Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ - Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ BALFOUR ΕΛΗΞΕ" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Το βιβλίο του Σεργκεί Νίλους αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού και για την γνησιότητά του λέγονται πολλά…. Οι Σιωνιστές το θεωρούν πλαστό, ενώ οι αντισιωνιστές το θεωρούν γνήσιο. Η συζήτηση όμως είναι περιττή, διότι το ίδιο το βιβλίο, μ’ έναν σατανικό τρόπο προβάλλει την σημερινή θλιβερή πραγματικότητα!

Σύμφωνα με τις Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων, που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων. Πως όμως ένα βιβλίο που προβλέπει την πορεία του κόσμου, μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και ασήμαντο; Πως είναι δυνατόν ένα πλαστό σχέδιο να προωθείται στην εφαρμογή;


Ποιές δυνάμεις το προωθούν ή ποιές δυνάμεις ενεργούν έτσι ώστε να δημιουργείται αποτέλεσμα που – έστω εν αγνοία τους – να είναι κατά γράμμα εφαρμογή του; Τι σημασία έχει αν ένα κείμενο είναι γνήσιο ή όχι, όταν το επαληθεύει η πράξη; Μήπως ο αγώνας για την γνησιότητα ή μη των Πρωτοκόλλων, έχει σαν στόχο να στραφεί η προσοχή μας μακρυά από το τρομαχτικό γεγονός της εφαρμογής, ενός τόσο σατανικού κειμένου;


Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές, και Γεωοικονομικές πολιτικές της, προς εμπέδωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στο πλανήτη Γη.

Δείτε στο βίντεο ποια η καταγωγή της Γερμανίδας καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ

Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο διεθνής Σιωνισμός επέτυχε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ στη γεωγραφική περιοχή της Παλαιστίνης, (εκεί που ήταν το αρχαίο Ισραήλ), δεν αρκέστηκε σε αυτό το επίτευγμα, αλλά με τη δύναμη που εν τω μεταξύ απέκτησε κατακτώντας με έξυπνο τρόπο πολιτικά & οικονομικά τις ΗΠΑ, και καθιστώντας αυτές Σιωνιστικές ΗΠΑ, εστράφη στη κατάκτηση όλου του πλανήτη, με καταστατικό χάρτη τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».

Όπως ο Καποδίστριας εξασφάλισε την απελευθέρωση της Ελλάδας με την υπογραφή του Μέτερνιχ και του Wellington το ίδιο ακριβώς έκαναν η ισραηλίτες εξασφαλίζοντας την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ με την υπογραφή του Balfourd. Η Διακηρύξει Balfourd εξακολουθεί να είναι ο καταστατικός χάρτης του Ισραήλ. Το Ισραήλ δεν έχει σύνταγμα. Όλη η διαδικασία δίκη σεις του Ισραήλ υπακούει στον νόμο του θεού. Ο λόγος γιατί δεν επιθυμούν να έχουν σύνταγμα είναι γιατί δεν θέλουν ο κοσμικός νόμος να επισκιάσει τον θρησκευτικό τους νόμο.


Η ιστορική ανάλυση του Δρ Λαμπράκη θα βοηθήσει στην διαλεύκανση του θέματος "Πρωτόκολλα της Σιών" και το "κράτος" (?) του Ισραήλ.
Δείτε το βίντεο
Ακούστε την ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του artfmradio ΕΛ-ΛΑΣ
με τον Δημοσιογράφο Απόστολο Βάλλα από τα στούντιο στην Ελασσόνα
για τα Πρωτόκολλα της Σιών

Ας αφήσουμε τα κείμενά του να το επιβεβαιώσουν ή να τον απορρίψουν ως πλαστό!!!!




Πηγή:
nesaragreece.blogspot.gr