Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

"Η κοινωνία δεν σε διδάσκει ποτέ να παρατηρείς…"

Η κοινωνία δεν σε διδάσκει ποτέ να παρατηρείς…
Γιατί καταπιέζει τόσα πολλά πράγματα ο άνθρωπος και χάνει την υγεία του; Διότι η κοινωνία σε διδάσκει να ελέγχεις, όχι να μεταμορφώνεις, και ο τρόπος για την μεταμόρφωση είναι εντελώς διαφορετικός. Καταρχάς, δεν είναι καθόλου ο τρόπος του ελέγχου, είναι ακριβώς το αντίθετο.
Το πρώτο πράγμα: όταν ελέγχεις, καταπιέζεις, όταν μεταμορφώνεις, εκφράζεις.

"ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - Μεγάλο τμήμα του τουρκικού στρατού μεταβαίνει στο Ντιγιαρμπακίρ"

Τουρκία: Επιθέσεις PKK- σκοτώθηκαν στρατιώτες και αστυνομικοί

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας, εκρηκτική ύλη που τοποθετήθηκε σε γέφυρα στην εθνική οδό Σεμντινλί – Γιουξέκοβα, εξερράγη με τηλεχειρισμό με αποτέλεσμα να ανατιναχθεί ένα όχημα του στρατού, να σκοτωθούν δύο Τούρκοι στρατιώτες και να τραυματισθούν άλλοι τρεις.


"Ό,τι έκανες ή δεν έκανες, θα το βρεις σύντομα μπροστά σου…"

Όταν ήμασταν στο σχολείο, μας δίδασκαν στο μάθημα της Φυσικής πως όλα τα έμψυχα και άψυχα όντα αυτού του κόσμου διατηρούνται σε μια ισορροπία.

Έβλεπα τον καθηγητή να λύνει ένα σωρό μαθηματικές πράξεις στον πίνακα κι αναρωτιόμουν πού θα μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν όλα αυτά αργότερα.


"Περιστέρη: Το μνημείο της Αμφίπολης είναι "Ηρώο του Ηφαιστίωνα""

Βρέθηκε επιγραφή της εργολαβίας
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Περιστέρη, καθώς παρουσίασε μέρος της ζωγραφιστού επιστυλίου, που ήταν τοποθετημένο στον τάφο της Αμφίπολης.
Μεταξύ άλλων η κ. Περιστέρη, πρόβαλλε  μέρος του επιστυλίου, το οποίο δείχνει έναν Μακεδόνα ιππέα, σε σκηνή μάχης και ακριβώς δίπλα απεικονίζεται μία υπερμεγέθη λεοντοκεφαλή, σαν αυτή που είχε στο κράνος του ο Μέγας Αλέξανδρος.
Πρόκειται για κομμάτι από την ζωή του ήρωα , που περιγράφει η συγκεκριμένη ζωφόρος.

"Ακτιβιστές φιλόζωοι σταμπαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της Αθήνας"

«269» είναι το όνομα του ακτιβιστικού φιλοζωικού κινήματος 269 Life Greece, μέλη του οποίου μαρκαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος το Σάββατο (26/9).
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος, «αποτύπωσαν στο σώμα τους τον αριθμό “269” – τον αριθμό που επέλεξε η βιομηχανία γάλακτος να δώσει σε μια αγελάδα, ώστε να την μετατρέψει σε ένα από τα 150 δισεκατομμύρια ανώνυμα, απρόσωπα θύματα, τα σώματα των οποίων χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εξαιτίας του εγωισμού, της αδιαφορίας και της απληστίας τους».

"Τ.Μεϊσάν: "Η Χ.Κλίντον, ο Ντ.Πετρέους και το βαθύ αμερικανικό κράτος δημιούργησαν την Αραβική Άνοιξη και τους ισλαμιστές""

Έργο της νυν υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, και πιθανότερης για να το πάρει, Χίλαρι Κλίντον και του πρώην διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Πετρέους αλλά και του νέου διευθυντή των Πολιτικών Υποθέσεων του ΟΗΕ Τζέφρι Φέλτμαν, ήταν η δημιουργία της "Αραβικής Άνοιξης" και το σχέδιο ανάληψης της εξουσίας από την Μουσουλμανική Αδελφότητα, στις αραβικές χώρες εν αγνοία του Αμερικανού προέδρου Μ.Ομπάμα σύμφωνα με τον Γάλλο γεωπολιτικό αναλυτή Τιερί Μεϊσάν.
 
Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο Τ.Μεϊσάν ο Μ.Ομπάμα είχε καταλάβει το παιχνίδι που παίχτηκε και καθαίρεσε μετά τις εκλογές του 2012 την Χ.Κλίντον και τον Ντ.Πετρέους.

"Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό και η απάτη της ιατρικής"

Βασισμένο πάνω στις δράσεις του Cordyceps
Τόσο απλό, όσο οι δράσεις, ενέργειες του παρασυμπαθητικού συστήματος του ανθρώπου.
Τόσο αληθινό, όσο το γεγονός ότι απαιτείται οξυγόνο και νερό προκειμένου να υπάρξει ζωή στον πλανήτη μας.Η έρευνα που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό επιστήμης και μελέτης της φύσης Natural News στις αρχές του Μαρτίου του 2013.


Πριν περίπου ένα μήνα το πληροφορήθηκα από φίλους αναγνώστες την ύπαρξη αυτής της μελέτης, την τεκμηρίωσα ως δημοσίευμα και την προσάρμοσα με λόγια απλά στα Ελληνικά θέλοντας έτσι να λάβετε γνώση όλοι.

"Κρυμμένα δωμάτια στην πυραμίδα του Τουταγχαμών: Εξερευνώντας το διασημότερο τάφο" (εικόνες)

Σχεδόν έναν αιώνα μετά την ανακάλυψη του τάφου του βασιλιά Τουταγχαμών, που πυροδότησε μια παγκόσμια τρέλα για την Αιγυπτιολογία, νέα ευρήματα θα αποδεικνύονται σχεδόν εξίσου εντυπωσιακά.
Τη Δευτέρα, μια ομάδα Αιγυπτίων και ξένων αρχαιολόγων εξέτασε τον περίφημο τάφο και ο υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου επιβεβαίωσε ότι βρήκαν στοιχεία που υποδηλώνουν την ύπαρξη δύο προηγουμένως ανεξερεύνητων δωματίων. «Αυτό δείχνει ότι οι δυτικοί και βόρειοι τοίχοι του τάφου του Τουταγχαμών είναι πιθανό να κρύβουν δύο ταφικούς θαλάμους» δήλωσε ο υπουργός Μαμντούχ Ελνταμάτι στον Αιγυπτιακό Τύπο.


"Η «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ"

Αντίστοιχο κεφάλαιο από το βιβλίο του George Steiner
«ΑΝΤΙΓΟΝΕΣ» (σελ. 360-427)
(Ο μύθος της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ στην λογοτεχνία,
τις τέχνες και τη σκέψη της εσπερίας)

Νομίζω πως ένα μόνο λογοτεχνικό κείμενο έχει το χάρισμα να εκφράζει όλες τις κύριες σταθερές που διέπουν τις εγγενείς στην ανθρώπινη κατάσταση συγκρούσεις· αυτές οι σταθερές είναι πέντε: η αναμέτρηση μεταξύ ανδρών και γυναικών, μεταξύ ηλικιωμένων και νέων, μεταξύ κοινωνίας και ατόμου, μεταξύ ζωντανών και νεκρών, μεταξύ ανθρώπων και θεού (θεών). Οι συγκρούσεις, που προέρχονται από αυτούς τους πέντε τύπους αναμέτρησης, δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

"Με την Ποντιακή λύρα μπήκε στο ρινγκ ο αθλητής Γιάννης Αρζουμανίδης" (Video)

Ο Γιάννης Αρζουμανίδης είχε την τιμητική του στο χθεσινό MCP4, καθώς κέρδισε τον Αρχοντή, σημειώνοντας για μία ακόμη φορά ότι κατέχει υψηλή θέση ανάμεσα στους MMAers της χώρας.

O Αρζουμάνιδης όμως κέντρισε το ενδιαφέρον των φανς της βορείου Ελλάδος με την είσοδο που επέλεξε να κάνει πριν τη μάχη.

"Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των "εξεγερμένων" στη Συρία"

Η "αραβική άνοιξη made in USA" σταμάτησε στη Συρία κι ο λαός της χώρας με την...
νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή του και τον πρόεδρο Άσαντ, άντεξε τη σκληρή ιμπεριαλιστική επίθεση που μπήκε στον 5ο χρόνο.
Η ήττα της "πολιτισμένης" δύσης είναι πραγματικότητα.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη διακοπή του "προγράμματος" εκπαίδευσης των εξεγερμένων Σύρων, διότι "δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες".

"Ένας Γερμανός ήθελε να αποξηράνει τη Μεσόγειο και να εξαφανίσει τη νησιωτική Ελλάδα"

Η νέα ήπειρος θα είχε όνομα Ατλαντρόπα. Θα προέκυπτε από τη συνένωση της Αφρικής και της Ευρώπης. Πίσω από το εξωφρενικό σχέδιο ήταν ο γερμανός αρχιτέκτονας Herman Sörgel που έκανε τα πάντα για να προωθήσει την ιδέα του από το 1928 έως το και τον θάνατό του, το 1952.
Η ιδέα του ήταν ότι μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη μεγάλη οικονομική κρίση του 1929, η μόνη λύση ήταν η συνένωση της Ευρώπης με την Αφρική που θα έδινε λύση σε πληθώρα προβλημάτων εκείνης της εποχής, ακόμα και στη μεταφορά του πετρελαίου. Η ιδέα του είχε συζητηθεί ακόμα και στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και προέβλεπε ένα γιγαντιαίο φράγμα στο Γιβραλτάρ που θα σταματούσε τη ροή από τον Ατλαντικό.

"Πούτιν: Να λυθεί το Κυπριακό χωρίς εξωτερικές πιέσεις"

Στο συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, προς τον Πρόεδρο της Κύπρου Αναστασιάδη, με αφορμή την επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου τη 1η Οκτωβρίου, τόνισε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να εργάζεται για βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος προς όφελος όλων των Κυπρίων, χωρίς καμιά έξωθεν πίεση.
Παράλληλα τονίζει ότι οι ρωσο-κυπριακές σχέσεις, που βασίζονται σε μακρόχρονη παράδοση φιλίας, πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας, έχουν αναπτυχθεί κατά τρόπο θετικό. «Αυτό έχει πλήρως επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των πρόσφατων συναντήσεων μας στη Μόσχα», αναφέρει.

"Ο Σόρος ΑΠΑΙΤΕΙ η Ευρώπη να δέχεται 1εκ. μουσουλμάνους ΕΤΗΣΙΩΣ!"

Ο αρχι-παγκοσμιοποιητής και εγκέφαλος της χρωματιστής επανάστασης Τζορτζ Σόρος ζητά από την Ευρώπη να «αναλάβει την ευθύνη» για την μαζική εισροή μουσουλμάνων που τώρα πλημμυρίζουν την ήπειρο.
Γράφει για το Project Syndicate, ένα προπαγανδιστικό φόρουμ, ότι η ΕΕ είναι υποχρεωμένη να δεχθεί ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους μετανάστες ετησίως και να ξοδέψει $16.8k ετησίως για τον καθένα, ένα μεγάλο σύνολο $ 17 δισεκατομμυρίων.


"Ναζιστής ο ιδρυτής του IKEA!"

Ενεργό μέλος του Ναζιστικού κόμματος Σουηδίας παρουσιάζεται πως ήταν ο ιδρυτής του κολοσσού ΙΚΕΑ, Ingvar Kamprad, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου σε βιβλίο Σουηδέζας δημοσιογράφου. Σε γράμματά του αναφέρεται στην προσπάθειά του να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερους Σουηδούς στο κίνημα ενώ φαίνεται πως είχε και πολιτική θέση μέσα στο κόμμα.

"Μην περιμένεις από τους άλλους να σε ολοκληρώσουν. Μόνος σου πρέπει να το κάνεις."

Μπορείς να παρατηρήσεις και μόνος σου ότι όταν δεν είσαι συνειδητός περιμένεις να κερδίσεις κάτι από τον άλλον. Όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με την Πηγή μέσα σου, δηλαδή με την υπερβατική διάσταση της γαλήνης, που είναι η μόνη αληθινή πηγή ικανοποίησης και ειρήνης, ψάχνεις να βρεις την ικανοποίηση έξω από εσένα, συνήθως στους άλλους ανθρώπους.

"ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ: Η ιστορική στιγμή της επανένωσης της Κύπρου είναι κοντά"

O υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόν Κέρι σε γραπτή δήλωση του για την επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου που εορτάζεται αύριο αναφέρει ότι είναι αισιόδοξος πως «με την ισχυρή δέσμευση και των δυο θαρραλέων ηγετών της Κύπρου και την υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών και της διεθνούς κοινότητας, η ιστορική στιγμή της επανένωσης βρίσκεται κοντά».
Ο κ. Κέρι εκφράζει τη πεποίθηση πως η σημερινή είναι η καλύτερη ευκαιρία εδώ και δεκαετίες για την επίτευξη ενός μόνιμου και αμοιβαία αποδεκτού αποτελέσματος.

"Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ: «Δεν είμαστε gays»" (Βίντεο)

«Δεν είμαστε ομοφυλόφιλοι». Αυτά ήταν η φράση  του προέδρου της Ζιμπάμπουε Robert Mugabe από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ που προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά και γέλια στους παρευρισκομένους.

«Απορρίπτουμε προσπάθειες που επιχειρούν να υπαγορεύσουν νέα δικαιώματα τα οποία είναι αντίθετα στις δικές μας αξίες, νόρμες, παραδόσεις και πιστεύω. Δεν είμαστε γκέι», είπε ο 91 ετών (!) πρόεδρος της Ζιμπάμπουε αναφερόμενος στα «νέα ήθη και έθιμα» που επιχειρούν να εισβάλλουν και στη δική του χώρα.


"Εισαγγελέας για Μαρινάκη- Αυτός είναι ο «Αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης"

«Αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου από το 2011 έως σήμερα είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο-βόμβα! Σε 20 σελίδες ο ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης αναλύει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία φέρεται ότι δρα στα πρότυπα της Καμόρα, με ηγετική και κυρίαρχη μορφή τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι αντιμέτωπος με πέντε κακουργήματα.

"28 Σεπτεμβρίου 1941: Ομαδικές σφαγές των Ελλήνων στην Μακεδονία"

28 Σεπτεμβρίου 1941: Οι βούλγαροι με εντολές των γερμανών και επί βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου, αρχίζουν ομαδικές σφαγές των Ελλήνων στην Μακεδονία.

Στην Δράμα εκτελέστηκαν πάνω από 1.500, οι δε σφαγείς έκοβαν τα κεφάλια τους και έπαιζαν ποδόσφαιρο στην κεντρική πλατεία της πόλεως. Εκτελέστηκαν επίσης στο Δοξάτο 397, στην Κύρνα 250, στην Χωριστή 160, στο Κάτω Νευροκόπι 59, στον Μεγαλόκαμπο 38 κλπ.


"Επίκτητος - 10 συμβουλές για μια καλύτερη ζωή"

Ο Επίκτητος, αν και δεν άφησε κανένα γραπτό έργο, σκιαγράφησε με τη ζωή του το μονοπάτι προς την ευτυχία, την ολοκλήρωση και την ηρεμία. Στο κείμενο που ακολουθεί παρουσιάζονται κάποια αποσπάσματα της διδασκαλίας του, όπως τα κατέγραψε ο μαθητής του Φλάβιος Αρριανός...

"Ομιλία τοῦ Φράγκου Φραγκούλη: «Στὴν Καππαδοκία πηγαίνω στὰ ὑπόγεια καὶ μυρίζω λιβάνι καὶ βλέπω κεριὰ»"

Δεῖτε ὁλόκληρη τὴν ὁμιλία τοῦ στρατηγοῦ Φράγκου Φραγκούλη κατὰ τὴν παρουσίαση τοῦ νέου του βιβλίου “Ποιὰ Τουρκία; Ποιοὶ Τοῦρκοι;” ποῦ πραγματοποιήθηκε στὸ Βελλίδειο συνεδριακὸ κέντρο στὴ Θεσσαλονίκη στὶς 26 Νοεμβρίου.

Μιλᾶ γιὰ τὴν τουρκικὴ καὶ ἑλληνικὴ ἐξωτερικὴ πολιτική, τὸ Πατριαρχεῖο, τὰ ἑκατομμύρια τῶν κρυπτοχριστιανῶν στὴν… Τουρκία, τὸ ἔντονο ἑλληνικὸ στοιχεῖο σήμερα στή Μ. Ἀσία ἐνῶ καταθέτει συγκλονιστικὲς προσωπικὲς μαρτυρίες καθὼς ἦταν ἐπὶ χρόνια στρατιωτικὸς ἀκόλουθος στὴν Ἄγκυρα. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

"ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!"

Πρόκειται για το πρώτο σοβαρό εναέριο επεισόδιο το οποίο έλαβε χώρα μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Ρωσίας, «πάνω» από την Συρία.

Το συμβάν το οποίο δημοσιοποιήθηκε από αμερικανικό ΜΜΕ , είναι ενδεικτικό των προθέσεων και των εντολών του Β.Πούτιν προς τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην Συρία.

"ΣΟΦΟΙ & ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ... ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ(?) ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ!"

ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ Ή/ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ 
ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Η FYROM ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ 
Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ;;;


ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 130
Ως Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια 
στο βιβλίο της Γ” Λυκείου !!!


"ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - Συνέντευξη Τύπου του προέδρου Πούτιν" (Βίντεο)

Ενημερώστε τους πολίτες στις ΗΠΑ με όποιον τρόπο διαθέτετε!!
Η συνέντευξη αυτή δόθηκε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2015. Λογοκρίθηκε και δεν μεταδόθηκε στα αμερικάνικα ΜΜΕ. Ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώνει για τις θέσεις της Ρωσίας και θίγει τα κακώς κείμενα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, η οποία της γυρνάει μπούμερανγκ!!

"Στα έντερά σας έχετε 15 κιλά τοξίνες! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημα!"

Είναι γνωστό ότι όσον αφορά την πρόληψη πολλών ασθενειών, είναι αρκετό να καθαρίσετε τα έντερα σας από τις βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων και άλλων παρασίτων.
Για 70 χρόνια ζωής, τα έντερά μας επεξεργάζονται περίπου 100 τόνους τροφών και 40.000 λίτρα υγρού, το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το στομάχι μας περιέχει περίπου 15 κιλά στρώσεις κοπράνων και τοξινών. Έχουν εθίσει το αίμα μας και προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους οργανισμούς μας.

Ποιοί και γιατί προωθούν την ομοφυλφιλία στην αρχαία Ελλάδα

Περι ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα...
«Όταν ο Ζεύς έπλασε τους ανθρώπους, τις άλλες ψυχικές ιδιότητες αμέσως τις έβαλε μέσα τους, μόνο την ντροπή εξέχασε. Επειδή δεν ήξερε απο ποιό σημείο να την εισάγει, την πρόσταξε να μπεί απο τον πρωκτό.Εκείνη, αρχικώς προέβαλε αντιρρήσεις και δυσανασχετούσε, επειδή εντόνως διαφωνούσε, είπε: «μόνον με αυτή την συμφωνία δέχομαι να εισέλθω, αν οποιοσδήποτε εισέλθη, μετά απο μένα, τότε ευθύς αμέσως εγώ εξέρχομαι.»
Απο τον λόγο αυτό και ύστερα όλοι οι πόρνοι να είναι ξεδιάντροποι».
Αισώπου Μύθοι

"Μετά από αυτήν την είδηση να δείτε τι χορό θα χορέψουν τα χρηματιστήρια"

Μια απόφαση που ήδη στα φόρουμ των χρηματιστών κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει σχέση με την έκτακτη και άμεσα εφαρμόσιμη απόφαση της Σαουδικής Αραβίας να αποσύρει 70 δις δολάρια από τα αποθεματικά της σε ξένες τράπεζες….προκειμένου να αντιμετωπίσει την επερχόμενη κρίση, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος κρατικών αποθεματικών.
Η επίσημη δικαιολογία είναι φυσικά η πτώση της τιμής του πετρελαίου και η απόφαση του ΟΠΕΚ να διατηρήσει την παραγωγή στα ίδια επίπεδα παρότι η ζήτηση είναι συνεχώς μειούμενη, ιδιαίτερα σε Ευρώπη και Ασία που επεκτείνονται συνεχώς τα δίκτυα φυσικού αερίου.

"Τα γεγονότα της Κόκκινης Σελήνης κατέληξαν να είναι μια θεατρική παράσταση του Βατικανού και των Rothschild"

B. Fulford 29. Sept. 2015
Αν και η μεγάλη γιορτή ‘’Αγάπης’’ -Βατικανό / Rothschild- των Ηνωμένων Εθνών συνεχίζεται ακόμα καθώς και αυτή η εβδομαδιαία φεύγει, είναι ήδη σαφές ότι οι ελπίδες για ριζικές αλλαγές στον τρόπο που κυβερνιέται αυτός ο πλανήτης δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Αντί αυτού είδαμε θεατρικές παραστάσεις, άνοιγμα παλιών πληγών και αόριστες υποσχέσεις ότι θα κάνουν ωραία πράγματα έως το 2030.
Η μεγαλύτερη προσβολή για την νοημοσύνη των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη ήταν η υπόσχεσή του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping ότι θα δαπανά $ 1 δις το χρόνο μέχρι τότε για την καταπολέμηση της φτώχειας . Σε παγκόσμια κλίμακα αυτή είναι μια κοροϊδία και ανέρχεται σε περίπου 0,0003 σεντ ανά ημέρα για τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.

"Τη συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας στη Συρία κατά του ISIL ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ!"

ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Α.Τσίπρα να απόσχει από την "διεθνή συμμαχία" κατά του ISIL με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ λόγω της πρόσκλησης των Σκοπίων ως "Μακεδονία" από μέρους των Αμερικανών ανακοινώθηκε από τον ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά η πρόθεση για συνεργασία με τη Ρωσία για τον ίδιο σκοπό!

"Η Ρωσία έστειλε έξι Su-34 'Fullback' στη Συρία για να "εξαερώσει" τους ισλαμιστές - Δείτε τo πρώτο βίντεο από τη ρωσική βάση" (φωτο, vid)

Έξι ρωσικά μαχητικά Su-34 "Fullback" τα οποία συνόδευε ένα Tu-154 έστειλε η Ρωσία στη Συρία για να ενωθούν με τα 4 Su-30SM, 12 Su-24 και 12 Su-25 ενώ ρωσικά UAV Οrlan-10, Granat-3 και ένα κατασκοπευτικό Il-20 Coot σαρώνουν το συριακό εναέριο χώρο και συλλέγουν εικόνες και στοιχεία για τις πρώτες μαζικές αεροπορικές προσβολές.
Τα μαχητικά πέταξαν στο διεθνή εναέριο χώρο πάνω από την Κασπία Θάλασσα, το Ιράν και μπήκαν στη Συρία πετώντας πάνω από το βόρειο Ιράκ. Άγνωστο παραμένει αν ζήτησαν "άδεια" από τη Βαγδάτη ή πέταξαν κρυμμένα κάτω από το μεταγωγικό αεροσκάφος.

₪- ΠΡΟΣ ΑΝΕΛΙΞΗ -₪

Η ΠΟΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ
-ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ
-ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΥΛΗ
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛ ΛΗΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ
ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΑΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

"3.200 νέα περιστατικά καρκίνου στην Κύπρο, κάθε χρόνο"

Τραγική αύξηση καταγράφουν στην Κύπρο τα νέα περιστατικά καρκίνου, με τους αριθμούς να αγγίζουν τα 3.200 περιστατικά κάθε χρόνο μεταξύ του πληθυσμού των ελεύθερων περιοχών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ από το Αρχείο Καρκίνου, κάθε χρόνο σημειώνονται 150 περιστατικά περισσότερα από τον προηγούμενο χρόνο, ενώ σταδιακή αύξηση παρουσιάζει και η θνησιμότητα στη χώρα μας, με τους αριθμούς θανάτων να φτάνουν τους 5.500 ανά έτος.


Ο "εξωγήινος Όλυμπος" και ο τιτάνιος "Κρατήρας της Ελλάδας" στον Άρη (φωτο)

Ο γιγάντιος κρατήρας «Ελλάς» στον πλανήτη Άρη θα μπορούσε να «καταπιεί» το Έβερεστ. Το βουνό «Όλυμπος» είναι το ψηλότερο στο ηλιακό μας σύστημα…
Η εξαιρετικά σημαντική ανακοίνωση της ΝΑΣΑ που κάνει τον γύρο του κόσμου -σύμφωνα με την οποία «επιβεβαιώνεται ότι νερό ρέει σήμερα στην επιφάνεια του Άρη», όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΝΑΣΑ Τζον Γκράνσφελντ- είχε εκτός των άλλων και δύο ελληνικά ονόματα:

"ΤΤ : Στο εδώλιο Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος, Κοντομηνάς, Μπακατσέλος, το ζεύγος Γριβέα, Λαυρεντιάδης, Ρέστης και η Σακελαρίου του ΤΧΣ!!!"

Για τις κατηγορίες της απιστίας και της απάτης, με τις τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, παραπέμπονται σε δίκη 35 άτομα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μεταξύ των προσώπων που θα καθίσουν στο εδώλιο είναι ο πρώην διοικητής του ΤΤ, Άγγελος Φιλιππίδης, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης και ΔημήτρηςΜπακατσέλος, και στελέχη της τράπεζας την επίμαχη περίοδο, όπως η Αναστασία Σακελλαρίου που ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

"Φτιάχνοντας τον Εαυτό μας φτιάχνουμε τον κόσμο όλον"

Το αν θα λύσεις το πρόβλημα γίνεται μόνο αν θα κατανοήσεις την ύπαρξη του ιδίου του προβλήματος…αλλιώς δεν χρειάζεσαι προβληματισμούς.

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας ως θετικά πρόσωπα απέναντι στην κοινωνία. Μερικές φορές όμως σκεφτόμαστε πάρα πολύ για το τι συμβαίνει στην ζωή μας και γύρω στον κόσμο μας…

"Ιπποκράτης: Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο"

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχονται ἀπὸ τὸ ἔντερο.- Ἱπποκράτης 460-370 Π.Χ.


Ο Ιπποκράτης το έλεγε αυτό πρίν από περισσότερα από 2.000 χρόνια, αλλά εμείς τώρα μόλις κατανοούμε το πόσο δίκιο είχε.

Και όχι μόνο ο Ιπποκράτης, αλλά και ένα παλιό ρητό αιώνες πιο πρίν τόσο της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) αλλά και της Aγιουβερδικής ιατρικής της Ινδίας, έλεγε ότι:
Η ρίζα της καλής και της κακής υγείας κατοικεί στο έντερο.

"Κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας αποκαλύπτει γιατί η Ελλάδα θα χαθεί σε 50 χρόνια"

Ο κορυφαίος ερευνητής Γιάννης Ιωαννίδης, που είναι διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πρόληψης Ασθενειών (Prevention Research Center) στο πανεπιστήμιο Stanford και ταυτόχρονα καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο ίδιο πανεπιστήμιο, δίνει τον προσωπικό και συνήθως μοναχικό του αγώνα υπέρ της αξιοκρατίας και εναντίον της μετριοκρατίας, η οποία -όπως υποστηρίζει- στην περίπτωση της Ελλάδας μπορεί να μας εξαφανίσει ως χώρα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια.
Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα επικεντρώθηκε ο ίδιος κατά την ομιλία του με τίτλο:»Medocracy versus Meritocracy» στο TΕDx academy που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

"Kατόπιν εντολής του Αλλάχ ,τους μαζεύουν με τις μπουλντόζες"

Τώρα το πώς θα την βρίσκουν με τα ουρί του παραδείσου κομματιασμένοι, είναι άλλο θέμα. Εάν τους μαζεύαμε εμείς έτσι, θα γινόταν της π.......ας.  
Δείτε εδώ πως στη Σαουδική Αραβία μαζεύουν τα πτώματα των 700 νεκρών ομοθρήσκων τους .Έχουν ένα σκασμό λεφτά, καλωσορίζουν κάθε χρόνο το πανηγυράκι του Ισλάμ με ελλιπή πάντα μέτρα ασφαλείας και θρηνούνται ζωές.

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Θυμάστε το project που αφορούσε το πόσες μέρες «κρατάει» ένα Happy Meal; Δείτε τη συνέχεια του… και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται 979 ημέρες μετά την αγορά του.

"ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ!!"

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Καθεστώς του Αγίου Όρους

[] Άρθρο 105 Εδώ αποκαλύπτεται ο μηχανισμός ελληνοποιήσεων της εκκλησίας η οποία με τις ευλογίες του κράτους μπορεί να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όποιον θέλει αρκεί αυτός να γίνει μοναχός έστω για λίγο!!!
Η χερσόνησος του Αθω, από τη Μεγάλη Βίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Αγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ’ αυτό παραμένει άθικτη. Από πνευματική άποψη το Άγιο Όρος διατελεί υπό την άμεση δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.


"Έβγαλε στη… σέντρα όλον τον ΟΗΕ ο Πούτιν! Άγριο «χώσιμο» από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης!" (βίντεο)

Η εξαγωγή των λεγόμενων δημοκρατικών επαναστάσεων συνεχίζεται, καθώς η διεθνής κοινότητα αδυνατεί να μάθει από τα λάθη, τα οποία έχουν ήδη γίνει, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απευθυνόμενος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ανέφερε το παράδειγμα των επαναστάσεων στη Μέση Ανατολή, όταν οι άνθρωποι επιθυμούσαν για αλλαγή, «αλλά πώς κατέληξε αυτό;»

"«Ισραηλινά φορτηγά μεταφέρουν όπλα σε τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία»"

Δαμασκός.

«Ιδιωτικές εγχώριες πηγές αναφέρουν ότι ισραηλινά στρατιωτικά φορτηγά μεταφέρουν όπλα σε τρομοκρατικές ομάδες που δρουν στην περιοχή  Κουνέιτρα στα υψώματα του Γκολάν», γράφει ενημερωτική ιστοσελίδα της Συρίας.

"ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Έρευνα σε δύο ναυάγια στον όρμο της Μεθώνης και στη Σαπιέντζα"

Ενάλιες γεωαρχαιολογικές και γεωφυσικές έρευνες στον όρμο της Μεθώνης και στο βόρειο τμήμα της νήσου Σαπιέντζας πραγματοποίησε η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων (ΕΕΑ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας (ΕΘΑΓΕΦΩ) του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.


Ο σκοπός των ερευνών ήταν διττός. Αφ’ ενός ο εντοπισμός αρχαίων και ιστορικών ναυαγίων, που αναπαύονται στον πυθμένα ή είναι θαμμένα στα ιζήματα του, και αφ’ ετέρου η παλαιογεωγραφική ανάπλαση του όρμου της Μεθώνης τα τελευταία 10.000 χρόνια.


"Ελληνική λέξη γραμμένη στην επιφάνεια του ...πλανήτη Άρη!"

Μία ολόκληρη ελληνική λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη!

Σύμφωνα με τις «Αποκαλύψεις» η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, είναι τραβηγμένη από τον διαστημικό σταθμό Viking 1.
Με βάση αυτή τη φωτογραφία, η λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια ενός κτιρίου(!), ενώ το τελευταίο γράμμα είναι το ελληνικά άλφα που οι προγονοί μας το είχαν για τελεία.


"Μήπως σου λείπει μαγνήσιο; Πώς θα το καταλάβεις"

Ο ρόλος του μαγνησίου στην καλή υγεία του οργανισμού είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς βοηθά το ανοσοποιητικό και την υγεία της καρδιάς, αποτρέπει φλεγμονές που σχετίζονται με διάφορα είδη καρκίνου, ενώ μπορεί να αποτρέψει ακόμη και τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή.

Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Harvard, ανακάλυψε πως μια διατροφή πλούσια σε μαγνήσιο μειώνει το κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη έως και 33%, ενώ σύμφωνα με άλλες έρευνες φαίνεται πως καταπολεμά την κατάθλιψη και τις ημικρανίες.
Η μη επαρκής πρόσληψη μαγνησίου εκδηλώνεται με μια σειρά συμπτωμάτων.

"Πούτιν: Τα όπλα δεν εξασφαλίζουν την ακεραιότητα της Ουκρανίας"

Κανένα όπλο δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία να διασφαλίσει την ακεραιότητα της. Είναι απαραίτητη  η πλήρης εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ λαμβάνοντας υπόψιν τα  συμφέροντα των ανθρώπων που ζουν στο Ντονμπάς, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν τη Δευτέρα στην ομιλία του στην επετειακή 70η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο μέσα από πλήρη και πιστή εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ της 12ης Φεβρουαρίου 2015 μπορούμε να θέσουμε ένα τέλος στην αιματοχυσία και να βρεθεί μία διέξοδος. Η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με απειλές και τη δύναμη των όπλων», δήλωσε ο Πούτιν.

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ: Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους. Η φιλοξενία ακολουθούσε μία ιεροτελεστία και παρέχονταν σε κάθε ξένο, ο οποίος ανεξάρτητα από την τάξη που ανήκε, μπορούσε να μείνει σε ειδικό δωμάτιο στον «ξενώνα».

"Μήνυση κατά της Volkswagen ετοιμάζει ο Δήμος Βόλου"

Με εντολή του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, ανατέθηκε στη νομική υπηρεσία του Δήμου η συνεχής παρακολούθηση των στοιχείων που προκύπτουν από το μεγάλο σκάνδαλο με τα παραπλανητικά στοιχεία που έδινε για την ατμοσφαιρική ρύπανση, που προκαλούν τα αυτοκίνητα του, ο γερμανικός κολοσσός της Volkswagen και ευθύς ως διαπιστωθεί ότι αυτοκίνητα της εν λόγω εταιρίας, με το συγκεκριμένο λογισμικό, κυκλοφόρησαν και στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, να υπάρξει δικαστική προσφυγή.

"Πούτιν: Τεράστιο λάθος η μη συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας"

Πιστεύουμε ότι είναι τεράστιο λάθος να μην υπάρξει συνεργασία με τις στρατιωτικές δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, οι οποίες αποτελούν τη μόνη ένοπλη δύναμη που πραγματικά πολεμά εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

"Πυθαγόρας και Πλάτωνας - Η πνευματική και υπαρξιακή αναζήτηση"

Σύμφωνα με τους αρχαίους φιλοσόφους, όταν αφιερώνεσαι στην πνευματική και υπαρξιακή αναζήτηση, οι πράξεις σου σύντομα αρχίζουν να συγχρονίζονται αρχικά με τις πεποιθήσεις σου και έπειτα με τις ενοράσεις σου...

Ο Πυθαγόρας μάλιστα δίδασκε πως δεν συγχρονίζεσαι απλά με τον «ανώτερο σκοπό» σου, αλλά «μεταβάλλεσαι» εσύ ο ίδιος στο αντικείμενο της αναζήτησής σου...