Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ"

-Στην αρχαία Ελληνική παράδοση γίνεται συνεχής αναφορά σε ανθρώπους από τα άστρα και αυτό ήταν μια πρόκληση ν' ασχοληθώ και με την άλλη όψη των Αργοναυτικών,για το ταξίδι της Αργούς στον ουρανό.

-Ο Ορφέας που ήταν Αργοναύτης, μιλάει για τους "θεϊκούς κατοίκους της Σελήνης", η οποία σύμφωνα με παλαιότερο μήνυμα των Ολύμπιων, είναι συμπαντικός επισκέπτης που έφθασε στην περιοχή μας το 26.174π.Χ., ενώ η Λίλιθ το 11.000π.Χ. με 11.500π.Χ.



-Ο Πυθαγόρας μας μιλά για τους "κατοίκους της Σελήνης που είναι πιο ψηλοί, από τους κατοίκους της γης, ξανθοί και πολύ όμορφοι".

-Τα Ινδικά χειρόγραφα αναφέρουν ότι "Οι Έλληνες θεοί πολέμησαν εναντίον των κατοίκων της σελήνης και των συμμάχων τους" ένα κείμενο που επιβεβαιώνεται και από μήνυμα των Ολύμπιων.

-Για να μην μακρηγορώ σε ότι αφορά την σελήνη αναφέρω την Σουδανική παράδοση της φυλής Σιλλούκ που λέει: "Το παλιό καιρό οι άνθρωποι

ανέβαιναν στο φεγγάρι από κάποιο αναφορικό δρόμο, αλλά μετά κουράστηκαν και δεν μπορούσαν να ανέβουν",μια γνώση που χάθηκε μετά τον μεγάλο κατακλυσμό.!!!

-Τόσο στα πανάρχαια Ελληνικά κείμενα όσο και τα Ινδικά και στην Αίγυπτο ο Ζωδιακός κύκλος ήταν γνωστός.
-Αποτελούσε το χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς της ουράνιας σφαίρας, για τον προσδιορισμό με ακρίβεια των διαφόρων αστρικών συστημάτων.
-Πως απόκτησαν αυτή τη γνώση;
-Οι Έλληνες φιλόσοφοι και οι πανάρχαιοι πρόγονοι τους, αναφερόμενοι στα άστρα και τους πλανήτες, μας είπαν ότι είναι σαν τον ήλιο και τη γη αντίστοιχα.
-Φαίνεται ότι κάποιοι τους έδωσαν τις πληροφορίες.
-Οι επιστήμονες της γης οραματίζονται την κατασκευή μιας αστροπολιτείας ή και πολλών, μέσα στην οποία θα υπάρχουν πόλεις, με άλση, βουνά, πηγές, λίμνες, θάλασσες,ζώα, πτηνά, ψάρια και όλα τα πολιτισμικά στοιχεία
της ανθρωπότητας.
-Τέτοιες αστροπολιτείες σύμφωνα με τους Ουράνιους κυκλοφορούν πολλές, στο εγγύς με τη γη διάστημα.
-Στη Μαχαμπαράτα διαβάζουμε : "Ο Γίμα πέταξε με το Βιμάνα (σιδερένιο πουλί) πάνω σε μια θεόρατη ακτίνα που έλαμπε σαν τον ήλιο και έκανε θόρυβο σαν τις βροντές της καταιγίδας".
-Και σε άλλο σημείο αναφέρει τη χρήση πυρηνικών όπλων.
-Το όπλο σκότωνε όσους είχαν μεταλλικά όπλα ή αντικείμενα...όσοι ζούσαν τους έπεφταν τα νύχια, τα μαλλιά και γινόταν ωχροί.
-Και στο κεφάλαιο Μουσάλα Πάρβα περιγράφεται η χρήση βόμβας
Υδρογόνου : "Λαμπερή σαν αστραπή η έκρηξη.
-Καταστροφικός άγγελος θανάτου.
-Έκανε στάχτη ανθρώπους και ζώα.
-Τα πουλιά άσπρισαν, τα δένδρα ξεριζώθηκαν,τα τρόφιμα έγιναν δηλητήριο.
-Η αστραπή κάθισε στη γη σε λεπτή σκόνη" (λάμψη-ωστικό κύμα- ραδιενεργός σκόνη,οι τρεις χαρακτηριστικές ιδιότητες της βόμβας).!!!

-Το ερέθισμα για την έρευνα των Αργοναυτικών και Τρωικών δόθηκε χωρίς να το περιμένουμε, όταν σε κάποια ερώτηση, οι Ολυμπιοι Διος μας έδωσαν απάντηση που δημιούργησε νέες απορίες και άνοιξε νέο πεδίο έρευνας.
-Η ερώτηση που έγινε αφορούσε την "Αληθινή ιστορία"
του Λουκιανού από την Σαμοσάτα και αν περιέγραφε κάποιο αληθινό γεγονός. -Η απάντηση έλεγε : "Περιγράφει την Αργοναυτική εκστρατεία και τις ουράνιες
συγκρούσεις των Αργοναυτών. Περιήλθαν σε γνώση του Λουκιανού αρχαιότατα κείμενα, που φυλασσόταν στον ναό της Αρτέμιδος στην Γόριτσα Βόλου.
-Τα κείμενα αυτά σήμερα βρίσκονται κρυμμένα σε σπήλαιο του Πηλίου".
-"Το 11.665 πριν αρχίσετε ν' αριθμολογείτε, Κραταιός Άρχοντας του Σειρίου ήταν ο Κυρίαρχος "Απόλλων Φαέθων Φοίβος".
-Το ηλιακό σύστημα Ήλιος-Απόλλων και η αστρική περιοχή της Αργούς, με δική σας ονομασία, δέχθηκαν αιφνιδιαστική επίθεση από δυνάμεις των αποστατών του Δράκοντα και του Όφεως, που αποσκοπούσε στην κυριαρχία στις πλούσιες περιοχές σε Αργό όπως ο πλανήτης Αφροδίτη και ο αστερισμός της Αργούς και Τριτώνω,όπως είναι οι δορυφόροι του Κρόνου.
-Σε βοήθεια του Απόλλωνα έσπευσαν οι δυνάμεις 7ης ΑποστοΑποστολής Ανδρομέδας με την πολέμαρχο 81 στρατιών, Αθηνά.
-Στη σύγκρουση που διασώθηκε σαν Αργοναυτική εκστρατεία πήραν μέρος και γήινες δυνάμεις ενσαρκωμένων "Ε", γνωστοί σ' εσάς σαν γιοι θεών ημίθεοι και ήρωες.!!!

Η Αργοναυτική εκστρατεία περιγράφει τα στάδια προετοιμασίας,διεξαγωγής του αγώνα μετάβασης και επιστροφής των γήινων δυνάμεων.
-Στην Ιλιάδα περιγράφονται συγκρούσεις γήινων δυνάμεων στα διάφορα πεδία των μαχών της γης.
-Στην αφήγηση που διασώθηκε σ' εσάς περιγράφεται και η συμμετοχή των Ολύμπιων.
-Ποτέ δεν υπήρξε διχασμός των ουράνιων δυνάμεων γιατί δεν το επέτρεπε
ο Ζευς, όπως το αναφέρει ο Όμηρος.
-Μερικοί από τους Ολύμπιους ενσαρκωνόταν και κατέβαιναν στην Γαία για την παροχή βοήθειας στην προετοιμασία των γήινων δυνάμεων.
-Η περιγραφή των Αργοναυτικών του Ορφέα, διέσωσε τη σύγκρουση που έγινε, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων Αργού των Αποστατών, στην περιοχή του ηλιακού συστήματος "Απόλλων" (το δικό μας ηλιακό σύστημα), τον Σείριου και του αστερισμού της Αργούς με συγκαλυμμένη αφήγηση.!!!

..............Ο Λουκιανός αναφέρει με δική του ερμηνεία, αληθινά γεγονότα ιπτάμενων μέσων, που δεν τα γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί.

Οι περιοχές συγκρούσεων στη Γαία ήταν η Β. Αφρική,Αίγυπτος και η Ατλαντίδα, ενώ στους ουρανούς ήταν η Σελήνη, ο πλανήτης Αφροδίτη (μεγάλες ποσότητες σε αρχέγονο Αργό), άστρα του αστερισμού της Αργούς (μεγάλες ποσότητες Αργού).

-Δεύτερος στόχος των αποστατών ήταν η απόκτηση του "Χρυσόμαλλου Δέρατος", του εξελιγμένου σκάφους, νοητικού όπλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (που αναλύεται παρακάτω).

-Οι κύριες δυνάμεις των αποστατών προερχόταν από τα αστρικά συστήματα του Δράκοντα και του Όφεως.

-Ενισχύθηκαν από τους αποστάτες της Λίλιθ που είχαν καταλάβει και τη Σελήνη και τη χρησιμοποιούσαν σαν βάση εξόρμησης.

-Ήταν Δυνάμεις από ε Βοώτη υπό την αρχηγία του Ενδυμίωνα του Δράκοντα,οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και μεγαλοθυμία του Ιερού Αρχοντα Φωτός, Δία, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στη Γαία.

-Οι υπέρτερες δυνάμεις του Κραταιού Αρχοντα Απόλλωνα αιφνιδιάστηκαν αρχικά και είχαν απώλειες, στη συνέχεια όμως πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και συνέτριψαν τους αντιπάλους τους".!!!

................"Οι Ελλάνιες δυνάμεις όταν έφθασαν στη Σελήνη, εξαπατήθηκαν από τους αποστάτες, συμμάχησαν μαζί τους για να πολεμήσουν κατά των δυνάμεων της γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των "Ε".
-Όταν αντιλήφθηκαν την παγίδα
τους εγκατέλειψαν και επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο".
-"Οι Αποστάτες είχαν απαγάγει τον Ενδυμίωνα (γιος του Δία και της Καλύκης, κόρης του Αιόλου) και στο σώμα του ενσαρκώθηκε ο αρχηγός τους.
-Αρχικά κατέλαβαν με τα πληρώματα της Λίλιθ τη Σελήνη, την Αίγυπτο, την
Ατλαντίδα, την Αφροδίτη, παρά την προειδοποίηση του Κυριάρχου Αρχοντα Απόλλωνα μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπήρχε άμεση τιμωρία τους.
-Όμως αυτοί αψήφησαν την προειδοποίηση του, και σε πρώτη φάση επικράτησαν".
-Η Αφροδίτη δεν είναι κατάλληλη για την επιβίωση γήινων ανθρώπων ή οντοτήτων του Σειρίου.
-Οι αποστάτες ήθελαν να την εποικήσουν με όντα πυριτίου από τον Δράκοντα για την παρακολούθηση του ηλιακού συστήματος "Απόλλων" και για το λόγο αυτό:
"Στο διάστημα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης, είχε δημιουργηθεί ισχυρότατο αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα,για την εξουδετέρωση των Ανδρομέδειων δυνάμεων".
-Αυτό αχρηστεύτηκε από τον Μέγα Τεχνολόγο της Συνομοσπονδίας Ήφαιστο, ο οποίος δημιούργησε σύστημα μονίμων ηλεκτρομαγνητικών νεφών γύρω από την Αφροδίτη για την απαγόρευση οπτικής παρακολούθησης από τα μέσα των αποστατών.
-Τεχνολογία που ονειρεύεται η γήινη επιστήμη.

................"Στη Σελήνη υπήρχε σύστημα τηλεσκοπίων που ενισχυόταν από δορυφόρους γύρω από τη γη".Χρησιμοποιούσαν οπτικές διόπτρες, κυάλια,
με τις οποίες έβλεπαν σε απόσταση, και διόπτρες υπερύθρων και επειδή δεν υπήρχαν ανάλογες παραστάσεις περιγραφής
τους, αναφέρει ότι "...έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους και έβλεπαν μακριά νύχτα και μέρα", γράφει ο Λουκιανός στο βιβλίο του "Αληθινή Ιστορία".
"Τα όπλα των μαχητών τον φωτός ήταν τέτοια, που αποσυμπύκνωναν το σώμα του αντιπάλου που χτυπούσαν".
-Με την αρχική επίθεση οι αποστάτες απέκτησαν το Χρυσόμαλλο Δέρας και υπολόγιζαν ότι θα κυριαρχήσουν,στις δυνάμεις του Απόλλωνα με τη χρήση του.
-Άγνωστο γιατί δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν, και τους ήταν άχρηστο, όπως είχε συμβεί και κατά την μεγάλη σύγκρουση, όπου ο Προμηθέας, είχε κλέψει τον κεραυνό του Δία και τον έδωσε στον Κρόνο.
-Επειδή αυτός δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει ο Προμηθέας το επέ-στρεψε με τις γνωστές συνέπειες.
-Εκτιμώ ότι και στις δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να σπάσουν τον κώδικα ασφαλείας.
-Στη συμπλοκή που έγινε μεταξύ Ανδρομέδειων δυνάμεων και αποστατών, οι
αποστάτες απέκτησαν τοπικά πλεονεκτήματα στο πεδίο της μάχης.
-Η αντεπίθεση των δυνάμεων του Απόλλωνα ήταν σφοδρότατη.
-Ο Ενδυμίωνας σκοτώθηκε, οι αποστάτες ηττήθηκαν κατά κράτος και παραδόθηκαν άνευ όρων.
-Οι δυνάμεις της Συνομοσπονδίας Έ" ήταν ανίκητες και καμιά ουράνια δύναμη δεν μπορούσε να τις αντιμετωπίσει.!!!

..............."Ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλων Φαέθων Φοίβος, κατέστρεψε
όλα τα ουράνια εμπόδια που είχαν τοποθετήσει οι αποστάτες βοηθούμενος και πάλι από τον Ήφαιστο.
-Οι δυνάμεις των αποστατών αιχμαλωτίστηκαν.
-Και εκδιώχθηκαν τα τελευταία υπολείμματα τους από τη Σελήνη.
-Τους ενέκλεισε σε ηλεκτρομαγνητικούς κλωβούς διπλής πολικότητας και με χωροχρονική στρέβλωση τους μετέφερε στον Σείριο.
-Τους αρχηγούς των αποστατών τους έστειλε στον αστερισμό του Κάνωπος σε χώρους υψίστης ασφαλείας.
-Για να μην υπάρξει πιθανότητα απόδρασης ή εξέγερσης,οι κλωβοί τοποθετήθηκαν σε πυκνή ηλεκτρομαγνητική νέφωση, που προκαλούσε ελαφρά παράλυση και απώλεια πνευματικών δυνάμεων.
-Η Αυτοκράτειρα Ήρα και ο Κυρίαρχος Άρχοντας Απόλλωνας, επειδή δεν είχαν καμιά εμπιστοσύνη στους αποστάτες και τις υποσχέσεις
μετανοίας τους,αποφάσισαν για την εξόντωση τους μέχρι ενός".
-Η απόφαση αυτή δεν βρήκε σύμφωνο τον Ιερό 'Αρχοντα Φωτός τον Δία, ο οποίος έδωσε εντολή στους αποστάτες,να αποχωρήσουν μέχρις ενός από την Σελήνη και την Αίγυπτο και το κοσμοσκάφος "Λίλιθ" (βλ. Γερ. Κα-
λογεράκη "Η επιστροφή των Θεών" σελ.180-184) να παραμείνει στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, και να εκκενωθεί τελείως όλη η βόρειος Αφρική.!!!

..............Το γεγονός αυτό της διαφωνίας διασώθηκε στην ελληνική μυθολογία σαν διαμάχη του Δία με Ήρα και Απόλλωνα,οι οποίοι δεν πειθάρχησαν και συνωμότησαν για την ανατροπή του.
-Ο Ζευς εξάλειψε κάθε αντίθετη άποψη και επέτρεψε σε μέρος των αποστατών να ζήσουν στην περιοχή της Ατλαντίδος,αφού υποσχέθηκαν ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον.
-Οι Αποστάτες της Ατλαντίδος γοητευμένοι από την ανωτερότητα
του Δία και το υπέροχο πνεύμα καλοσύνης που έδειξε προς αυτούς, τον λάτρεψαν σαν Θεό.
-Η πράξη αυτή των αποστατών ήταν φυσικό να προκαλέσει την οργή του Γιαχβέ, αρχηγού των αποστατών,που επιτέθηκε με δυνάμεις από τη Λίλιθ και κατέλαβε και πάλι την Αίγυπτο και την Ατλαντίδα, πράξεις που τον
έφεραν αντιμέτωπο με τον Ηρακλή (το 9.560π.Χ.).
-Στη σύγκρουση που επακολούθησε ,ο Γιαχβέ ηττήθηκε στην Αίγυπτο και υποχώρησε στην Ατλαντίδα.
-Τότε ο Ηρακλής χρησιμοποίησε καταστροφικά όπλα, που την καταβύθισαν.
-Υπολείμματα των αποστατών που είχαν αποικήσει τα παράλια της Αμερικανικής Ηπείρου, Ευρώπης και Αφρικής,διασώθηκαν και δεν εξοντώθηκαν από τον Ηρακλή.
-Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την σημερινή κακή κατάσταση του πλανήτη.!!!





''ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ''


Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ