Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

"ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!"

Στο περασμένο φύλλο του «Στόχου» αποκαλύψαμε το σχεδιαζόμενο Πραξικόπημα του Βαρθολομαίου με τις Νέες Χώρες, τους Μητροπολίτες των οποίων έχει προσκαλέσει την 1η Σεπτεμβρίου στο Φανάρι σε μια άτυπη Ιερά Σύνοδο που παραβιάζει όλους τους Εκκλησιαστικούς Κανόνες. Σήμερα, θα αποκαλύψουμε κάτι εξίσου προδοτικό, που θα πείση και τον πιο φανατικό οπαδό του «Σκλάβου Πατριάρχη» ότι ο «Αρχηγός του Γένους» πρέπει να ξυριστεί και να κλειστεί εδώ και τώρα σε μοναστήρι, για να πάψει να δημιουργεί προβλήματα στον Ελληνισμό. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο (δηλαδή το περασμένο Σάββατο) ο Βαρθολομαίος λειτούργησε στην Παναγία την Σουμελά του Πόντου.


Στο κήρυγμά του, που απομαγνητοφωνήθηκε και αναρτήθηκε ολόκληρο στην επίσημη Ιστοσελίδα του Φαναρίου (fanarion.blogspot.gr), ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξύμνησε τον Σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, πράγμα που απέκρυψαν απαξάπαντα τα ελληνικά ΜΜΕ, για να μη ξυπνήσει ο μακαρίως κοιμώμενος λαός του Ψευτορωμέϊκου!.. Μεταφέρω επί λέξει το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του Βαρθολομαίου και ελάτε μετά να μού πείτε αν υπήρχε κανένας λόγος να υμνήσει τον Σφαγέα ενάμισυ εκατομμυρίου Ποντίων και Μικρασιατών ο «Αρχηγός του Γένους»…

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: «Δύο μεγάλοι ἡγέται τοῦ παρελθόντος, ὁ Μουσταφᾶ Κεμὰλ Ἀτατοὺρκ καὶ ὁ Ἐλευθέριος Βενιζέλος εἶχαν ὁραματισθῆ μίαν Ἑλληνο-Τουρκικὴν φιλίαν. Καὶ εἰς τὰ πλαίσια ἐκείνου τοῦ ὁράματος, ὁ παλαιὸς Πρωθυπουργὸς τῆς Τουρκίας Ἰσμὲτ Ἰνονοῦ ἔδωσε τὴν ἄδειαν νὰ παραληφθοῦν ὑπὸ τῶν προσφύγων πατέρων τῆς Μονῆς καὶ νὰ μεταφερθοῦν εἰς τὴν Ἑλλάδα τὰ τρία τιμαλφέστατα κειμήλια τῆς Μονῆς…»!..


Κοινός νούς - Από τον "Στόχο" που κυκλοφορεί...


Πηγή:
stoxos.gr