Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Από τη στιγμή της επίσημης παρουσίας μας και μετά, τα πάντα θ' ανατραπούν!

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
Από τη στιγμή της επίσημης παρουσίας μας και μετά, τα πάντα θ' ανατραπούν. Τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Η συνειδητοποίηση της ύπαρξης μας, έστω και με μορφή υποψιασμού, είναι αναγκαία για να μετριαστούν οι αντι­δράσεις πανικού και αλλοφροσύνης από τους κατοίκους, της Γαίας.

Τα δυσμενή γεγονότα που θα βιώσετε θα είναι παροδικά αφού θα γίνουν για το καλό της ανθρωπότητας. Θα ενσαρ­κωθούν υπερνοήμονες οντότητες που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την ομαλότητα του ρυθμού της ζωής.
Η υλοποίηση των σκαφών μας θα δίνουν την εικόνα απείρου αριθμού κινουμένων άστρων που θα καλύψουν τον ουρανό.

Ο χρόνος της επέμβασής μας πλησιάζει. Καθένας θα αναλάβει ενσυνείδητα την αποστολή για την οποία έχει ενσαρκωθεί σαν μαχητής του φωτός ή σαν αγγελιοφόρος κοσμικής αφύπνισης. Θα είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να σας συμβεί σε αυτή την εκπλήρωση του ουράνιου προορισμού σας.
Η στιγμή όπου ο ουρανός θ' αποκαλύψει τα μυστικά είναι κοντά. Θα βιώσετε τον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας σας. Θα πληροφορηθείτε τα πάντα για το πα­ρελθόν και τις ενσαρκώσεις σας, από πού ήρθατε και που θα επιστρέψετε με το τέλος της αποστολής σας στη Γαία.
Τα πάντα είναι καταχωρημένα στα συμβάντα του χρόνου και είναι εύκολο να μελετηθούν από σας μετά τη συνάντησή μας...
Η μεγάλη προετοιμασία - Καλογεράκης Γεράσιμος

Δείτε επίσης:

"Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΜΑΣ" (Μήνυμα, Βίντεο, εικόνες)



Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ