Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

"O ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Tα ουρανια μυστικα είναι απειρα και ασυλληπτα.Ο Θεος,ο Δημιουργος,ο Υπερτατος Νους,το ΟΛΟΝ ΦΩΣ,είναι ταυτοσημες εννοιες και εκφραζουν την Αρχεγονη Δυναμη της Δημιουργιας.Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ καταυγαζει αβυσσους φωτος και ενεργειας με τα οποια περιβαλλει τα παντα στο συμπαν τα γεννα και τα φθειρει,τα μεταβαλλει και τα αναδημιουργει αιωνια.!!!



-Την κοσμικη νοημοσυνη ή συμπαντικο Νου ή ασυλληπτο δημιουργο των παντων,αλλοι τον ονομαζουν φυση,αλλοι απειρο,αλλοι αγνωστο Χ,αλλοι απορια και οι περισοτεροι Θεο Δημιουργο,ονομασια που θεωρω και αποδεχομαι σαν την δοκιμη.

-Και ενώ ο Θεος είναι ασυλληπτος και ακατανοητος από την ανθρωπινη νοημοσυνη,μια καστα ανοητων απατεωνων ισχυριζονται ότι συνελαβαν την εννοια του Θειου και μαλιστα,ξεπερνωντας όλα τα ανεκτα ορια θρασυτητας,επιμενουν ότι γνωριζουν και την θεληση του Θεου την οποια επιβαλλουν με μυριους οσους εκβιασμους και καταδικες.

-Είναι τα κάθε ειδους θρησκευτικα ιερατεια που ανθρωποποιησαν την ασυλλυπτη εννοια του παγκοσμιου Νου και τον παρουσιαζουν σαν εχθρο των ανθρωπων.

-Προκειται για πνευματικη διαστροφη,μια σχιζοφρενεια που δεν εχει σχεση με τον Δημιουργο του Συμπαντος,αφου τον φορτωσαν με μισος και κακια εναντιον των ανθρωπων που χαιρεται να τους τιμωρει και να τους βασανιζει !!!


-Αυτος ο τιμωρος Θεος της θρησκειας,είναι το οπλο και το εργαλειο του ιερατειου για να επιβαλλεται στους οπαδους του.

-Σε ολη την γη,υπαρχουν πολλες θρησκειες και η κάθε μια αναλογα με τα συμφεροντα της,διαχειριζεται το Θειο,γι'αυτό διαφερει ο Δημιουργος από θρησκεια σε θρησκεια,αν και είναι ενας και μοναδικος.

-Αν ο υπερτατος Νους χρειαζοταν θρησκειες και ιερατεια θα τα ειχε δημιουργησει ο ιδιος.

-Τα ιερατεια επινοησαν τον αμαρτωλο εκ γεννετης ανθρωπο,τον φορτωσαν ενοχες,ώστε να προσπαθει σε ολη του την ζωη να απαλλαγη από αυτές μεχρι να πεθανει.

-Ετσι επεβαλλαν τον ψυχρο τρομο και το πνευματικο σκοταδι των πιστων δουλων και των χαμενων προβατων.

-Εκαναν δογμα την παρανοια,διδαξαν αμαθεια,ιεροποιησαν ανοητα παραμυθια,θεοποιησαν την τρελα και εγιναν επιγειοι θεοι που δεν δεχονται καμμια αμφισβητηση της βλακειας τους και κάθε αντιρρησιας υβριζεται και συκοφαντειται χυδαιοτατα ως αιρετικος και σατανιστης.!!!



-Σε ότι αφορα την εξωγηινη ζωη των αστρων τα ιερατεια διδαξαν ότι η γη είναι το κεντρο του κοσμου και ολοκληρο το Συμπαν είναι νεκρο από κάθε ειδους ζωη,σιωπηλο,καταθλιπτικο,φριχτο και απαισιο σαν την ψυχη τους,ερημο και χαμενο στα σκοταδια της αβυσσου,όπως αυτοι είναι χαμενοι στα μαυρα σκοταδια της αγνοιας.


-Τα ιερατεια υψωσαν ένα αδια περαστο φραγμα σιωπης μεταξυ ουρανου και γης και απομονωσαν τους ανθρωπους από τις ουρανιες κοινωνιες.


-Απαγορεψαν στον ανθρωπο να σκεφτεται και να επικοινωνει ο ιδιος με τον Δημιουργο του,με αποτελεσμα να χασει την επαφη του με το θειο και με τους ουρανιους αδελφους του.


-Καθε προσπαθεια επικοινωνιας των ανθρωπων με τους ουρανους που δεν συμφωνουσε με το ιερατικο δογμα,ηταν παρανοια,αμαρτια,εργο του σατανα και τον τιμωρουσαν με φρικτα βασανιστηρια.!!!



-Η Θρησκεια,ο Εσωτερισμος και η Επιστημη,εχουν δημιουργησει και οι τρεις το δικο τους σεναριο δημιουργιας του Συμπαντος και ενώ διαφωνουν σε όλα,συμφωνουν και οι τρεις ότι πριν την δημιουργια δεν υπηρχε τιποτε άλλο εκτος από το χαος και το πυκνο σκοταδι,μεσα στο οποιο κρυβοταν το πυρ και το φως του δημιουργου,τα οποια εκδηλωθηκαν με μονο τον λογο του,κατά την θρησκεια και τον εσωτερισμο και με την εκρηξη της κοσμικης σφαιρας των βαρεων στοιχειων,κατά την επιστημη.


-Εβαλαν τον Θεο στο σκοταδι,γιατι μεχρι εκει φτανει η ανθρωπινη νοημοσυνη και με το σκοταδι ως αφετηρια επιχειρουν να εξηγησουν το δικο τους σεναριο δημιουργιας.


-Πως ξερουν ότι υπηρχε σκοταδι μεσα στο οποιο κρυβοταν ο δημιουργος πριν εκδηλωθει το πυρ και το φως ; Η Απολυτη Θεοτητα απολαμβανε το σκοταδι της μοναξιας της ; Γιατι δεν κρυβοταν μεσα στο φως ; Μηπως δεν αντεχε το φως ; Μηπως ηταν ο σκοτεινος θεος του κακου που εκανε τον κοσμο κατά λαθος ή για να τον εκδικηθει ; Ποιος εφταιξε το σκοταδι και το χαος που καλυπτε τα παντα και σκεπαζε τον Θεο ;;;


-Δυστυχως για τον υποτιθεμενο ''πολιτισμενο κοσμο'' ένα αφελεστατο εβραικο παραμυθι εχει εκτοπισει ολες τις επιστημονικες θεωριες της δημιουργιας,παρα την αντιεπιστημονικη και παιδαριωδη δομη που το προβαλλουν με φανατισμο τα χριστιανα ιερατεια και κανενας δεν τολμα να το αμφισβητησει. !!!



ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ


Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ