Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

"ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ή ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ (μηνύματα άνωθεν)"

Ελπιζω ότι θα απαντησω σε πολλους φιλους που εχουν αποριες για αυτους που υπαρχουν από την εποχη της μεταφορας ζωης του πλανητη μας, καθως και γιατι υπαρχει η σχετικη αισιοδοξια .
Παντα σε κάθε εποχη,υπαρχουν ψυχες που ενσαρκωνονται για καποιον σκοπο,αποτελουν το χρησιμο κρικο επαφης μας με την Συμπαντικη Κοινωνια των Υπευθυνων σπορας και Επιτηρησης Πλανητων.Επισης πολλοι γινονται ‘’δέκτες’’ πληροφοριων και ‘’ενδιαμεσοι’’.
Επενδυεται χρονος προετοιμασιας,σχεδιων κ.τ.λ. από Ανωτερα Ταξη των Σοφων του Φωτος και ο κρικος επαφης μεταφερει καποιες εντολες-πληροφοριες ώστε η ανθρωποτητα να προετοιμαστει για κατι που θα συμβει στο αμεσο ή εμεσο μελλον.Αυτη η επιλεγμενη οντοτητα τα μεταφερει,αλλα στον κοσμο επαφιεται η κατανοηση τους.
Μια τετοια οντοτητα είναι και ο Καλογερακης Γερασιμος που εκτελει τις εντολες μεταφορας οδηγιων προς τους ανθρωπους και ειδικα στους Ελληνες,οι οποιοι ειμαστε απογονοι αυτων που δινουν τις οδηγιες και εντολες. Μπορει να υπαρχουν και αλλοι που κανουν το ιδιο και σιγουρα θα υπαρχουν,εγω όμως δεν τους γνωριζω.
Τωρα στο θεμα της αισιοδοξιας, οι πληροφοριες αναφερουν ότι ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

"Φοίνιξ" Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έστειλε από το 1947 μία αστροπολιτεία, όπως εσείς ονομάζετε, στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος και από το 1984 η Γαία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση.

Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών με όνομα "Φοίνιξ" αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3.892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών ˙ ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, σε έκταση διπλάσιο από τη Σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα, το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10 ον πλανήτη».

-Είναι λαθος να πιστευουμε στο 12θεο ??? «Εν μέρει ναι. Εμείς είμαστε οι Ολύμπιοι. Δεν είμαστε "Θεοί", "Θεούς" εσείς μας ονομάσατε. Εμείς, ποτέ δεν αναφέραμε ότι είμαστε "Θεοί". Είμαστε οι Ολύμπιοι "Ε". Αρχηγός όλων των στρατευμάτων είναι ο Ιερός Άρχοντας Φωτός, ο Ανδρομέδιος Κυβερνήτης δεκατριών Γαλαξιών και επτά Συμπάντων, ο Πανύψιστος "Ζευς", με δική σας ονομασία. Ανώτατη Δύναμις Δημιουργίας είναι το Όλον Φως. Ερχόμαστε από το Γαλαξία της Ανδρομέδας, από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "E" Σμήνους Δεκατριών Γαλαξιών. Μόνο ο "Γιαχβέ", όπως σείς τον αποκαλείτε, αυτοαπεκαλείτο "Θεός". Ανήκει στην τέταρτη Αποστολή, αυτή των Αποστατών και είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων, αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος.


Ποιός είναι ο σκοπός σας; «Είναι η αποκατάσταση της γήινης βιολογίας και η επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη "Γαλαξιακή Κεντρική Κυβέρνηση" όπως μας ονομάζετε εσείς».


«Η Ελλάδα είναι δικό μας γεωλογικό δημιούργημα πιστό αντίγραφο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη ε του Σειρίου, τόσο τα όρια του Ελλάνιου κράτους, όσο και η ευρύτερη περιοχή του η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των Ολύμπιων. Ο Ιερός Άρχοντας Φωτός σας προστατεύει».

Οι Έλληνες που έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά είναι δική μας προέκταση, αφού υφίσταται πρόγραμμα ενσαρκώσεως δικών μας απογόνων σε σώματα νεογνών Ελληνικών φύλων, αλλά και οι Αποστάτες βρίσκονται σε δραστηριότητα ενσάρκωσης δικών τους απογόνων σε σώματα Ατλαντίων φύλων».
Την περίοδο που διανύουμε παρατηρείται μία πρωτοφανής αφύπνιση του Ελληνισμού. Πού οφείλεται αυτό;
«Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή Ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της ελληνικής φυλής με γονιδιακές παρεμβάσεις».
«Η ΕΛΛΑΝΙΑ θα νικήσει γιατί προστατεύεται από το Άναρχο Φως. Εμείς είμαστε που θα την καθοδηγήσουμε στη νίκη».

-«Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες σας γιατί δεν γνωρίζετε τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε τη δυνατότητα της ακαριαίας τύφλωσης όλων των τηλεοπτικών μέσων της Γαίας και την τελεία νέκρωση όλων των ειδών επικοινωνιών ασυρμάτων, ενσυρμάτων και δορυφορικών με δική σας ορολογία.
Έχουμε τη δυνατότητα να προκαλέσουμε απόσβεση μνήμης στους αντιπάλους και να μη θυμούνται ούτε τον εαυτό τους.
Μην απογοητεύεσθε».
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΗΘΑΡΓΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Fileas : Αυτα και αλλα ακομη περισσοτερα μηνυματα αναφερουν και πληροφορουν για γεγονοτα που εγιναν και που θα γινουν στο μελλον. Βασικα τα εχω μεταφερει, οπως και αλλοι εδω μεσα,αλλα υπαρχει μεγαλη αρνηση απο τον κοσμο,αυτο ομως δεν αναιρει αυτα επειδη δεν τα αποδεχονται καποιοι,ηδη τα περισσοτερα εχουν επαληθευθει.!!!



Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ