Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

"Aτσαλωθείτε, είμαστε σε πόλεμο και διακυβεύεται η χώρα μας"

Άν διώξουμε λοιπόν τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις, τους προδότες, που μας μοίραζαν ώς βαποράκια της Ελίτ τον παγκόσμιο πλούτο, τί θα γίνει?
Μήπως θα παρακαλάμε τον χονδρέμπορα της παγκόσμιας διακυβέρνησης να μας δώσει τις δόσεις της ανάπτυξης και ευημερίας σάν τα πρεζόνια που καταντήσαμε?
Το γιγαντιαίο πρόβλημά τους είναι πως πρέπει οι λαοί να βγούν ταυτόχρονα στους δρόμους ώστε να είναι παγκόσμιο το αίτημα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ας μήν τους κάνουμε την χάρη.


Προετοιμαστείτε, εφοδιαστείτε, ατσαλωθείτε, είμαστε σε πόλεμο και διακυβεύεται η χώρα μας.
Ο εχθρός είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα γκρεμίσει τις διεφθαρμένες αγορές και πολιτικές ηγεσίες των κρατών χαρίζοντας σε όποιον λαό ζητήσει την τεχνολογία και τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν ευημερία και ανάπτυξη σε όλη τη γή. Η μόνη εναλλακτική θα είναι η αναρχία η πείνα και το απίστευτο χάος.
Θα κάνουμε αυτό που μας κουρδίζουν να κάνουμε?
Άν ο Λεωνίδας πήγαινε στην μάχη αφήνοντας τους Πέρσες, να διαλέξουν το μέρος, τον χρόνο και τα όπλα, δέν θα γνωρίζαμε το όνομά του σήμερα για τελείως διαφορετικούς λόγους?
Δέν αναγνωρίζετε πως όλο το σκηνικό είναι στημένο?
Νομίζετε πως θα πείτε «δέν πάει άλλο» τυχαία?
Από το «Σκεύος Εκλογής» 1996
«Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνο να μή μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μήν προλαβαίνουμε, με αυτό κατάφεραν, με εύλογη δικαιολογία, να επιβάλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα δυσβάσταχτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ… ….Εμείς όμως άς μήν βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός, να ξεσηκώνουν τον λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ έτσι ο λαός απ’ αυτούς, θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου «αλλού» να τους σώσει από τη δυστυχία και να βρεί την ησυχία του. Ας μήν λοιπόν, αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ώς λαός και έθνος, γιατί έτσι θα τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας όταν θα βλέπουν οτι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας σώσουν.»
Βαστάτε Έλληνες, έχουμε περάσει χειρότερα.
Λίγοι μήνες πείνας θα είναι έλεγε ο π. Παΐσιος,
έχετε πίστη, θα περάσει…
ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ,
Γεμίστε τις Εκκλησίες και παρακαλέστε,
Υπάρχει Θεός!
Δέν είναι τόση η πίστη σας?
Πάτε στην Πρεσβεία του Εχθρού της ανθρωπότητας.

Δείξτε του οτι δέν θα γίνουμε ποτέ η νέα γενιά σκλάβων. Αυτή που πιστεύει πως είναι ελεύθερη.




Πηγή:
sfairika.gr