Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ "ΘΩΡΑΞ""

-''Ο πολιτισμός της Γαίας είναι τόσο ανεύθυνος και κα­ταστροφικός γιατί καθυστέρησε η ενσάρκωση Ελλανίων οντοτήτων [Σοφών και Φιλοσόφων] στον πλανήτη σας, οι οποίες θα τον προστάτευαν από τη λαθεμένη ανάπτυξη του πολιτισμού της. Υπήρχαν επείγουσες προτεραιότητες σε άλλα σημεία του σύμπαντος και έπρεπε να τις καλύ­ψουμε."

-Ύστερα από χιλιάδες χρόνια απουσίας, με δική σας αρίθμηση, επιστρέφουν και πάλι στη Γαία οι ουράνιες δυνάμεις τις οποίες οι παλαιότερες γενιές ονόμαζαν θεούς, για να την απαλλάξουν από τα δεινά των αποστατών.
-Είναι πλησίον ο χρόνος όπου οι αποστάτες θα διασκορπιστούν, θα εκδιωχθούν εκτός Γαίας και όσοι παραμείνουν σε αυτήν θα είναι τελείως αδύναμοι για να σας βλάψουν
-Θα αποκαταστήσουμε και πάλι με ακτινοβολήσεις την ψυχοπνευματική σας ισορροπία.
-Θα επανέλθετε στην αρχική σας κατάσταση όπως είχατε σχεδιαστεί από εμάς, πριν από την επέμβαση των αποστατών πάνω σας. Θα διανοίξουμε τις διόδους επικοινωνίας που είχαμε μαζί σας πριν τις αποφράξουν οι αποστάτες.
-Θα αποκατασταθεί η επικοινωνία και η σύνδεση της Γαίας με την ουράνια κοινωνία της γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε».!!!

-Θα αναστρέψουμε την πόλωση του ανθρώπινου σώματος, ώστε να μετατοπισθεί το κέντρο βιοενέργειάς του, από την υλική στην πνευματική του διάσταση.
-Ο άνθρωπος θα ωριμάσει πνευματικά και τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Θ' αλλάξουν τα πάντα. Θα ενισχυθεί το βιομαγνητικό πεδίο της Γαίας και πολλές δομές στον ανθρώπινο οργανισμό. Συμπυκνωμένη αστρική και βιολογική ενέργεια θα κατακλύσει τον πλανήτη σας.
-Η στρέβλωση των αισθήσεων που έχει προκληθεί από τις υλικές επιθυμίες θα εκλείψει και το πνεύμα, η ψυχή και το σώμα, θα συνεργάζονται απόλυτα μεταξύ τους και θα εναρμονιστούν ώστε ν' αντιλαμβάνονται καταστάσεις που ήταν αδύνατο πριν.
-Θα εκλείψουν οι περισσότερες αδυναμίες σας και θα επικρατήσουν νέες συνθήκες ζωής ανθρωπινότερες των σημερινών.
-Θα έχετε τη δυνατότητα αναδρομής σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σας και τα στάδια που διανύσατε μέχρι την τελευταία σας ενσάρκωση.
-Θα έχετε υπερβατικές ικανότητες και ας είσαστε ενσαρκωμένοι και θα μοιάζετε και πάλι περισσότερο μ' εμάς.
-Το σύμπαν ολόκληρο είναι ένα πλέγμα ύλης και ενέργειας και των εκδηλώσεων αυτών.
-Κάποτε με τη δική μας βοήθεια, θα σας αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα πάψετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.
-Τότε θα διαπιστώσετε την πλάνη στην οποία σας είχαν ρίξει οι αποστάτες.
-Τότε θ' αντιληφθείτε την παντοδυναμία και το μεγαλείο του 'Όλου Φωτός''.

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ!!!


Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ