Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

"Γλέζος: Διαφωνώ με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης" (Βίντεο)


http://www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2014/07/glezos-805x450.jpg?d6c3c7Τη διαφωνία του με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης εξέφρασε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς κ. Μανώλης Γλέζος ο οποίος εισήμανε ότι «λύση εν θερμώ δεν μπορεί να υπάρξει» για την Ελλάδα, ενώ ζήτησε «πάγωμα» των δανείων από και προς την Ελλάδα.
«Δεν συμφωνώ με τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση. Το είπα και στον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Τα δάνεια δεν σώζουν. Είναι εξευτελιστικό να προτείνουμε μέτρα εμείς και να τίθενται κάτω από τον έλεγχο των δανειστών».


«Δεν τους χαρίζουμε την Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρώπη», είπε στη συνέχεια ο κ. Γλέζος  ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε από τους Έλληνες του εξωτερικού να φέρουν στην Ελλάδα τα χρήματά τους, «ό,τι ποσόν μπορούν για να ξεφύγουμε από την ασφυξία».
«Αν όλοι στείλουν 10 έως 100 ευρώ στους φίλους τους και τους συγγενείς τους στην Ελλάδα, θα ξεφύγουμε από την δύσκολη θέση», κατέληξε.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player






Πηγή:
hitandrun.gr