Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

"Το Ισραηλινό καθεστώς των Σιωναζί είναι καταδικασμένο καθώς ο Φύρερ Μπους διαπραγματεύεται την παράδοση του"

Benjamin Fulford,
9 Νοεμβρίου 2015
Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και η Σιωναζί φατρία του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την παράδοση τους, σύμφωνα με πηγές της CIA. Το καθεστώς των Σιωναζί του Βενιαμίν Νετανιάχου είναι επίσης καταδικασμένο, καθώς επίσης και οι Σαουδάραβες αντιπρόσωποί τους.
Η καταιγίδα των πληροφοριών που κατακλύζει το Διαδίκτυο, μέσω του νέου πρακτορείου τύπου Guttenberg, έχει δημιουργήσει μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων που συνειδητοποιούν τα τεράστια εγκλήματα του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και των Σιωναζί ομάδων του. Το αποτέλεσμα είναι ότι, στην ηλικία των 91, ο Τζορτζ Μπους, ο οποίος είπε ότι είχε αποσυρθεί και δεν θα μιλούσε πλέον στον Τύπο, αισθάνθηκε την ανάγκη να εκδώσει την αυτοβιογραφία του, όπου προσπάθησε να ρίξει τους μπράβους του όπως τον πρώην υπουργό Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ και τον πρώην Αντιπρόεδρο Ντικ Τσένι ‘κάτω από το λεωφορείο ‘, και ουσιαστικά προσπάθησε να τους κατηγορήσει για τις υπερβολές του καθεστώτος Τζορτζ Μπους Τζούνιορ.
Με την επίθεσή κατά του Ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους την ημέρα του Halloween, το Ισραηλινό καθεστώς έχει επίσης καταδικαστεί, επιτιθέμενο αλαζονικά στις τρεις μεγάλες δυνάμεις, την Ρωσία, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αποτέλεσμα είναι πως το Ισραήλ βρίσκεται υπό έναν πλήρη στρατιωτικό αποκλεισμό που δεν θα τελειώσει μέχρις ότου ο Νετανιάχου και οι συνάδελφοι του εγκληματίες πολέμου παραδοθούν άνευ όρων, σύμφωνα με πηγές Κινεζικές, Ρωσικές καθώς και πηγές του Πενταγώνου. Η λεγόμενη επιλογή ‘Σαμψών’ των Ισραηλινών δηλ. να καταστραφεί ο κόσμος αν αυτοί καταστραφούν, έχει τώρα εξουδετερωθεί, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος άρχισε να διαπραγματεύεται την παράδοση του, επειδή αναγνώρισε την κατάσταση ΜΑΤ που αντιμετωπίζει, λένε πηγές της White Dragon Society. Ο κορυφαίος υπασπιστής του Μπους στην Ασία, ο Richard Armitage, κάρφωσε τον Μπους την περασμένη εβδομάδα, όταν ρωτήθηκε από αρμοδίους που συνδέονται με τον Joseph Dunford, τον νέο γενικό στρατιωτικό διοικητή των ΗΠΑ, όπως δηλώνουν πηγές του Πενταγώνου. Στην ανάκριση, ο Armitage παραδέχθηκε ότι διεύθυνε τον τομέα της ηρωίνης της μαφιόζικης επιχείρησης των Μπους . Επιπλέον, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε από Νότιο Αμερικανικές πηγές ότι ο Maurice Armitage, και ο δήμαρχος του Cali στην Κολομβία διεύθυναν την επιχείρηση στον τομέα της κοκαΐνης.
Η νέα συμφωνία ειρήνης στην Κολομβία μεταξύ των ανταρτών FARC και της Κολομβιανής κυβέρνησης έχει περικόψει τη χρηματοδότηση των Μπους από τα ναρκωτικά που συνδέονται με το καρτέλ Σιναλόα σε τέτοιο βαθμό ώστε εκατοντάδες μπράβοι τους να πετούν προς Σαουδική Αραβία, προκειμένου να βρουν δουλειά ως μισθοφόροι στον πόλεμο εναντίον της Υεμένης, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Η κίνηση του Μεξικού για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών είναι ένας άλλος παράγοντας για την αποκοπή της χρηματοδότησης της μαφίας των Μπους, λένε οι πηγές. Το αποτέλεσμα είναι ότι η εκστρατεία του Jeb Bush έχει ξεμείνει από χρήματα. O πρεσβύτερος Τζορτζ Μπους μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον σε θέση να αντέξει οικονομικά την ύπαρξη της μαζικής σωματοφυλακής που χρειάζεται για να προστατέψει τον εαυτό του από το να τον κρεμάσουν ως προδότη.
Το δίκτυο του πετρελαίου και των ναρκωτικών των Μπους που διαχειρίζεται ο πληρεξούσιος στρατός του Σιωναζιστικού ISIS στη Μέση Ανατολή καταστρέφεται επίσης συστηματικά.
Το περιουσιακό στοιχείο των Μπους και της CIA ο Ahmed Chalabi ‘’έπαθε’’ καρδιακή συγκοπή την περασμένη εβδομάδα,
επειδή ήταν αντίθετος στον μυστικό πόλεμο του Ιράν της Ρωσίας και του Πενταγώνου στο Ιράκ εναντίον του στρατού του Σιωναζιστικού ISIS, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Αυτό σημαίνει το κόψιμο της ροής του χρήματος από τα πετρέλαια που έχουν κλαπεί από τους Μπους και τους πληρεξουσίους τους κατά την παράνομη εισβολή στο Ιράκ. Αυτό επίσης σημαίνει ότι οι μισθοφόροι του ISIS δεν παίρνουν πλέον τους μισθούς τους και έτσι δεν είναι πλέον πρόθυμοι να πολεμήσουν.
Έξω από το Ιράκ επίσης, καθώς η κατάσταση στη Μέση Ανατολή έρχεται σε μια κορύφωση με τις πολεμικές επιχειρήσεις της Ρωσίας, του Ιράν, και του Πενταγώνου, ο πολιτικός και ο στρατηγικός χάρτης της περιοχής αλλάζει εντελώς.
Οι Σαουδαραβικές πετρελαιοπηγές κοντά στα σύνορα της Υεμένης έχουν τώρα καταληφθεί από τις δυνάμεις της Υεμένης που υποστηρίζονται από Ιρανούς, Ρώσους και Αμερικανούς.
Το αποτέλεσμα είναι πως η ροή του χρήματος από τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής, έχει επίσης αποκοπεί για την οικογένεια Rothschild.
Οι Rothschild αντέδρασαν σε αυτή την κατάσταση με κάτι που μπορεί να περιγραφεί σαν μια κίνηση αυτοκτονίας, όταν διέταξαν την κατάρριψη του Ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους την ημέρα του Halloween . Και έκαναν κάτι που ισοδυναμεί με ομολογία του εγκλήματος τους , δηλ. τον εορτασμό της σφαγής, με άνοστα κινούμενα σχέδια στο περιοδικό Charlie Hebdo που είναι δικό τους.
Η κατάρριψη του αεροσκάφους ήταν προφανώς μια προσπάθεια να τιμωρήσουν την Αίγυπτο για την συνεργασία της με τους Ρώσους, αφού έχουν σταματήσει οι τουριστικές πτήσεις στην Αίγυπτο και έχουν βάλει σε κίνδυνο το 70% των τουριστικών εσόδων της Αιγύπτου.
Ωστόσο, η Ρωσία και η Αίγυπτος έχουν αντιδράσει κάνοντας μια κίνηση στη Λιβύη, κόβοντας έτσι τα χρήματα του πετρελαίου που έχουν κλέψει οι Rothschild με την ανατροπή του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι.
Οι Ρωσικές πηγές μου έστειλαν ένα e-mail, που το περιεχόμενό του είναι ακόμα ανεπιβεβαίωτο, υποστηρίζοντας ότι ο Jacob Rothschild και ο David Rockefeller έχουν ήδη σκοτωθεί σε αντίποινα. Αυτό μπορεί να είναι παραπληροφόρηση, γιατί το ίδιο e-mail αναφέρει, επίσης, ότι εάν κάποιο από αυτά τα άτομα εμφανιστεί στο κοινό, θα είναι σωσίας και όχι το πρωτότυπο. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν ήμουν ένας Rothschild και υπεύθυνος αυτής της θηριωδίας, δεν θα κοιμόμουν καλά το βράδυ.
Σε κάθε περίπτωση, ο εβραϊκός λαός επιτέλους αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι το Ισραήλ όπως είναι τώρα, είναι Νεοναζιστικό και όχι εβραϊκό κράτος. Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης εβραϊκής ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ραβίνος Rick Jacobs της Ένωσης για την Αναμόρφωση του Ιουδαϊσμού, την περασμένη εβδομάδα καταφέρθηκε δημοσίως εναντίων των φρικτών ενεργειών του καθεστώτος Νετανιάχου.
Ο εγκληματίας πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναμένεται στην Ουάσιγκτον σήμερα (σσ. προχθές 9 Νοεμ.) για να συναντηθεί με τον αμερικανό εκπρόσωπο της εταιρικής κυβέρνησης Μπαράκ Ομπάμα. Θα ζητήσει υποστήριξη για το καθεστώς του, αλλά δεν θα την πάρει.
Πηγές της μυστηριώδους οικογένειας των δράκων λένε ότι το Ισραήλ θα καταλήξει ως μια εβραϊκή αυτόνομη ζώνη μέσα σε μια μεγαλύτερη περιφερειακή οντότητα. Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι το τι θα συμβεί με τη Μέση Ανατολή ως σύνολο. Είτε η Μέση Ανατολή θα γίνει μια χαλαρή Μουσουλμανική Ομοσπονδία που θα αποτελείται από όλα τα κράτη της περιοχής ή, θα ενοποιηθεί μέσα στην σφαίρα επιρροής μιας νεο-οθωμανικής και νεο-Περσικής αυτοκρατορίας.
Σε υψηλότερο επίπεδο, το θέμα αυτό πρόκειται να διακανονιστεί σε μια συνάντηση 100 εθνών για την "υπερθέρμανση του πλανήτη" που έχει προγραμματιστεί για το τέλος αυτού του μήνα στο Παρίσι.
Η συνάντηση αυτή, να διαρκέσει από τις 30 Νοεμ. έως τις 11 Δεκ. με την συμμετοχή των ηγετών των Ευρωπαϊκών εθνών, καθώς και της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ινδίας. Δεδομένου ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ψευδο-επιστήμη, είναι ένα καλό στοίχημα το ότι θα μιλήσουν για το γενικότερο ζήτημα, του πώς διοικηθεί αυτός ο πλανήτης.
Ενώ η Ρωσία έχει κάνει ένα μεγάλο ‘μπάσιμο’ στη Μέση Ανατολή, μερικά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια εξουσίας διεξάγονται τώρα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα, ο στρατός των ΗΠΑ έχει αναλάβει τις εργασίες της Federal Reserve Board στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν άρεσε στην Κίνα, η οποία είχε σκοπό σε συντονισμό με τους Ευρωπαίους, να προβεί σε δική της κίνηση, για να αναλάβει τις διεθνείς δραστηριότητες του δολαρίου των ΗΠΑ.
Αυτή η τιτάνια μάχη μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω των δεικτών της ναυτιλίας, η οποία δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από τους υπέρ-υπολογιστές των τραπεζών. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ότι ο δείκτης Baltic Dry, δηλ. η τιμή για τις ναυτιλιακές διακινήσεις εμπορευμάτων, έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Το ίδιο έχει κάνει και ο δείκτης εμπορευματοκιβωτίων της Σαγκάης, δηλ. η τιμή των ναυτιλιακών μεταφορών προϊόντων από την Κίνα. Ένας άλλος δείκτης, ο οποίος έχει χτυπήσει ένα ιστορικό χαμηλό είναι η αναλογία φορτίου/φορτηγών των ΗΠΑ , που σημαίνει την ποσότητα των αγαθών που διατίθενται για τα φορτηγά από τα πλοία. Όλοι αυτοί οι δείκτες θα έπρεπε να είναι σε άνοδο λόγω της περιόδου των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ. Το γεγονός ότι είναι σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ συνεπάγεται μια στάση στην ροή των εμπορευμάτων από την Κίνα προς στις ΗΠΑ. Ένας άλλος τρόπος για να το θέσω είναι ότι οι Κινέζοι έχουν πει : ‘’δεν θα δεχτούμε IOUs σας πια’’.
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, έχουν πει στους Κινέζους ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν πως το πετρέλαιο που εισάγουν από τη Μέση Ανατολή θα κοπεί. Το γεγονός ότι το Πεντάγωνο έχει αποσύρει το τελευταίο του αεροπλανοφόρο από τη Μέση Ανατολή μήνες πριν, καθιστά σαφές ότι δεν είναι πλέον στην επιχείρηση της εμπόδισης του πετρελαίου προς όφελος της Χαζαρικής μαφίας.
Ωστόσο, το Ναυτικό των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα εκτόξευσε από ακτή του Λος Άντζελες έναν ‘άσφαιρο’ πύραυλο trident ικανό να φέρει θέρμο-πυρηνικές κεφαλές προς τη Ρωσία και την Κίνα. Το μήνυμα φαίνεται να είναι: ‘είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά αν χρειαστεί’. Αυτό βέβαια είναι παζάρι υψηλού επιπέδου.
Σε πιο απόκρυφο επίπεδο, αρχίζουμε να βλέπουμε αυτό που φαίνεται να είναι το χέρι της μυστηριώδους οικογένειας των Δράκων. Ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Keqiang και ο Πρόεδρος Xi Jinping επισκέφθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ πρόσφατα, όπου της έδειξαν έγγραφα της οικογένειας των Δράκων, σύμφωνα με τις πηγές της White Dragon Society. Η δημιουργία αυτών των εγγράφων είχε οργανωθεί από το τμήμα της οικογένειας των Δράκων της Νοτιοανατολικής Ασίας σε μια μυστική συνάντηση τους στη Σιγκαπούρη. Λειτούργησαν ως μεσάζοντες μεταξύ των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, των βασιλικών οικογενειών της Ασίας, της White Dragon Society, του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και του Πενταγώνου.
Ένα ορατό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας ήταν η πρώτη συνάντηση σε 66 χρόνια μεταξύ των αρχηγών των κρατών της Ταϊβάν και της Κίνας. Μετά τη συνάντηση, η Ταϊβάν βραβεύτηκε για το ρόλο της ως μεσάζοντος μεταξύ των Ασιατικών και Ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών, με μια πρόσκληση να ενταχθεί στην Ασιατική Τράπεζα Υποδομών & Επενδύσεων που διευθύνεται από την Κίνα.
Το κρυφό θέμα πίσω από όλα τα γεγονότα που περιγράφονται παραπάνω, είναι ότι η ανθρωπότητα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι η ψυχολογική διαδικασία του να αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, έχει κλαπεί από γκάνγκστερ. Η ανθρωπότητα τώρα παρουσιάζει διαδικασίες που θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να επιλέγουν τι είδους μέλλον θέλουν να δημιουργήσουν. Αυτός είναι περίπου ο λόγος όλων των συναντήσεων υψηλού επιπέδου και ίντριγκας.
Η Βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους τελειώνει, η Ελευθερία έρχεται.



Πηγή:
conspireplanet.blogspot.gr
Μτφρ: Γ.Βουδούρης – 2015-11-11