Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

"Ρ. Μακρή: «Σόιμπλε, κάτω τα χέρα απ΄την Ακροπολη!!!»" (Βίντεο)

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/08/rahil-makri-tattoo.jpg"Το όνομά μου είναι Ραχήλ Μακρή και είμαι μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ"
αρχίζει να λέει μπροστά στην κάμερα του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο την αποκαλεί ως «μαχήτρια βουλευτή, που στρέφει την οργή της στον Αλέξη Τσίπρα» . 
Η Ραχήλ Μακρή ψήφισε «όχι» στη χθεσινή ψηφοφορία και είναι η πρώτη φορά που αψηφά την κυβέρνηση, αναφέρει το αμερικάνικο πρακτορείο, το οποίο επισημαίνει ότι η συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές διέσπασε τον ΣΥΡΙΖΑ. "Ενδιαφέρομαι για το μέλλον του ελληνικού λαού και το μέλλον των παιδιών μου και το μέλλον της χώρας μου" συνεχίζει η "αντάρτισσα" Μακρή και προσθέτει: "Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά πρέπει να αντιληφθούμε πόσο δύσκολα είναι για τον ελληνικό λαό".

Μιλώντας στο αμερικανικό πρακτορείο, η κυρία Μακρή καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πει ένα μεγάλο "όχι" σε αυτόν τον εκβιασμό. "Ξέρω ότι ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάστηκε" προσθέτει. Το βίντεο καταλήγει με τη Ραχήλ Μακρή μπροστά από την Ακρόπολη. "Είναι ένα ελληνικό μνημείο, όχι γερμανικό", επισημαίνει , ενώ απευθυνόμενη προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, του στέλνει το ακόλουθο μήνυμα: «Σόιμπλε, κάτω τα χέρια σου από την Ακρόπολη!»






Πηγή:
newmoney.gr