Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

"Άγνωστο - γνωστό αντικείμενο απομακρύνεται από τον Ήλιο" (Βίντεο)


ΑΘΗΝΑ - "ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ"
"Ο πλανήτης στον οποίο δόθηκε από την NASA το όνομα "Αθηνά", είναι το σκάφος της "Μεγάλης Συμπαντικής Αδελφότητας Φωτός" με την ονομασία "Τελειότης", το οποίο βρίσκεται στο ηλιακό σας σύστημα με αποστολή σωτηρίας από το 1947. Μεταφέρει μυριάδες σκαφών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την εκκένωση της Γαίας σε περίπτωση ολέθρου, διασώζοντας μικρά παιδιά, νεαρά άτομα και δίκαιους ανθρώπους.

Με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία και όταν απαιτηθεί, η εκκένωση του πλανήτη θα επιτευχθεί σε διάστημα ελαχίστων λεπτών, με την χρήση κολοσσιαίων ποσοτήτων ηλιακής ενέργειας και με εστιασμό ανοδικών ακτίνων σε αυτούς που θα διασωθούν, οι οποίοι θα ξεπερνούν το ήμισυ του πληθυσμού της Γαίας.
Η σύνδεση του πλανητικού πόλου της "Τελειότητας" με τον Ήλιο είναι ενεργειακός δίαυλος, μέσα από τον οποίο διοχετεύονται από τον Σείριο και τον Υπερίωνα Ήλιο κολοσσιαίες ποσότητες οργόνης και ενέργειας στον Ήλιο, τις οποίες χρειάζονται τα σκάφη μας που ναυλοχούν στο εσωτερικό του. Επίσης πυροδοτεί συνεχείς αντιδράσεις στην μάζα του Ήλιου ώστε να διατηρεί την νεότητα του και να παραμένει άφθαρτος, συντηρώντας την ζωή των πλανητών του χωρίς προβλήματα επιβίωσης"..


Δείτε το βίντεο: