Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΠΑΜΕ.. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΤΕ! - ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! (Εικόνες, Βίντεο 720p) (2 Αρθρα)

Τι είναι το AMOS 6;  ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει.

Επίσημα είναι δορυφόρος χαμηλής τροχιάς. Στο επίσημο site παλαιότερα έλεγαν ότι είναι κοινό προτζέκτ Αμερικανών και Ισραηλινών και στόχο έχει την παρακολούθηση των ιρανορωσικών δραστηριοτήτων.


Η SPACE X είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό να μεταφέρει στο διάστημα δορυφόρους και φυσικά εξοπλισμό και τρόφιμα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σήμερα λοιπόν  ο πύραυλος FALCON 9 της SPACE X συνετρίβη μετά από άγνωστη μέχρι στιγμής δυσλειτουργία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Στα διεθνή συνωμοσιολογικά κανάλια έχει σημάνει συναγερμός καθόσον υπάρχουν αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το περιεχόμενο του πυραύλου. Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι ο πύραυλος και το περιεχόμενο του καταστράφηκαν, μετά από κάποια λεπτά ακολούθησε νέα δήλωση σύμφωνα με την οποία ο FALCON 9 ΔΕΝ περιείχε το άκρως απόρρητο σχέδιο AMOS 6...

Έστω υπόψη ότι στα δίκτυο εναλλακτικής ενημέρωσης και πολλούς μήνες υπήρχε η πληροφορία ότι ενδεχομένως ο AMOS 6 να ήταν αμιγώς στρατιωτικός δορυφόρος, οπότε ήταν πιθανόν να φέρει και πυρηνικά όπλα.

Υπόψη ότι ακόμα και η δοκιμαστική εκτόξευση έχει κόστος 62 εκατ. δολάρια.

Η συντριβή έγινε το πρωί, τοπική ώρα 09.15΄.

Δείτε το βίντεο από τη συντριβή:



Πηγή:
e-koutsobola.gr


Υποθυγατρικό σκάφος του "Πηγάσου" το έκανε αυτό;

Κατεστράφη πριν από λίγο ύστερα από μεγάλη έκρηξη κατά τη διάρκεια μιας prelaunch δοκιμής στο ακρωτήριο Κανάβεραλ, ο πύραυλος SpaceX's Falcon 9 και μαζί του ο πρώτος δορυφόρος του Facebook.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της NASA, ο δορυφόρος AMOS-6, έργο του Facebook Internet.org, θα μετέφερε τις υπηρεσίες του Facebook στην υπο-Σαχάρια περιοχή και στον αναπτυσσόμενο κόσμο, ενώ υπάρχουν υποψίες πως ο δορυφόρος ανήκε στους Ισραηλινούς και πως στόχος τους ήταν η παρακολούθηση των ρωσικών κινήσεων στην Μ. Ανατολή. Η εκτόξευση ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο.
Στις 28 Ιουνίου 2015, η NASA εκτόξευσε τον πύραυλο SpaceX's Falcon 9 που μετέφερε το σκάφος "Dragon" φορτωμένο με προμήθειες για τον ΔΔΣ, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση κατερρίφθη με ακτίνες πλάσματος από υποθυγατρικό σκάφος του "Πηγάσου".


Δείτε επίσης:

"Το αμερικανικό διαστημόπλοιο με την ονομασία "Δράκος" εξερράγη αμέσως μετά την εκτόξευση του" (Βίντεο)


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ