Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ"

<<ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΛΟΓΟΣ>> 

-Οι συχνοτητες των αριθμων 7,25,52 του μαιανδρου λογου εμπεριεχονται στις θεμελιωδεις συχνοτητες οι οποιες συνιστουν την συμπαντικη αρμονια,για τουτο επιφερουν θετικο αποτελεσμα σε ορισμενες καταστασεις και υπο ορισμενες προυποθεσεις.

-Συμβολιζει και εκφραζει την αρμονια της δημιουργιας,την αρμονια του θειου φωτος,την αρμονια την ζωης εις πεδια πυκνωσεων και αραιωσεων [ουρανου γης ].

-Δημιουργουν βιομαγνητικους κραδασμους στο περιβαλλον,οι οποιοι επιδρουν σαν προσευχη και διανοιγουν πυλες και διαυλους προς 5η διασταση ως 5η δυναμη ενοποιημενων πεδιων.

-Οι αριθμοι του μαιανδρου λογου παιζουν απολυτο ρολο στην συμπαντικη αρμονια και στην ζωη μεσω οκταβων.

-Ο μαιανδρος λογος εκφραζεται απο τους αριθμους 7,25,52 οι οποιοι αναφερονται στην αρμονια των 32 συμπαντων απο τα οποια 7 κυβερνωνται απο τον ΔΙΑ και τα αλλα 25 απο αλλους ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΣ.

-Ο αριθμος 52 αποτελει αντιστροφο του αριθμου 25 και προκαλει αρμονικο κραδασμο αυτου.

-Το συμβολο του μαιανδρου συμβολιζει την δημιουργια και την γενεση θετικης-θεικης ενεργειας ημιθεων και ηρωων και την αστειρευτη ροη ισχυος,η οποια εξελισσεται σε θεικη.

-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ απο τας ακτινοβολιας των αποστατων.Εγκλωβιζει και απορροφα την κακοβουλη ενεργεια που σας αποστελλουν.!!!
ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

Δείτε επίσης:

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ"



Πηγή: