Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Μπάκιγχαμ: η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Ένα παράδοξου περιεχομένου Δελτίο Τύπου δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας χθες (4/7/2016), το οποίο πολύ σύντομα εξαφανίστηκε…
Αλλά όχι τόσο σύντομα, καθώς έγινε άμεσα αντιληπτό από διάφορους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι το αποθανάτισαν σε screenshots ως απόδειξη της ύπαρξής του.
Σύμφωνα με το yournewswire.com υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εντοπίστηκε ένα εσωτερικό έγγραφο στο οποίο αναγνωρίζεται -και ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλους τους απανταχού συνωμοσιολόγους – ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα ερπετό που έχει την δυνατότητα να αλλάζει μορφές.


Είναι κατανοητό ότι το Δελτίο Τύπου ήταν ένα υψηλής διαβάθμισης εσωτερικό έγγραφο, το οποίο σχεδιάστηκε για να κυκλοφορήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – για παράδειγμα, αν η βασίλισσα γινόταν αντιληπτή από χιλιάδες ανθρώπους σε μια δημόσια εκδήλωση ότι άλλαζε όψη. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαζόταν μία δημόσια ανακοίνωση, μιας και το πιθανό συμβάν δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί.


Τα επιτελικά στελέχη του Μπάκιγχαμ έχουν αναγνωρίσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν «αναλαμπές»της Βασίλισσας στην ερπετοειδή μορφή της και έτσι το Δελτίο Τύπου, προετοιμάστηκε εκ των προτέρων.
Το Δελτίο Τύπου δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «ερπετό» ή «ερπετοειδές», αλλά αναφέρεται στη Βασίλισσα, όπως και σε άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, ως «διαφορετικούς» από τους άλλους ανθρώπους και αναγνωρίζει ότι η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε ένα τέτοιο σημείο όπου περισσότεροι από ποτέ μπορούν να δουν αυτή την άλλη «πραγματική» τους μορφή.


Ένας πληροφοριοδότης του Παλατιού υποστηρίζει ότι το Δελτίο Τύπου πιθανότατα δημοσιεύθηκε από έναν κατώτερο IT υπάλληλο, ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές αν θα πρέπει να θεωρεί ως ατύχημα ή μια εσκεμμένη διαρροή.
Όλα τα ανώτερα στελέχη του Παλατιού είναι ενήμερα ότι η βασίλισσα είναι «διαφορετική», αλλά το πρωτόκολλο δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τη λέξη «ερπετοειδές» κατά την παρουσία της.
«Υπάρχει μια σιωπηρή συμφωνία. Το έχουμε αποδεχθεί. Η «διαφορετικότητά της» της επιτρέπει να κυβερνάει με απόλυτη εξουσία πάνω από την ανθρωπότητα», είπε ο πληροφοριοδότης.
Αν ψάξετε στο ιντερνετ θα βρείτε πολλά σχετικά με αυτό το θέμα:

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δείτε επίσης:

Ο Πρόεδρος Πούτιν ισχυρίζεται πως η Βασίλισσα Ελισάβετ "δεν είναι άνθρωπος"




Πηγή:
diadrastika.com