Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"Το μεγάλο στρίμωγμα της Χαζαρικής Μαφίας" (Ολόκληρο)


Preston James, Ph.D - 17 Ιανουαρίου, 2016
Γνωρίζουμε ότι η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) αποτελεί σήμερα ένα πλοίο που βυθίζεται. Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον συσπειρωθεί για να το πετύχουν αυτό. Είναι στριμωγμένη και χάνει την εξουσία της μέρα με την μέρα. Να περιμένετε αυξημένη επιτήρηση και παρενόχληση από τις τοπικές αστυνομικές αρχές οι οποίες παίρνουν εντολές από την Υπηρεσία της Εσωτερικής Ασφάλειας και λαμβάνουν τις γελοίες λίστες για την επιτήρηση κατά της ‘τρομοκρατίας’. Πόση πραγματική εξουσία έχει απομείνει στην ΧΜ και για πόσο καιρό ακόμη μπορεί να αντέξει; Είναι η ΧΜ ακόμα αρκετά ισχυρή για να ξεκινήσει έναν άλλο μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ή ακόμη και έναν πυρηνικό Γ’ΠΠ που θα χρησίμευε σαν επιβράδυνση της επικείμενης απώλειας της παγκόσμιας ηγεμονίας της;
Υπάρχουν πρόσφατες αναφορές από την Κίνα, πως η Κινεζική κυβέρνηση διέταξε τον περιορισμό των διεθνών θαλασσίων εμπορευματικών μεταφορών της τόσο στον Ειρηνικό και στον Ατλαντικό.
Μια πηγή που έχει επαφή με τις ηπειρωτικές Κινεζικές πηγές έχει επαληθεύσει αυτόν τον ισχυρισμό, ότι δηλαδή η Κίνα έχει δώσει τελεσίγραφο πως θα υπάρξει μεγάλη μείωση στις εκφορτώσεις προϊόντων από τα φορτηγά πλοία της, έως ότου η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρχίσει να τιμά την μυστική συμφωνία για την Παγκόσμια Επανεκκίνηση που έγινε το 2013 κατά τη διάρκεια των συναντήσεων των G20.
Ο δείκτης Baltic Dry Index είναι πολύ κάτω, λιγότερο από το μισό από αυτό που ήταν στο αποκορύφωμά του.
Η προϋπόθεση που μπορούμε να υπολογίσουμε πως είναι απαραίτητη για να αυξηθεί η εμπορευματική κίνηση της Κινεζικής ναυτιλίας, είναι να ικανοποιηθεί η απαίτηση της Κίνας να συμπεριληφθεί το Renminbi της σε ένα καλάθι νομισμάτων. (Σημ. ΓΒ. - Το Renminbi είναι το επίσημο νόμισμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας). H διαφορά του με το γουάν εδώ
Και γνωρίζουμε ότι το Renminbi στη συνέχεια θα υποστηρίζεται από χρυσό και αυτό το καλάθι νομισμάτων θα αντικαταστήσει την τρέχουσα αποκλειστικότητα του Αμερικανικού πετρο-δολαρίου, που λειτουργεί ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι η Ιαπωνική κυβέρνηση έχει μόλις συμφωνήσει την συμμετοχή της στην Κινεζική Τράπεζα Ασιατικών Επενδύσεων και Υποδομών (AIIB). Εάν αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς, τότε σημαίνει πως η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) πιέζεται οικονομικά.
Τα Έθνη G-20, και ιδιαίτερα οι ΗΠΑ για να μπορέσουν να τηρήσουν αυτήν την Μυστική Συμφωνία Επανεκκίνησης που έγινε το 2013, η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση που κατέχει στον έλεγχο των Παγκόσμιων Κεντρικών Τραπεζών.
Θα απαιτηθεί επίσης η αποδοχή του γουάν της Κίνας, το οποίο θα υποστηρίζεται από χρυσό και ασήμι ως μέρος ενός διεθνούς καλαθιού νομισμάτων και η απομάκρυνση του Αμερικανικού πετρο-δολαρίου, ως παγκοσμίου αποθεματικού νομίσματος.
Φαίνεται πως η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) πιέζεται τώρα από πολλές μεριές και χάνει τον έλεγχο με ταχείς ρυθμούς πράγμα που την φέρνει σε απελπιστική κατάσταση.
Όταν το μεγαλύτερο Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου η ΧΜ αισθάνεται στριμωγμένη αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τον έλεγχο της και να προβεί σε ακόμη πιο δραστικές ενέργειες απ’ αυτές που είχε προβεί κατά το παρελθόν, εκτός εάν, πάρα πολλή δύναμη ασκηθεί εναντίον της και από περισσότερους από έναν εχθρούς .
Και τώρα, για πρώτη φορά πολλοί εχθροί έχουν προκύψει κατά της ΧΜ. Και οι δύο από αυτούς είναι αρκετά ισχυροί.
Ο πρώτος και πιο ισχυρός εχθρός φαίνεται να είναι η Ρωσική Ομοσπονδία.
Ο Πούτιν και η Ρωσική Ομοσπονδία έχουν κάνει πλέον ολοκληρωτικό ματ στην Χαζαρική Μαφία (ΧΜ), τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Συρία εκμηδενίζοντας το ISIS με την ανάπτυξη ανώτερης δύναμης στον αέρα.
Η δεύτερη πιο ισχυρή φαίνεται να είναι ο Αμερικανικός Λαός, ένας πολύ καλά οπλισμένος κοιμώμενος γίγαντας που τώρα ξυπνά γρήγορα.
Αυτή η νέα απαιτητική δύναμη των Αμερικανικών μαζών αναπτύσσεται λόγω των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης και του Διαδικτύου. Το Διαδίκτυο έχει παράσχει απίστευτη ταχύτητα στο γεγονός ότι τόσοι πολλοί Αμερικανοί, τελικά αντιλαμβάνονται πως ότι προέρχεται από τα στόματα των εκλεγμένων πολιτικών τους μέσω των μεγάλων ΜΜΕ είναι προπαγάνδα, μεγάλα ψέματα και ψεύτικες-αφηγήσεις.

Η πρόσφατη δεινή κατάσταση της οικονομίας καθώς και η μαζική ανεργία από το 2008 που επέφεραν όλες αυτές οι προδοτικές συμφωνίες των ελεύθερων συναλλαγών και τα δύο παράνομα, αντισυνταγματικά " Πακέτα διάσωσης της Wall Street» έχουν δημιουργήσει έναν αυθόρμητο αναδυόμενο λαϊκισμό στις Αμερικανικές μάζες.
Αυτός ο μαζικός λαϊκισμός δεν είναι μόνο πρωτοφανής, αλλά τώρα συνοδεύεται και από μια αυξανόμενη οργή προς τους "doofus" (ηλίθιους) πολιτικούς καριέρας της DC και αυτός ο νέος λαϊκισμός είναι όλο και πιο ισχυρός.
Η ΧΜ έχει αναπτύξει επιθέσεις ψευδούς σημαίας (σκηνοθετημένων γεγονότων) σε όλο τον κόσμο και στην Αμερική χρησιμοποιώντας πρακτορίσκους και χαφιέδες. Μερικοί έριχναν μαζικούς πυροβολισμούς σε ελεύθερες για τα όπλα ζώνες που ήταν προκαθορισμένες από τα ελεγχόμενα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM), και άλλοι έκαναν μεγάλες βομβιστικές επιθέσεις, όπως στο Κτίριο Murrah στην πόλη της Οκλαχόμα στις 19 Απριλίου, 1995 ή το World Trade Center στη Νέα Υόρκη στις 9-11 -01.
Ο σκοπός είναι πάντα να δικαιολογηθεί περισσότερη δύναμη για την κεντρική κυβέρνηση προκειμένου να βοηθήσει την ΧM να προστατεύσει τον εαυτό της και το σατανικό πρόγραμμά της.
Τώρα, όμως, που η ΧΜ πιέζεται από όλες τις πλευρές, θα δούμε αυξημένη παρενόχληση των δημοσιογράφων που διενεργούν έρευνες, γνωστών ατόμων που διαδίδουν την αλήθεια και αντιφρονούντων που έρχονται σε αντίθεση με την προπαγάνδα της ΧΜ, με τα μεγάλα ψέματα και τις ψεύτικες-αφηγήσεις που διανέμουν μέσω των μεγάλων ΜΜΕ που κατέχουν.
Μήπως θα αρχίσουμε να βλέπουμε μυστηριώδεις και ολοένα συχνότερες εξαφανίσεις, όπως αυτές που συνέβησαν στη Νότια Αμερική με τα τάγματα θανάτου; Αυτά τα τάγματα θανάτου ήταν εκπαιδευμένα στο εσωτερικό των ΗΠΑ από στρατιωτικούς των ΗΠΑ και της CIA, και τα σχολεία για βασανιστήρια και δολοφονίες εξακολουθούν να είναι ενεργά. Πρόσφατα αποκαλύφτηκε πως στο Σικάγο υπάρχει μια μαύρη περιοχή για το DHS, η οποία χρησιμεύει για να ‘εξαφανίζονται’ συγκεκριμένα πρόσωπα. Και άλλες πόλεις έχουν τέτοιες περιοχές. Το Πεντάγωνο και η CIA εξακολουθούν να διευθύνουν περιοχές Μαύρων Φυλακών σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και να έχουν μαύρα πλοία φυλακές που είναι ακόμα ενεργά. Ελέγξτε αυτό για περισσότερες πληροφορίες.
Θα δούμε το DHS να εξαφανίζει όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα για τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, τρομοκρατώντας τα γνωστά άτομα που διαδίδουν τις αλήθειες, τους αντιφρονούντες, τους πατριώτες και τους κατόχους όπλων που έχουν τοποθετηθεί παράνομα στις λίστες τρόμου που παρακολουθούνται και με οδηγίες που θα δοθούν να ξεκινήσει μια αυξημένη επιτήρηση και παρενόχληση σε βάρος τους;

Εμείς τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι οι ενέργειες της ΧΜ στο παρελθόν στην Αμερική, έχουν συμπεριλάβει την βομβιστική επίθεση στο κτίριο Murrah, την πρώτη απόπειρα βομβιστικής επίθεσης από το FBI στους Δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη, τροφοδοτώντας και στήνοντας τους Τυφλούς Sheikh, που ήταν στην πραγματικότητα μια δοκιμή η οποία θα καθόριζε τις ανάγκες για τις συσκευές που η ΧΜ θα χρησιμοποιούσε στην επίθεση των Δίδυμων Πύργων στις 11/09/01. Έτσι, η ΧΜ, το μεγαλύτερο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος αυτού του κόσμου είναι πραγματικά σε θέση να κάνει ανείπωτο κακό εναντίον του Αμερικανικού λαού, καθώς και εναντίον όλου του Κόσμου, εφ 'όσον τους επιτρέπεται να υπάρχουν, να διαβρώνουν και να παρασιτούν για τους δικούς του σκοπούς εις βάρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ .
Μέσα στην Αμερική, η ΧΜ ελέγχει τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του FBI, που είναι η κύρια συγκάλυψη του οργανισμού καθώς και την CIA που ανέκαθεν έκαναν τα πάντα για τις παράνομες και βρώμικες δουλειές της ΧΜ ..
Και φυσικά, μετά την επίθεση της ΧΜ εναντίον της Αμερικής στις 11/09/01, που χρησίμευσε για να δημιουργηθεί ένα συμβάν τύπου Περλ Χάρμπορ, η ΧΜ ήταν πλέον σε θέση να ιδρύσει την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), το θεμέλιο για την επί πολλά χρόνια σχεδιαζόμενη Αμερικανική Αστυνομοκρατούμενη Πολιτεία.
Αυτό το σχέδιο για τη δημιουργία της DHS είχε ήδη γραφτεί και ήταν έτοιμο να περάσει από το Κογκρέσο και ανέμενε ένα σημαντικό καταλυτικό γεγονός, όπως η τρομοκρατική επίθεση της 11.9.01, που διοργανώθηκε από την ΧΜ και τους συνεργάτες της βαθιά μέσα τη Διοίκηση και το Πεντάγωνο.
Η επίθεση κατά της Αμερικής της 11/9/01 σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει τις Υπηρεσίες Επιβολής του Νόμου της Αμερικής κάτω από μια κεντρική διοίκηση που να ελέγχεται άμεσα από την ΧΜ, η οποία είναι μια γνωστή ξένη δύναμη και δικαιολογεί το να γίνει ένα έθνος που βασίζεται σε προληπτικούς επιθετικούς πολέμους.
Η κρυφή ατζέντα της DHS είναι να μετατρέψει την Αμερική σε μια κοινωνία γενικευμένης επιτήρησης, ένα αστυνομικό κράτος που θα συναγωνίζεται την Ανατολική Γερμανία στα πλαίσια της Στάζι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μάρκους Βολφ (πρώην επικεφαλής της Στάζι) προσελήφθη ως σύμβουλος για τη δημιουργία της DHS δύο χρόνια πριν πεθάνει μυστηριωδώς.
Το απόλυτο τελικό παιχνίδι της ΧM είναι, να χρησιμοποιήσει την DHS για να μετατρέψει την Αμερική σε Γάζα ΙΙ, το μεγαλύτερο υπαίθριο στρατόπεδο-φυλακή του κόσμου και να μετατρέψει τους Αμερικανούς σε Νέους Παλαιστίνιους. Αυτό όλο, είναι μέρος του σχεδίου ‘’Μεγάλο Ισραήλ ", το οποίο δεν είναι πλέον θεωρία αλλά αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και το σχέδιο ‘’Μεγάλο Ισραήλ’’ είναι η ιστορία κάλυψης που χρησιμοποιείται από την ανώτερη ηγεσία της ΧΜ (γνωστής και ως ο ‘Επιλεγμένοι Λίγοι’) χρησιμοποιώντας πρακτορίσκους και σαν κύριο μέσο δράσης τους Αμερικανο-Ισραηλινούς προδότες "Ισραήλ-Πρώτο" και διπλούς πολίτες καθώς και τους Likudists στο Ισραήλ για να κάνουν την βρώμικη δουλειά τους.
Τα Αμερικανικά Ελεγχόμενα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM) έχουν χάσει την αξιοπιστία τους εδώ και χρόνια και η δημοτικότητα τους είναι στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.
Δεδομένου του ότι τα μεγάλα ΜΜΕ είναι ο κύριος παράγοντας προπαγάνδας / νοητικού ελέγχου για την ΧM, η διάλυσή τους αποτελεί μια μεγάλη απώλεια γι αυτήν. Και τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως το κλείσιμό τους οφείλεται στην αυξανόμενη δημοτικότητα των Εναλλακτικών Νέων του Διαδικτύου.
Η ΧΜ είναι εγκλωβισμένη και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) είναι τώρα απασχολημένη με το να ετοιμάζει αναφορές που θα στείλει στις τοπικές αστυνομίες με οδηγίες για αύξηση της παρενόχλησης των ύποπτων εγχώριων ‘τρομοκρατών’.
Και ποιοί είναι οι φακελωμένοι εγχώριοι ‘τρομοκράτες’ κατ’ αυτούς; Είναι οι κάτοχοι όπλων, είναι οι υποστηρικτές του Ron Paul, οι Βετεράνοι, οι πρεσβεύοντες την Ελευθερία, οι Χριστιανοί, οι Μουσουλμάνοι, οι πατριώτες, οι ακτιβιστές κατά του πολέμου, οι αντιφρονούντες και οι δημοσιογράφοι των μέσων εναλλακτικής ενημέρωσης.
Αυξημένη παρενόχληση από την τοπική αστυνομία, κατά πως διατάζει το DHS, σύμφωνα με τις διεστραμμένες λίστες τους, που τους περιλαμβάνουν σχεδόν όλους, εκτός από τους πραγματικούς εγχώριους τρομοκράτες, που είναι οι ηγέτες της ΧΜ και οι ανώτατοι αξιωματούχοι του DHS των οποίων η δουλειά είναι να τρομοκρατούν τους Αμερικανούς σε υποταγή και συμμόρφωση και να παίρνουν όλα τα Συνταγματικά Δικαιωμάτων τους.
Υπήρχαν εμπιστευτικές λίστες επιτήρησης της εγχώριας ‘τρομοκρατίας’ που είχαν συνταχθεί από την Janet Napolitano, όταν ήταν επικεφαλής της DHS, που διέρρευσαν και δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε τώρα να τις γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Έστω κι αν παραιτήθηκε από τη θέση της στο DHS, μηνύθηκε από υφιστάμενους άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και για τη μετακίνηση του γραφείου τους σε ανδρική τουαλέτα μεταξύ άλλων.
Δυο μέρες πριν, καθώς οδηγούσα νωρίς το βράδυ, μια τοπική αστυνομικός με σταμάτησε ισχυριζόμενη πως πέρασα την διαχωριστική γραμμή τρεις φορές, σε τμήμα του δρόμου που δεν υπήρχε άλλη κίνηση. Αυτή η πολύ νεαρή αξιωματικός της αστυνομίας μου έδωσε εντολή να την ακολουθήσω για κανα-δυο μίλια και στη συνέχεια με οδήγησε στην άκρη του δρόμου. Δεν πίνω, δεν κάνω χρήση ναρκωτικών, δεν οδηγούσα γρήγορα ή απρόσεκτα, και ούτε είχα περάσει τις διαχωριστικές γραμμές.
Μετά τον συνηθισμένο έλεγχο της άδειας και της ασφάλειας η αξιωματικός μου επέτρεψε να φύγω χωρίς να μου κόψει κλίση. Το περίεργο ήταν πως με ρώτησε για κάτι άσχετο που θα μπορούσε να της ήταν γνωστό μόνον από πληροφορίες που είχαν προκύψει από το τοπικό Κέντρο της DHS. Κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ επαγγελματικό. Η αξιωματικός με αυτόν τον τρόπο μου έδωσε ένα μήνυμα το οποίο έλαβα και στο οποίο ανταποκρίνομαι.
Μια συμφωνία με τον διάβολο στο Langley;
Στο ίδιο Τμήμα μερικά χρόνια πίσω, είχε προσφερθεί ένα δωρεάν ταξίδι στον προηγούμενο Αρχηγό της Αστυνομίας για να πάει στο Langley για μια ειδική συνεδρίαση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, του ζητήθηκε από τη CIA να υπογράψει μια μυστική συμφωνία περί Δικαιοδοσίας για λογαριασμό του Τμήματος, στο οποίο θα συμφωνούσε πως θα υπέβαλε στην δικαιοδοσία της CIA κάθε περίπτωση που οι Ομοσπονδιακοί θα του ζητούσαν.
Σημαντικές ποσότητες στρατιωτικού εξοπλισμού επρόκειτο να του παρασχεθούν σε αντάλλαγμα, μεταξύ των οποίων δύο θωρακισμένα αυτοκίνητα, εκτοξευτές χειροβομβίδων, πλήρως αυτόματα τουφέκια, πολυβόλα, πανοπλίες, αλεξίσφαιρα εμπόδια και πολλά πυρομαχικά στρατιωτικών προδιαγραφών. Ο Αρχηγός ήταν ένας έντιμος άνθρωπος με ακεραιότητα και αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία. Πως ανέπτυξε μια περίεργη νευρολογική πάθηση σύντομα μετά από αυτό, και έπρεπε να παραιτηθεί;
Μήπως η CIA συνεργάστηκε κρυφά με δυο διεφθαρμένους αστυνομικούς για να διανέμουν στα παιδιά του γυμνασίου παράνομα ναρκωτικά από ελεγχόμενη παράδοση της DEA από ένα τοπικό αεροδρόμιο, με μια τοπική ομάδα δράσης (με ειδικές πινακίδες για να αναγνωρίζουν ο ένας το άλλον), και οι αστυνομικοί να κοιτάζουν από την άλλη; Στοιχηματίζω πως αυτό δεν έχει σταματήσει.
Το τμήμα απέκτησε νέο αρχηγό και τώρα έχει τον εξοπλισμό που του είχαν προσφέρει. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η μυστική συναλλαγή έχει ήδη γίνει με επιτυχία σε όλα σχεδόν τα μεγάλα αστικά Αστυνομικά Τμήματα. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής ένας σημαντικός αριθμός από γραφεία του Σερίφη έχουν αρνηθεί. Ο Σερίφης της Κομητείας είναι ένας ανώτατος υπάλληλος επιβολής του νόμου σε κάθε νομό και έχει εξουσία ακόμη και πάνω από τους Ομοσπονδιακούς.
Να είστε σίγουροι σχετικά με αυτό, οι εν λόγω συμφωνίες με το διάβολο στο Langley για να πάρει η CIA δικαιοδοσίες επί της τοπικής αστυνομίας, όλες καθοδηγούνται από ανθρώπους της ΧΜ οι οποίοι είναι νεο-μπολσεβίκοι οι οποίοι σχεδιάζουν να μας τρομοκρατήσουν, να εγκαταστήσουν τυραννία, να μας αφαιρέσουν τα περιουσιακά μας στοιχεία και στη συνέχεια, να μας δολοφονήσουν μαζικά.
Προς το παρόν, έως ότου σπάσει η ραχοκοκαλιά της ΧΜ, αναμένεται αυξημένη επιτήρηση και παρενόχληση από την τοπική αστυνομία αν είστε σε μια από τις κατηγορίες στις λίστες επιτήρησης (στις οποίες είναι καταχωρημένο περίπου το μισό του αμερικανικού λαού).
Αυτό είναι το είδος της επιτήρησης για τους κατόχους όπλων, τους υποστηρικτές του Ron Paul, τους Βετεράνους, τους διεκδικητές της Ελευθερίας, τους Χριστιανούς, τους Μουσουλμάνους, τους πατριώτες, τους ακτιβιστές κατά του πολέμου, τους αντιφρονούντες και τους δημοσιογράφους των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι μπορούν να περιμένουν περισσότερα όσο περισσότερο υποχρεώνεται σε ασφυξία η ΧΜ από όλο τον κόσμο που τώρα συμμαχεί για τον σκοπό αυτό.
Η DHS είναι εδώ για να στρατιωτικοποιήσει την Αμερικανική αστυνομία και να μετατρέψει την Αμερική σε ένα νεο-μπολσεβίκικο αστυνομικό κράτος σε στιλ Στάζι, να την μετατρέψει σε Γάζα ΙΙ και όλους τους Αμερικανούς σε Νέους Παλαιστίνιους. Από τη στιγμή που έχει πραγματοποιηθεί αυτό, η ΧM σχεδιάζει να μεταχειριστεί τους Αμερικανούς με τον ίδιο τρόπο που οι μπολσεβίκοι μεταχειρίστηκαν τους αθώους Ρώσους πολίτες. Βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν 100 εκατομμύρια από αυτούς. Η ΧM είναι Νεο-Μπολσεβίκοι και οι κορυφαίοι που χαράσσουν την πολιτική της προέρχονται από τις ίδιες παλιές γραμμές αίματος. Οι προθέσεις τους έχουν καταγραφεί σε γρανίτη στις Κατευθυντήριες Πέτρες της Georgia, και με αυτόν τον τρόπο είμαστε απόλυτα σίγουροι.

Αλλά εδώ είναι μια σημαντική διαφορά. Η Αμερική του 2016 δεν είναι η Ρωσία του 1917 και ο Αμερικανικός λαός είναι ο πιο οπλισμένος στον κόσμο. Παρ 'όλες τις πρόσφατες προσπάθειες της ΧΜ για να αναγκάσει τους λεγόμενους ‘’εκλεγμένους πολιτικούς" μας να αφοπλίσουν την Αμερική, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ. Οι Αμερικανοί αγοράζουν όπλα με αυξανόμενο ρυθμό από τότε που η ΧM χρησιμοποίησε όλους αυτούς τους μαζικούς πυροβολισμούς σε ελεύθερες για τα όπλα ζώνες και η σημαντική προσπάθεια για να αρπάξει τα όπλα μας άρχισε στα σοβαρά.
Και πολλοί Αμερικανοί αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το γεγονός ότι ορισμένα από αυτά τα περιστατικά μαζικών πυροβολισμών στις ελεύθερες ζώνες, είναι με πραγματικούς νεκρούς, ενώ άλλοι, όπως στο Sandy Hook είναι πλαστά, αλλά ότι όλα είναι κατασκευασμένα, και είναι επιθέσεις κατά της Δεύτερης Τροποποίησης. Αυτό έχει κρατήσει τον λαό σε σύγχυση μέχρι τώρα, αλλά χάρη στις προσπάθειες των εκατοντάδων ακούραστων ερευνητών η αλήθεια τώρα δημοσιεύεται σε όλο το Διαδίκτυο και είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη σε όλους.
Επίλογος:
Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η ΧΜ είναι τώρα στριμωγμένη στην γωνία και η ηγεμονία της διαβρώνεται ταχέως. Οι προσπάθειες να αφοπλίσει τους Αμερικανούς και κάποιες άλλες προσπάθειες για να γίνει αυτό, θα αποτύχουν. Η ΧΜ είναι τώρα καταδικασμένη από όλο τον κόσμο, ο οποίος χτίζει τεράστια οικονομικά προστατευτικά φράγματα εναντίον της και συμμαχεί για τον σκοπό αυτό. Η ΧΜ αποδομείται σιγά-σιγά και μπορούμε να περιμένουμε ότι θα έχουμε μια σκληρή προσγείωση και επειδή είναι τέτοιοι διπρόσωποι και ψυχοπαθείς θα κρατήσουν τα ψέματα μέχρι το τέλος.
Αναμφίβολα Μεγάλη Πίεση εφαρμόζεται τώρα επί της Χαζαρικής Μαφίας (ΧM) η οποία έχει στριμωχτεί, είναι όλο και πιο απελπισμένη και η ιδιωτική της Fiat ολέθρια τοκογλυφία με βάση το σύστημα πλαστών χρημάτων πλησιάζει στην κατάρρευση.
Και το σύστημα BRICS είναι μόνο ένα από τα πολλά νέα χρηματοοικονομικά τείχη προστασίας που δημιουργήθηκαν κατά της Χρηματοοικονομικής ηγεμονίας της ΧΜ, η οποία είναι πλέον καταδικασμένη να αποτύχει.
Υπάρχουν ορισμένες ομάδες στο Πεντάγωνο και τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών που μέχρι στιγμής είναι σε θέση να θέσουν σοβαρούς περιορισμούς σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η ΧΜ για να προβεί σε αντίποινα και να είναι σε θέση να ξεκινήσει έναν πυρηνικό Γ’ ΠΠ με τη Ρωσία όπως θα ήθελε.
Οι προσπάθειες του γερουσιαστή Τζον Μακέιν και άλλων προδοτών σαν τον απόστρατο Στρατηγό διοικητή του ISIS έχουν επίσης αποτύχει.
Και όλες οι πρόσφατες προσπάθειές τους να επιτεθούν στην Ρωσία μέσω της Κριμαίας και να καταστρέψουν την Συρία και το Ιράν, έχουν επίσης αποτύχει λόγω της νέας στρατιωτικής ισχύος και τεχνολογικής υπεροχής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο της δυναμικής ηγεσίας του Προέδρου Πούτιν.
Οι εκθέσεις ότι η Κίνα έθεσε σε αυστηρούς περιορισμούς στις ναυτιλιακές της εταιρείες, έως ότου η Χαζαρική Μαφία (ΧM) τιμήσει την Μυστική Συμφωνία Επαναφοράς, δείχνουν πράγματι πως έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Και αν αληθεύει αυτό, δείχνει ότι όλη η διαφημιστική εκστρατεία στα Μεγάλα ΜΜΕ ότι η οικονομία της Κίνας είναι χειρότερη από ό, τι η δική μας είναι μάλλον υπερβολή.
Η καλύτερη εικασία είναι ότι η Κίνα προετοιμάζεται γι 'αυτό εδώ και καιρό και δεν είναι πλέον τόσο εξαρτημένη από αμερικανικές πωλήσεις, ίσως έχοντας ήδη οργανώσει ορισμένες προσοδοφόρες αγορές με τη Ρωσία, τη Νότια Αμερική, τη Μαλαισία και άλλους εμπορικούς εταίρους. Είναι αυτό μέρος μιας σημαντικής οικονομικής παγίδας για την Χαζαρική Μαφία και το πετρο-δολάριο των ΗΠΑ; Με τον καιρό θα το μάθουμε και και ο καιρός αυτός δεν θα αργήσει.
Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης