Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

"Η Ελληνόφωνη της Goldman Sachs πήρε εκατομμύρια για να βαλει την Ελλάδα στο ευρώ!"

Αντιγόνη Loudiadis: η Ελληνόφωνη της Goldman Sachs πήρε εκατομμύρια για να βαλει την Ελλάδα στο ευρώ!!! Εφόσον μας έβαλε μέσα με κομπίνα γιατί δεν έχει ακόμη δικαστεί αλλά δικάζουν εσένα;;;

Ηκα Αντιγόνη Λουδιαδη, ήταν τότε διευθυντήρια του υποκαταστήματος στο Λονδινο, τηs Goldman Sachs (GS)η διευθύντρια/ υπάλληλος της Goldman Sachs, που επινόησε την κατασκευή του μειωμένου χρέους για να την Ελλάδα ώστε να μπει στο ευρώ! Η κα αυτή είναι υπεύθυνη μαζί με τον εβραίο Σημίτη και τους άλλους ελληνόφωνους κουμπαράδες γι αυτήν σου την κατάντια… Σε λίγο ο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑΣ θα τινάξει αυτό που εσύ υπηρετείς για χάρη αυτής της ΛΥΡΑΤΗΣ ΚΟΤΑΣ που κολυμπάει στα κλεμμένα Γιουρο….
Η Αντιγόνη Loudiadis, πιο γνωστή ως Addy, βραβεύτηκε για την προσπάθεια της να εξαπατήσει ένα ολόκληρο λαο….από τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ… των προδοτών κουκουλοφόρων για χορτασουν την Εβραικη Τράπεζα…
…για την διαπραγμάτευση και το κύρος της κα Αντιγόνης έλαβε εκατομμύρια και τώρα την έκαναν διευθύντρια σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη, την Rothesay Life.

Η 52-χρονη γυναίκα ζει με την οικογένειά της σε ένα πλούσιο διαμέρισμα στο δυτικό Λονδίνο. Αν και είναι ελληνικής καταγωγής, έχει λάβει την αγγλική εκπαίδευση. Πρώτα εκπαιδεύτηκε στο κολλέγιο Cheltenham και μετά πηγε το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης…απο εκεί έφτασε στην JPMorgan (στην τράπεζα που πηδάνε από τον εικοστό όροφο) και στην συνέχεια έγινε υπάλληλος της Goldman Sachs.
Η κα Αντιγόνη βοήθησε την Goldman και την Ελλάδα για να χωθεί βαθύτερα στο χρέος!
Η κα Αντιγόνη κολυμπάει στο χρήμα που της έδωσαν τα αφεντικά της γνωρίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες που θα οδηγούσαν την χώρας μας.


Η κα Αντιγόνη πήρε 12 εκατομμύρια για να κρεμάσει έναν λαό που πίστευε στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟΑΠΑΤΗ…
Τώρα οι Ριζοσπάστες θα σε σώσουν… μην πιστεύοντας στα νέα μέτρα αλλά υπογράφοντας τα!!!





Πηγή:
katohika.gr