Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

Αλβανίδα μητέρα ζήτησε σε συνέλευση του Ελληνικού Σχολείου της Περιοχής Αγ. Πεντελεήμονα, όπου στα 140 παιδιά τα 120 είναι αλλοδαπά, να πάρουν τα παιδιά τους οι Έλληνίδες Μάνες και να φύγουν από το σχολείο μια που αυτοί (οι Αλλοδαποί ) έχουν την πλειοψηφία!

Η καταγγελία έγινε στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει».



Έτσι θα γίνει σιγά σιγά με τους άλλους εισβολείς σε όλη την χωρα,ετσι και αλλιώς θα έχουν μπασταρδέψει τους Έλληνες (οι 3 στις 10 έχουν πηδ@@@ με αλβανούς ήδη!),όποτε ποιος θα μιλήσει; οι λαθρο θα γίνουν εθνικιστές(η φασίστες οπως λενε οι αριστεροί ) υπέρ της Ελλάδας? δεν γίνονται αυτά! το σχέδιο ειναι μελετημένο καλά!

Δεν έβγαλαν και τις γυναικες απο τα σπίτια να δουλέψουν τυχαια, μεσώ του μασονικής ισότητας και καλά! μιλάνε αυτοί που έχουν την γυναικά ως ζώο για ισότητα! αν ειναι δυνατόν! να ειναι καλά οι ηλίθιες... έχει πολλές! ειδικά τώρα με το gargazil, γέμισε ο τόπος απο όρθια βλήματα! γιαυτό και οι πιο πολλές έγιναν αριστερές μέσα σε ενα χρόνο! για του λογού το αληθές ρωτήστε αν το gargazil έχει αλουμίνιο πέρα απο ολα τα αλλα!ενα γιατρό που να ειναι σε σύνταξη η τέλος πάντων να μην ειναι σε νοσοκομείο και τα "παίρνει" !και μετα ρωτήστε τι κάνει το αλουμίνιο στον εγκέφαλο! 





Πηγή:
aetos-apokalypsis.com