αιθερικές υπερδιαστατικές σκουληκότρυπες, που περιέχουν δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων ερπετικών οντοτήτων (πολεμιστών και άλλων στοιχειωδών όντων ευρισκομένων σε ημι-συνειδητή κατάσταση). Όταν το φως του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου χτυπά τις σκουληκότρυπες, οι οντότητες αυτές ξεσηκώνονται και αρχίζουν να επιτίθενται σε οποιαδήποτε φωτεινά όντα μπορούν να βρουν, που είτε ευρίσκονται στο αιθερικό πεδίο, είτε σε ενσάρκωση.

Αυτός είναι ο λόγος των ενεργειακών επιθέσεων που υφίστανται πολλοί εργάτες και πολεμιστές του Φωτός. Οι μη φυσικές δυνάμεις του Φωτός μπορούν να αφαιρέσουν τις αρνητικές οντότητες μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και κατόπιν τηλεμεταφοράς τους στο Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο, αλλά μέχρι τότε συνήθως θα έχουν υποστεί κάποια ζημιά . Πάλι, αν υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το τι πραγματικά συμβαίνει, οι Δυνάμεις του Φωτός θα είναι πιο αποτελεσματικές στην προστασία μας και την εξάλειψη αυτών των αρνητικών οντοτήτων.

Το αιθερικό πλέγμα των Αρχόντων ελέγχεται από μία πολύ μικρή ομάδα αιθερικών όντων, που δίνουν τις εντολές τους σε εκατομμύρια αιθερικών Δρακονιανών (διοικητές τομέα), και εκείνοι ακολούθως στα δισεκατομμύρια των ερπετοειδών πολεμιστών και άλλων στοιχειωδών όντων που υπακούουν μόνον σε εντολές χωρίς να τις αμφισβητούν. Οι Άρχοντες ελέγχουν το δίκτυο αυτό με προηγμένη αιθερική τεχνολογία. Ολόκληρο το αιθερικό δίχτυο εντός του δακτυλίου των 17,2 μιλίων, είναι διαποτισμένο με ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που στρεβλώνουν τη δομή του χωροχρόνου σύμφωνα με το πρόγραμμα mainframe του ηλεκτρονικού υπολογιστή που κατευθύνει τη ροή της αιθερικής ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα. Τα πεδία αυτά ανιχνεύουν όλους όσους διακατέχονται με θετικές σκέψεις και συναισθήματα και αν αυτά είναι πάρα πολύ ισχυρά, αποστέλλουν μήνυμα προς τον αιθερικό μακροϋπολογιστή, που στη συνέχεια περισφίγγει με ένα πλέγμα διαστρεβλωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων το άτομο που βιώνει την θετικότητα και το εξουδετερώνει. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ενεργοποιεί επιπλέον ELF με infrasound βουητά χαμηλής συχνότητας, με επιπλέον ηλεκτρικούς παλμούς που αποστέλλονται στο ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) του ηλιακού πλέγματος, βραχυκυκλώνοντας την ενέργεια Κουνταλίνι και σβήνοντας την προς τα κάτω. Αυτό γίνεται μερικές φορές σε συνδυασμό με ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω από το τσάκρα του τρίτου ματιού, αποπροσανατολίζοντας το μυαλό και κάνοντας το άτομο να αισθάνεται υπνηλία ή να φαίνεται ότι είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών. Μαζί με όλα αυτά, προβάλλονται συνεχώς αρνητικές σκεπτομορφές που βομβαρδίζουν το μυαλό του ατόμου.

Πέρα από όλα αυτά, κάθε ενσαρκωμένο άτομο έχει ένα παράσιτο αρνητικής ενέργειας από στοιχειώδη ημι-συνειδητά όντα που συνδέονται με την περιοχή του ηλιακού πλέγματος, τα οποία προσπαθούν να ελέγξουν την συναισθηματική ζωή του εν λόγω ατόμου. Συνδέονται επίσης με παράσιτα αρνητικής ενέργειας άλλων προσώπων, ενορχηστρώνοντας συγκρούσεις.

Οι Αιθερικοί Άρχοντες προβαίνουν στη μετάδοση δεδομένων από το mainframe του αιθερικού υπολογιστή στο φυσικό Black Box που έχει στην κατοχή της μία από τις σημαντικότερες ιταλικές οικογένειες Μαύρων Αρχόντων και συνδέεται με το φυσικό κεντρικό υπολογιστή της Cabal (το λεγόμενο "Θηρίο"). Στη συνέχεια, συνδέεται με τους υπολογιστές mainframe στο εσωτερικό της NSA. Αν και οι Φωτεινές Δυνάμεις κατάφεραν να τοποθετήσουν έναν ιό σ' αυτό το Black Box, ο ιός αυτός δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι Αιθερικοί Άρχοντες είναι πολύ αλλεργικοί σε μερικά πράγματα. Πρώτα - πρώτα με την ενέργεια της αγάπης, ειδικά με την αγάπη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Όταν βλέπουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, θέλουν να καταστρέψουν την αγάπη μεταξύ τους, διότι η αγάπη δίνει τη δύναμη στις μη φυσικές Δυνάμεις του Φωτός να τους εξουδετερώσουν.

Δεύτερον, είναι αλλεργικοί στην υγιή σεξουαλική ενέργεια. Μπορούν να καταστέλλουν αυτήν την ενέργεια, και όταν δεν μπορούν να το επιτύχουν, την διαστρέφουν. Η σεξουαλική ενέργεια είναι η ίδια η δύναμη της ζωής και όταν καταφέρνουν να την καταστέλλουν, προβατοποιούν τον πληθυσμό, με αποτέλεσμα τον ευκολότερο έλεγχο του.

Τρίτον, είναι αλλεργικοί στις ενέργειες θετικών εξωγηίνων πολιτισμών και στις ενέργειες των αναληφθέντων Διδασκάλων. Προσπαθούν να καταστείλουν, να στρεβλώσουν και να διαχειριστούν αυτές τις ενέργειες όποτε είναι δυνατόν. Το δίκτυο των Αιθερικών Αρχόντων περιβάλλει τον πλανήτη κατά τα τελευταία 26.000 χρόνια, αλλά ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό μετά την εισβολή τους στο Κογκό το 1996, όταν είχαν ενισχυθεί με πολλές ερπετοειδείς οντότητες από τον Γαλαξία μας και από τον γαλαξία της Ανδρομέδας. Στα τέλη του 1995, οι Άρχοντες φοβήθηκαν ότι η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει επαφή με την ανθρωπότητα και ενίσχυσαν το αιθερικό πλέγμα για να το αποτρέψουν. Το πλέγμα αυτό έχει αποενεργοποιηθεί σε κάποιο βαθμό από τις Φωτεινές Δυνάμεις που τώρα επεξεργάζονται ειδικά σχέδια για την πλήρη αποενεργοποίηση του καθώς και για την τύχη των ερπετοειδών που απομένουν.

Αιθερικοί "Άρχοντες": Είναι οι ηγέτες των αποστατών του Ωρίωνα, οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από ερπετικές οντότητες άλλων γαλαξιών εισέβαλαν στον πλανήτη μας πριν 26.000 χρόνια, ενδεδυμένοι με ανθρώπινα σώματα. Το 1996 και κατά την διάρκεια των γεγονότων στο Κογκό, πραγματοποίησαν νέα εισβολή ενισχύοντας τον αιθερικό κλωβό στον οποίο έχουν αιχμαλωτισμένη την ανθρωπότητα, με στόχο να συνεχίσουν την καραντίνα και να αποτρέψουν οποιαδήποτε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Οι Μαύροι Άρχοντες είναι οι ενσαρκωμένοι αρχηγοί των οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη και αποτελούν προέκταση των Αιθερικών "Αρχόντων"




Πηγή: