Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

"Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ : ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ISIL"

Σάλος στο διαδίκτυο από το βίντεο της ζωντανής συνέντευξης Τύπου του Αμερικανού Προέδρου ,Ομπάμα όταν την περασμένη Τρίτη, o Ομπάμα αναφερόμενος στο Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ότι » Οι δυνάμεις των ΗΠΑ εκπαιδεύουν την ISIL» (όρος που επίσης χρησιμοποιείται μαζί με το ISIS και το DAECH για την τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Islamic state of irak and gr. syria /levant)
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ομπάμα πρόφερε τη φράση «με τα πρόσθετα μέτρα που διατάξαμε τον περασμένο μήνα, επιταχύναμε τη διαδικασία κατάρτισης των δυνάμεων της ISIS.»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο δικτυακός τόπος WhiteHouse.gov τροποποίησε τα πρακτικά, βάζοντας σε αγκύλη την λέξη Iraqi forces (ιρακινές δυνάμεις) ενώ το ISIS ακόμα και ως ISIL παραμένει το ίδιο (islamic state of irak and levant).
mnmn
  
Βεβαίως δεν παρέλειψε κατά την πάγια τακτική του , να απενεχοποιήσει τον σεκταριστικό χαρακτήρα της αιμοβόρας, νεοπαοικιοκρατικής οργάνωσης που υπογείως υποστηρίζει, τονίζοντας ότι δεν είναι ισλαμική.
‘Οσο για τη Συρία επιβεβαιώνει ότι έστειλε στρατιωτική βοήθεια στην »αντιπολίτευση;;;» για να καταπολεμήσει την τρομοκρατική οργάνωση (!!!) ενώ εκθέτει ανεπανόρθωτα τους Κούρδους που έχουν γίνει συνεργάτες της αμερικανικής μιλιταριστικής μηχανής
mnmn





Πηγή:
dimpenews.com