Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

"Π. Λαφαζάνης: Οι ευρωπαϊκές δομές προχώρησαν σε ανοιχτό εκβιασμό"

 Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για εκμετάλλευση, είπε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον απεσταλμένο του δορυφορικού δικτύου «Ρωσία-24», εκτιμώντας ότι ο ελληνικός λαός θα απορρίψει με σαφήνεια τον «εκβιασμό» των θεσμών της Ε.Ε.

Ο λαός φώναξε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και στην τρομοκρατία των δανειστών - Σύνταγμα (φωτο)




Τεράστιο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος και φώναξε ένα βροντερό ΟΧΙ στον Σόιμπλε και στους εκβιασμούς των θεσμών, τις ουρές στα ΑΤΜ και την τρομοκρατία των ΜΜΕ. 
Για απάντηση από δεκάδες χιλιάδες πολίτες στα τελεσίγραφα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή συγκέντρωση. Όπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου, ο λαός είπε ένα μεγάλο και ηχηρό «όχι» στους εκβιασμούς, την τρομοκρατία, τις απειλές από το εσωτερικό και το εξωτερικό, κι ένα μεγάλο «ναι» στη δημοκρατία, στην αξιοπρέπεια, στην λαϊκή κυριαρχία, στις αξίες που θεμελίωσαν τον  νεότερο ευρωπαϊκό πολιτισμό.
«Σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, η “αγωνία αυτού του τόπου για ζωή” θα εκφραστεί και την επόμενη Κυριακή, με ένα ξεκάθαρο “όχι”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 


"Πρόταση βουλευτή του κουρδικού κόμματος της Τουρκίας για δάνειο στην Ελλάδα με μηδενικό επιτόκιο"


Την στήριξή της προς την Ελλάδα εξέφρασε η Τουρκία δια στόματος του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου. 
Ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP) Ερτουγρούλ Κιουρκτσού, μάλιστα έριξε την πρόταση να αναλάβει η Τουρκία το χρέος ύψους 1,6 δισ. ευρώ της Ελλάδας προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και μάλιστα με δάνειο με μηδενικό επιτόκιο.

"ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΣ «ρίχνει» το πετρέλαιο και στα χρηματιστήρια της Ασίας. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΠΑΝΤΟΥ-ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ"

29/06/2015
Οι ασιατικές χρηματαγορές καταγράφουν πτώση, όπως και το ευρώ, λόγω των φόβων για έξοδο της Αθήνας από την Ευρωζώνη
Την πιο μαύρη Δευτέρα τους, των τελευταίων ετών ζούνε από το πρωί οι ευρωπαϊκές αγορές λόγω των κλειστών τραπεζών και των capital control που ισχύουν στη χώρα μας. Την ίδια ώρα τα  ιταλικά και ισπανικά ομόλογα, έχουν πάρει τον «ανήφορο», με τις αποδόσεις τους να είναι υψηλές.
Ο γερμανικός DAΧ άνοιξε με απώλειες 4,4% στις 10.985 μονάδες ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι κινείται 4,76% χαμηλότερα στις 4.821 μονάδες, με τις τράπεζες να χάνουν έως 10%.
Στο -2,2% οι απώλειες για τον FTSE 100 στο Λονδίνο με τον Stoxx 600 να υποχωρεί 2% στο άνοιγμα.

"Τι θα γίνει με μετακινήσεις, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ και τηλεπικοινωνίες"

Οι δράσεις που έχουν ανακοινωθεί για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες από την αργία των τραπεζών. Όσα πρέπει να ξέρετε

Δωρεάν θα πραγματοποιείται η μετακίνηση των πολιτών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, από τις 30 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2015, ενώ οι άνεργοι, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, στο εξής θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Στις ανακοινώσεις αυτές, προέβη σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου όπου και παρουσίασε τις δράσεις αλληλεγγύης και τα μέτρα στήριξης των πολιτών με έμφαση τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, (άνεργοι, συνταξιούχοι, κ.α.), τα οποία θα ισχύσουν καθ'όλο το διάστημα της αργίας των τραπεζών.

"ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ."

Αφύπνιση συνείδησης: Ναι ή Οχι...  Έλληνας εναντίων Έλληνα... Και όλα αυτά για το χρήμα, για το χρέος, για την υποταγή. Όσο παραμένουμε νήπια δε μας σώνει ούτε ο ίδιος ο θεός... αν κατέβει! Ξυπνήστε! Κλείστε τις τηλεοράσεις. Αλλάξτε νοοτροπία. Ο εχθρός μας είναι το ίδιο το οικονομικό σύστημα.


Το οικονομικό σύστημα που επικρατεί, είναι ο δανεισμός των χωρών με τόκο, από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν σε ιδιώτες. Αυτοί οι ιδιώτες ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες των χωρών εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τη Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κ.α.

"Νεαρός πολίτης αφήνει το ΑΤΜ, εισβάλει σε βουλευτικό γραφείο στη Σπάρτη και τα σπάει!” (Βίντεο)

«Δεν κρατήθηκα... Με ειρωνεύτηκαν αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα…»
ΣΠΑΡΤΗ. Ο πολίτης δεν κρατήθηκε… Θεωρώντας ότι δέχθηκε ειρωνικά σχόλια από υπάλληλο του πολιτικού γραφείου του Λεωνίδα Γρηγοράκου σε έξαλλη κατάσταση εισέβαλε στο γραφείο όπου, αφού έσπασε με γροθιά την πόρτα, ζήτησε τον λόγο.
Δευτέρα 29 Ιουνίου. Ώρα 12:30 το μεσημέρι. Πολίτες, υπο τον καυτό ήλιο βρίσκονται στην ουρά του ΑΤΜ της 
Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ Σπάρτης) για ανάληψη ολίγων ευρώ. Ακριβώς δίπλα και στον Α’ όροφο βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου.

"Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των UFO στον ΗΛΙΟ από 22 έως 28/6/2015" (video)

Είναι γνωστό ότι οι αστροναύτες και οι επιστήμονες της NASA δεν επιτρέπεται να μιλούν για το φαινόμενο των UFO.

Παρ΄όλα αυτά, ένας επιστήμονας της NASA, ο David Baker είπε, "Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι  στο πλαίσιο του προγράμματος που πείστηκαν ότι υπάρχουν UFO, γεγονός που ανησύχησε την NASA οπότε έκανε τα πληρώματα να συμφωνήσουν ώστε ποτέ να μην μιλήσουν δημόσια για αυτά τα πράγματα (και καλά) για το φόβο του εμπαιγμού".


Π.Λαφαζάνης: "Υπάρχει Σχέδιο Β"

Η Αθήνα έχει «σχέδιο Β» σε περίπτωση που η ΕΕ δεν συνεχίσει την οικονομική της βοήθεια προς την Ελλάδα, είπε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη του στο  τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 24, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο το TASS.

"«Φως στο τούνελ»: Απορρίπτουν παράταση και χρέος προκρίνουν ESM και αποβολή ΔΝΤ"

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΥΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΝΕΟ EUROGROUP ΑΥΡΙΟ

Με θετική διάθεση αντιμετωπίζει το Eurogroup το αίτημα της Ελλάδας για ένα νέο πρόγραμμα με βάση τη χρηματοδότηση από τον ESM όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

"Αμερικανοί οικονομολόγοι ΣΚΙΖΟΥΝ ΕΕ- ΔΝΤ: «Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ!»"


Αμερικανοί οικονομολόγοι ΣΚΙΖΟΥΝ ΕΕ- ΔΝΤ: «Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ!»Οι Αμερικανοί οικονομολόγοι Τζέφρι Σαξ, Μπάρι Άιχενγκριν και Πολ Κρούγκμαν κατηγορούν την τρόικα για την κρίση στην Ελλάδα, ενώ εξαίρουν τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ζητούν περισσότερη κατανόηση από τη Γερμανία.

Τρεις από τους σημαντικότερους Αμερικανούς οικονομολόγους επικρίνουν σφοδρά την πολιτική που ακολουθεί η Ευρώπη, αλλά και η Γερμανία συγκεκριμένα, σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα.
Ο Σαξ, ο Κρούγκμαν και ο Άιχενγκριν εμφανίζονται έκπληκτοι από την «ανικανότητα» των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

"Τάσσος Παπαδόπουλος: Το μεγάλο «ΟΧΙ» – «Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου.»" (BINTEO)


Παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών.
Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,
Στις 24 Απριλίου θα τοποθετηθείτε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Θα αποφασίσετε για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου. Για τη γενιά μας, αλλά και τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμάς.

“Δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού - Ολόκληρη η συνέντευξη” (Βίντεο)

Aνοιχτός σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, επιμένοντας στις θέσεις της κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για το παρασκήνιο των επαφών στις Βρυξέλλες, τα τελεσίγραφα των εταίρων, το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, ενώ υπαινίχθηκε πως σε περίπτωση που οι πολίτες ψηφίσουν τα μέτρα λιτότητας, θα δρομολογηθούν εξελίξεις με παραίτηση, βάσει του Συντάγματος.


"Ολόκληρο το γερμανικό ντοκιμαντέρ που δείχνει πως η Τρόικα κατέστρεψε την Ελλάδα και ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Γερμανία!"

Διαθέσιμο με ελληνικούς υπότιτλους είναι το ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε στο πρώτο δημόσιο γερμανικό κανάλι ARD και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Στα ίχνη της τρόικας – Ισχύς χωρίς έλεγχο». Το μήνυμα ήταν ότι το 2010 οι χώρες του ευρώ δεν άφησαν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει για να προστατεύσουν τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζας, που ως κύριοι δανειστές θα έχαναν γύρω στα 40 δισ. ευρώ.

"Ρικάρντο Πίτις: Είμαι Έλληνας, αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό" (εικόνες)

Ενας Ιταλός, γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που δεν έπαιξε ποτέ του στην Ελλάδα, δηλώνει... Ελληνας μέσα στην κρίση που περνά η χώρα.
Ο Ρικάρντο Πίτις δεν έμεινε απαθής στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, δηλώνοντας στο Facebook πως «είμαι Έλληνας».

"Απασφάλισε ο Πούτιν – Πανίσχυρο Μήνυμα στη Δύση «Ο Χρόνος Σας Τέλειωσε…»"

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ…

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΖΩΝΤΑΝΟ» ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΌΝΙΑ…


""Διέλυσε" τη Σία Κοσιώνη η Ζωή Κωνσταντοπούλου με χτύπημα κάτω από τη μέση" (VIDEO)

 Η εμφάνιση της κας Κωνσταντοπούλου, ήταν όπως πάντα, προκλητική, με ειρωνείες κατά της παρουσιάστριας, του τηλεοπτικού σταθμού, δημοσιογράφων αλλά και των διαφορετικών απόψεων. Παρέδωσε και πάλι μαθήματα ηθικής και... δημοσιογραφίας, επέπληττε την παρουσιάστρια, ενώ απέφευγε να απαντά σε ερωτήματα. 

«Δεν θέλετε να κάνετε συνέντευξη, κυρία Πρόεδρε. Με διακόπτετε συνέχεια» αναγκάστηκε να της πει η παρουσιάστρια.


""Αλλού τα κακαρίσματα" κι αλλού η πτώχευση: Χρεοκόπησε το Πουέρτο Ρίκο!"

Ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο, Αλεχάντρο Γκαρσία Παντίγια, προειδοποίησε ότι το νησί δεν μπορεί πλέον να πληρώσει το δημόσιο χρέος της τάξεως των 72 δισεκατομμυρίων δολαρίων και προχωρά σε στάση πληρωμών!

"Το Ελληνικό Ντόμινο πέφτει, η Κίνα κινείται για να μαζέψει τα κομμάτια"


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Benjamin Fulford

Τελικά συνέβη.
Η Ελλάδα έχει κλείσει τις τράπεζες της και επέβαλε έλεγχο κεφαλαίων. Και έτσι τα ντόμινο άρχισαν να πέφτουν. Αυτή είναι μόνο η πρώτη πράξη μιας μεγάλης όπερας που θα συνεχίσει να ξετυλίγεται μέσα στους επόμενους μήνες. Για να προσπαθήσετε να μαντέψετε τι μέλει γενέσθαι στην συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στο πώς έλαβε χώρα η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ξεκίνησε με μια διάχυτη αίσθηση δυσαρέσκειας με την κυβέρνηση τόσο μεταξύ της εργατικής τάξης όσο και των ελίτ. Αυτό γέννησε απεργίες και διαδηλώσεις στην Πολωνία, που οδήγησαν στην πτώση της Πολωνικής κυβέρνησης, τον Ιούνιο του 1989. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, έπεσε το τείχος του Βερολίνου. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στο 1990, έπεσαν οι κομμουνιστικές κυβερνήσεις της Τσεχοσλοβακίας.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

"Σύνταγμα τώρα.. Είμαστε πολλοί!!!" (Εικόνες)




"Ο Κοτζιάς έτοιμος να τινάξει την Ευρώπη στον αέρα! Δεύτερη προειδοποίηση για «βέτο»"

Ο Κοτζιάς έτοιμος να τινάξει την Ευρώπη στον αέρα! Δεύτερη προειδοποίηση για «βέτο» Νέα παρέμβαση πραγματοποίησε ο Νίκος Κοτζιάς την Κυριακή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο υπουργός Εξωτερικών για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα εξαπέλυσε απειλές χρησιμοποιώντας το δικαίωμα βέτο που έχει η ελληνική κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


"ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ - ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ!" (Βίντεο)

Όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι σαν γροθιά!

Φτάνει ο καθένας να ασκήσει δύναμη στον εαυτό του με το δικό του τρόπο.

Να ανοίξει τα μάτια του, να ψάξει , να αναζητήσει, να αμφισβητήσει, να νιώσει, να αγαπήσει..


Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να το ΔΕΙ όλη η ανθρωπότητα! Δεν θα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τι βλέπετε και τι ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει...

να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας.

Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας “ξεκάνουν” πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη...


"PAUL CRAIG ROBERTS: "ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Γ' ΠΠ;"

Max Keizer: "Θα σκάσει η παγκόσμια φούσκα των 200 τρισ.δολαρίων με πυροκροτητή την Ελλάδα"

Εξόχως ζοφερές είναι οι προβλέψεις του γνωστού διεθνώς οικονομολόγου, Max Keiser, για τις οικονομικές συνέπειες του αδιεξόδου που προκλήθηκε στις διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ελληνική κυβέρνηση, και προβλέπει ότι το συνολικό παγκόσμιο χρέος το οποίο ξεπερνά ακόμα και τα 200 τρισ.δολάρια είναι έτοιμο να "σκάσει" με πυροκροτητή την ελληνική κρίση.

"Η κυβέρνηση απαντάει στον Γιούνκερ: "Αυτά είναι τα 5 ψέματα του""

Απαντώντας στους εκπροσώπους των πιστωτών οι οποίοι «μέσω του Ζ. Κλ. Γιουνκέρ, υποστηρίζουν ότι για μια σειρά θεμάτων η κυβέρνηση δεν ενημερώνει σωστά τους πολίτες» συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα παραθέτουν ένα προς ένα τα σημεία, στα οποία, όπως υποστηρίζει ο κ. Γιουνκέρ, δίνει λάθος πληροφόρηση η ελληνική κυβέρνηση.

"Σκοτώνετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα με αυτές τις 3 συνήθειες"

Τα περισσότερα από τα εγκεφαλικά μας κύτταρα αναπτύσσονται κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, ωστόσο ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου συνεχίζουν να παράγουν κύτταρα και μετά την ενηλικίωση. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται νευρογένεση. Μία από αυτές τις περιοχές είναι ο ιππόκαμπος, ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην απομνημόνευση, τη μάθηση και την εκδήλωση των συναισθημάτων.

"Επεισόδιo ανάμεσα στον μητροπολίτη Άνθιμο και πολίτες με φόντο το δημοψήφισμα"

Επεισόδιo ανάμεσα στον μητροπολίτη Άνθιμο και πολίτες με φόντο το δημοψήφισμα(Σχόλιο ΕΠ: Τι δουλειά έχουμε με τέτοιους λαοπλάνους?! Τελικά είναι "πνευματικοί ηγέτες.." ή πολιτικοί... ή τραπεζίτες ολότελα;... Να θυμηθούμε ότι αντιπρόεδρος της εθνική τράπεζας είναι πάντα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος!!!)

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και μερίδα πιστών, με αφορμή το δημοψήφισμα.

"Ελληνικό σύνδρομο «χτυπά» τις αγορές"

Ελληνικό σύνδρομο «χτυπά» τις αγορές - Ισχυρή βουτιά για DAX, CAC 40
Ισχυρές πιέσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με τον CAC 40 να ανοίγει 4,7% χαμηλότερα και τον DAX να χάνει προς στιγμήν και τις 11.000 μονάδες. Εκτός διαπραγμάτευσης πολλές ιταλικές τράπεζες. Πιέσεις στο ευρώ και τα ομόλογα της ευρωπεριφέρειας. Τι φοβούνται και τι προβλέπουν οι αναλυτές.
«Μαύρη» Δευτέρα στις ευρωπαϊκές αγορές λόγω της κλιμάκωσης της ελληνικής κρίσης, πιέσεις καταγράφηκαν και στα ασιατικά χρηματιστήρια, ενώ ανοδικά κινούνται οι αποδόσεις των ιταλικών και ισπανικών ομολόγων.

"ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ"ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!"

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ"ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ !
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΛΛΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

"ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ"

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ! ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΞΕΚΙΝΑ...ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΑΜΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

"Capital Controls: Κλειστές οι τράπεζες για 6 εργάσιμες μέρες και με 60 ευρώ όριο αναλήψεων. Χωρίς ΑΤΜ τη Δευτέρα"


Επιβολή ελέγχου κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες από Δευτέρα. Θα παραμείνουν κλειστές τουλάχιστον μέχρι τις 06/07. Δεν θα ανοίξει ούτε το χρηματιστήριο. Πληροφορίες για όριο αναλήψεων 50-60 ευρώ. Από Τρίτη θα λειτουργήσουν τα ATMs.

Ξεκινούν οι έλεγχοι κεφαλαίων (Capital Controls) από αύριο Δευτέρα στις ελληνικές τράπεζες για να αντιμετωπιστούν οι εκροές καταθέσεων και να αποφευχθεί ο πανικός. Κλειστό θα είναι και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

"Σοκ στη Deutsche Bank: Αναμένει τον δείκτη DAX να ανοίξει με -4%! – Tι «βλέπουν» οι αναλυτές"

xrimatistirio (6)Η πρώτη αντίδραση από την αγορά συναλλάγματος, με τις πιέσεις στο ευρώ που έστειλαν το ευρωπαϊκό νόμισμα κάτω κι από το 1,10 έναντι του δολαρίου, αλλά και οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την πορεία των αγορών δεν επιτρέπουν εφησυχασμό, πολύ περισσότερο όταν η εικόνα των αγορών στην Ασία στα futures, ελάχιστα πριν το άνοιγμά τους, παρέπεμπε σε ισχυρό… αρνητικό σοκ.

Ελευθερία σημαίνει να αποφασίζεις για την ίδια σου τη ζωή…


Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία. (Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας)
Όταν ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω μας, όταν η συστηματική τρομοκράτηση, η χειραγώγηση συνειδήσεων και η παραμόρφωση της αντίληψης αποτελούν μέρος της καθημερινότητας, το θέμα της ελευθερίας επανέρχεται όλο και πιο βασανιστικό: πόσο ελεύθεροι είμαστε μέσα σε αυτή την κατ” επίφαση ελευθερία που μας δίνει το σύστημα;

"ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!"

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ
Μ. Valls: H EKT δεν μπορεί να σταματήσει τη γραμμή στήριξης της Ελλάδας !!!

Valls sur la Grèce : "il y a un risque réel de sortie de la zone euro" http://bit.ly/1Jfu6We  

"H EKT δεν μπορεί να σταματήσει τη γραμμή στήριξης της Ελλάδας", επισημαίνει ο Γάλλος πρωθυπουργός, Manuel Valls και προσθέτει ότι "δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο".


"ΣΑΛΟΣ με τα ψεύτικα γκάλοπ της διαπλοκής (ΒΗΜΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)"


Γκάλοπ της διαπλοκήςΨεύτικα γκάλοπ στις αυριανές κυριακάτικες εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν ΠΡΙΝ από την προκήρυξη του δημοψηφίσματος και με ερωτήματα που αφορούν σε συμφωνία και όχι στην πρόταση των δανειστών παρουσιάζονται εντέχνως ως ένα «ναι» στο ερώτημα του δημοψηφίσματος.

Είναι προφανείς οι στόχοι: να προκαταλάβουν και -κατά συνέπεια- να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα.

"Συναγερμός και στις Ηνωμένες Πολιτείες - Λιού σε Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Σαπέν: Σώστε την Ελλάδα!"

Συναγερμός και στις Ηνωμένες Πολιτείες - Λιού σε Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Σαπέν: Σώστε την Ελλάδα!Μια ακόμα ηχηρή παρέμβαση από τις ΗΠΑ υπέρ της Ελλάδας, με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών να επικοινωνεί με την Κριστίν Λαγκάρντ, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Μισέλ Σαπέν ζητώντας τους άμεσα λύση, που θα περιλαμβάνει και το θέμα του χρέους.

Η επικοινωνία του Τζακ Λιού με τον Γερμανό και τον Γάλλο ομόλογό του αλλά και την επικεφαλής του ΔΝΤ έρχεται στο φως λίγη ώρα αφού η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι επιβάλει capital controls και να κρατήσει κλειστές της τράπεζες για μια εβδομάδα, αλλά και λίγο αφού έγινε γνωστή μια ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία του Μπαράκ Ομπάμα με την Άνγκελα Μέρκελ.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Συνεχίζεται η κόντρα - «Αυτά είναι τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές» λέει το Μαξίμου"

Υποστηρίζει ότι το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν βάζει τέλος στην παραφιλολογία.

Τα μέτρα που θα επιβληθούν στην ελληνική οικονομία, εφόσον γίνει αποδεκτή η πρόταση των θεσμών παραθέτουν ανώτερες κυβερνητικές πηγές, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της πρότασης των δανειστών από τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές, το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν βάζει τέλος στην παραφιλολογία.
Όπως βάζει τέλος, συνεχίζουν, και στα επιχειρήματα των οπαδών του «NAI ΣΕ ΟΛΑ» οι οποίοι ισχυρίζονταν μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχει κείμενο θεσμών.

"Το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα 28/6/15" (Βίντεο)


"Συγκλονιστικός ο πρόεδρος του Ελληνορθόδοξου Κόμματος του Λιβάνου!!! ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και μίλησε στα Ελληνικά: "Οι ισλαμιστές παίζουν MΠΑΛΑ με τα κεφάλια των Ορθοδόξων"" (Βίντεο)


Συγκλονιστικός ο πρόεδρος του Ελληνορθόδοξου Κόμματος του Λιβάνου!!! ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και μίλησε στα Ελληνικά: "Οι ισλαμιστές παίζουν MΠΑΛΑ με τα κεφάλια των Ορθοδόξων" (Βίντεο)Συγκλονιστικός ο πρόεδρος του Ελληνορθόδοξου Κόμματος του Λιβάνου, Ροντρὶγκ (Δημήτρης) Ἐλ Χούρι. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το “Ίδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών” στο Πολεμικό Μουσείο (10/9/2014), ο Ελ Χούρι μίλησε για τους Ρωμιούς του Λιβάνου και της Μέσης Ανατολής, που σήμερα όσο ποτέ κινδυνεύουν με αφανισμό από τους Τζιχαντιστές.

"Το ανιστόρητο μουσείο" (Εικόνες)

Το αρχαιολογικό μουσείο της Πόλης
Έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια περιπλανήσεων στην Πόλη και μετά από αρκετές αναβολές, πήρα την απόφαση να επισκεφτώ το αρχαιολογικό μουσείο της Πόλης, με την βεβαιότητα οτι ο χώρος φιλοξενεί αμέτρητους και ανεκτίμητους αρχαιολογικούς θυσαυρούς. Εξάλλου στα εδάφη της Τουρκίας υπήρξαν ή πέρασαν δεκάδες έθνη με σπουδαία πολιτισμική επιρροή, μεγάλη κληρονομιά και επίσης λόγω της εξάπλωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, υπήρξαν δεσμοί και με άλλες περιοχές εκτός Ασίας. Τελικά η πεποίθησή μου επιβεβαιώθηκε και στο αρχαιολογικό μουσείο της Πόλης υπάρχει ένας σπουδαίος αριθμός εκθεμάτων από πολλές περιοχές, περιόδους και πολιτισμούς. Επίσης έχει γίνει καλή δουλειά όσον αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις και την εποχιακή ταξινόμηση. Τέλος το εισητήριο των 10 τουρκικών λιρών δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα, αν αναλογιστεί κανείς τις ακριβές τιμές εισητηρίων στα υπόλοιπα αξιοθέατα.

"Το αμερικανικό διαστημόπλοιο με την ονομασία "Δράκος" εξερράγη αμέσως μετά την εκτόξευση του" (Βίντεο)

Το αμερικανικό διαστημόπλοιο με την ονομασία "Δράκος" εξερράγη χθες αμέσως μετά την εκτόξευση του. Προοριζόταν για να μεταφέρει εφόδια στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οι Αμερικανοί δεν έχουν άδεια να πετούν στο διάστημα διότι θεωρούνται υπαίτιοι της καταστροφής του πυρηνικού αντιδραστήρα στην Ιαπωνία και της πρόκλησης τσουναμιού.

"Το σώμα μας μπορεί να «προγραμματιστεί» με συχνότητες, λέξεις και σκέψεις"

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.
Επιπροσθέτως, υπάρχει απόδειξη για έναν τελείως νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να κοπεί και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες. Αυτό το κομμάτι το 10% είναι που ενδιαφέρει τους Δυτικούς ερευνητές και το οποίο εξετάζουν και κατηγοριοποιούν. Το άλλο 90% το ονομάζουν “σκουπιδό” DNA.

"Π. Κρούγκμαν: Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα"


Π. Κρούγκμαν: Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην ΕλλάδαΥπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, τάσσεται σε άρθρο του στην εφημερίδα New York Times, με τίτλο «Η ώρα της αλήθειας για την Ευρώπη», ο Αμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, σημειώνοντας ότι «μέχρι τώρα όλες οι προειδοποιήσεις για την επερχόμενη διάσπαση του ευρώ αποδείχθηκαν λανθασμένες».

«Οι κυβερνήσεις, ό,τι κι αν έλεγαν κατά την προεκλογική περίοδο, υπέκυπταν στις απαιτήσεις της τρόικας. Στο μεταξύ η ΕΚΤ επενέβαινε για να καθησυχάσει τις αγορές. Αυτή η διαδικασία διατηρούσε τη συνοχή του ενιαίου νομίσματος, όμως διαιώνιζε και μια βαθιά καταστροφική λιτότητα».

"Πρόκληση: Γερμανικός οίκος δημοπρασιών βγάζει στο σφυρί θησαυρούς της Αμφίπολης -Μακεδονικά νομίσματα σε δημοπρασία" (εικόνες)

ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο γερμανικός οίκος δημοπρασιών Gorny and Μosch βγάζει στο σφυρί αρχαία νομίσματα της εποχής του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα οποία προέρχονται από την περιοχή της Αμφίπολης.

"Αυστριακή εφημερίδα: «αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει»"


(2015)
«Ερωτική εξομολόγηση προς μία χώρα» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο άρθρο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ», στο οποίο η συντάκτρια της, Μπίργκιτ Μπράουνρατ, «ξετυλίγει» όλη την αγάπη της για την Ελλάδα, από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων μέχρι σήμερα, και διαπιστώνει με λύπη ότι «οι άνθρωποι της γίνονται ολοένα και φτωχότεροι, αλλά μόνον οικονομικά», γιατί, όπως διατρανώνει, κλείνοντας το άρθρο της, «αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά, κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει».

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ"

- Όταν πραγματοποιηθεί επαφή με εξωγήινες κοινωνίες, δεν θα υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης μαζί τους, γιατί είναι σε θέση να "ξεκλειδώσουν" τις πληροφορίες του γενετικού μας κώδικα που είναι καταχωρημένες στην ουδετέραν υπόφυση του εγκεφάλου. Θα είμαστε σε θέση να μιλάμε και τις 20 γλώσσες των λαών των αστρικών συστημάτων της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων" της Λύρας, καθώς και τα Ελληνικά, που είναι η γλώσσα των λαών της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας.

"Βόμβα Βαρουφάκη: Δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ την Τρίτη - Να τα βρουν μεταξύ τους"


Σχετικά με την πολύκροτη δήλωση για τα capitals controls που διέρρευσαν νωρίτερα οι δημοσιογράφοι του ΒΒC ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που η ελληνική κυβέρνηση καλείται να εξετάσει απόψε μαζί με τις αρμόδιες αρχές στην Αθήνα και τη Φρανκφούρτη.Οι Έλληνες είναι πολύ ώριμοι και έχουν περάσει πολλά τα τελευταία πέντε χρόνια. Ακόμη και τώρα όταν περπατώ στους δρόμους μου λένε 'είμαστε μαζί σας' είπε στη συνέντευξή του στο ΒΒC o Γιάνης Βαρουφάκης όταν ρωτήθηκε αν φοβάται αναταραχές στην Αθήνα ενόψει των ραγδαίων εξελίξεων.    

"«Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα»: Μεγάλη διαδήλωση στη Μαδρίτη"

«Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα»: Μεγάλη διαδήλωση στη Μαδρίτη

Μεγάλη σε παλμό και μέγεθος ήταν η εκδήλωση που οργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό σημείο Κουέστα ντε Μογάνο της Μαδρίτης, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό «απέναντι στον εκβιασμό που υφίσταται από πλευράς των Θεσμών της τρόικας», σύμφωνα με τους οργανωτές της πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη προς την Ελλάδα», με σύνθημα «Ενωμένοι κατά της Λιτότητας/Αλληλεγγύη στην Ελλάδα».

"Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυέστεροι από όλους εμάς!"

Γενετικές έρευνες

Αν ένας Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα, το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.


Βιβλίο από το 1952 περιγράφει τι θα συμβεί στη σημερινή Ελλάδα

ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΠΟΣΔΑΓΛΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος το 1952.
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική», ένα μικρό βιβλιαράκι που «κάποιοι» φρόντισαν να εξαφανιστεί.