Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

"Αμερικανός ηθοποιός: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έριξε τους Δίδυμους Πύργους""

 Ο Ράσελ Μπραντ επανέφερε το θέμα της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους και κατηγορέι δημόσι την κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι κρύβεται από πίσω. Ένα θέμα ταμπού για την αμερικανική κοινή γνώμη, ένα θέμα που πονάει το συλλογικό ασυνείδητο και το οποίο ο γνωστός ηθοποιός φέρνει ξανά στο φως δίνοντας μια εξήγηση που την πιστεύει πλέον η πλειοψηφία των Αμερικανών.

Ο Ράσελ Μπραντ σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πίσω από την φονική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Καλεσμένος στο «Newsnight» του BBC, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι oι τρομοκρατικές ενέργειες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν «ελεγχόμενες» και ότι «υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ της οικογένειας του Τζορτζ Μπους και του Οσάμα Μπιν Λάντεν», φωτογραφίζοντας, έτσι, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ για όσα συνέβησαν, αλλά και την εισβολή των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Πάντως ήταν καιρός να θιχτεί έστω και έτσι η σύνδεση της οικογένειας Λάντεν και της οικογένειας Μπους οι οποίοι ήταν συναίτερη μαζί σε εταιρέια πετρελαίου. Είναι ένα γεγονός που τα δυτικά ΜΜΕ καταφέρνουν να αποκρύβουν μη αναφεροντάς το.

«Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πιθανότητα... Εμπιστεύεστε την αμερικανική κυβέρνηση; Εμπιστεύεστε την κυβέρνηση της Αγγλίας;», διερωτήθηκε ο Ράσελ και πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να... συζητάει τρελές θεωρίες συνωμοσίας

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα social media, τόσο από τηλεκριτικούς, όσο και από τηλεθεατές, που επέκριναν τον ηθοποιό για προσβολή των 2.973 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις επιθέσεις, αλλά και των 24 που ακόμα θεωρούνται αγνοούμενοι.




Πηγή:
ksipnistere.com