Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

"Δεν πρόκειται να γίνει παγκόσμιος πόλεμος.."

Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

- Η επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία δεν είχε στόχο μόνον την Isis. Κύριος στόχος της Ρωσίας με την εγκατάσταση των υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων - που κάποια από αυτά είναι εξωγήινης τεχνολογίας - είναι να ΔΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, όπως και έγινε, γιατί οι Χαζάροι που το κυβερνούν είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τον πλανήτη.



- Υπάρχει πλήρης συνεργασία του Πούτιν και της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας της Ρωσίας, με τα "Ψηλά ή Λευκά Καπέλα" και την πατριωτική φατρία των αξιωματικών που κινείται μέσα στο αμερικανικό Πεντάγωνο.

- Πλήρη συνεργασία και στήριξη στα πιο πάνω δίνει και η Κίνα, η οποία αν και ανήκει στην αδελφότητα των "Λευκών Δράκων", προσχώρησε στις δυνάμεις σωτηρίας του πλανήτη.

- Οι πιο εγκληματικές μυστικές υπηρεσίες - και κατ' αναλογίαν οι χώρες στις οποίες ανήκουν - είναι η CIA, η ισραηλινή Mosad, η βρεττανική Μ15, οι σαουδαραβικές μυστικές υπηρεσίες και η τουρκική MIT.

Το μεταβατικό σχέδιο απαλλαγής του πλανήτη από τους Χαζάρους και την Cabal, εφαρμόζεται κατ' εντολή της Δορυφορικής Κυβέρνησης..




Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ