Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

"Ποιες οικιακές συσκευές «ακτινοβολούν» περισσότερο;"

Ποιες οικιακές συσκευές «ακτινοβολούν» περισσότερο;
Και πώς μπορούμε να προστατευτούμε;
Ζούμε περικυκλωμένοι από συσκευές που εκπέμπουν μη ιονίζουσες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Κινητά, ασύρματα τηλέφωνα, οικιακές συσκευές, πολλές από τις οποίες τις θεωρούμε αθώες (φούρνοι μικροκυμάτων, σεσουάρ).
Ερευνητές από πολλές χώρες έχουν αξιολογήσει τους κινδύνους απ” αυτές τις ακτινοβολίες και έχουν παρουσιάσει, εν καιρό, εργασίες των οποίων τα ευρήματα σοκάρουν.
Ακτινοβολίες που ευθύνονται για καρκινογενέσεις, τη νόσο Αλτσχάιμερ, την καταστροφή του DNA, την παιδική λευχαιμία και διάφορες άλλες βιολογικές βλάβες.

"Παγκόσμιος πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική ο Πετρούνιας"

Σπουδαία ημέρα για την ελληνική ενόργανη γυμναστική, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτελώντας άψογα το πρόγραμμά του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στους κρίκους που διεξάγεται στη Γλασκώβη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 15.800 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,800, βαθμός εκτέλεσης: 9,000).
Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, μιας και όλη τη χρονιά φέτος ήταν εντυπωσιακός, ενώ πήρε και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

"Ο Μαγικός Κόσμος των Ανώτερων Διαστάσεων"


"Με… νεκροκεφαλή μοιάζει ο κομήτης που θα «φλερτάρει» σήμερα με τη Γη"

Με… νεκροκεφαλή μοιάζει ο κομήτης που θα «φλερτάρει» σήμερα με τη Γη
Με μια ουράνια… νεκροκεφαλή μοιάζει ο πελώριος κομήτης που θα «φλερτάρει» σήμερα με τη Γη, ανήμερα του Χάλοοουιν.
Η φωτογραφία του κομήτη που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA φαντάζει εξωπραγματική: δύο σκοτεινές τρύπες που θυμίζουν μάτια, μια στρογγυλή οπή στο επίπεδο της μύτης και ένα λευκό περίγραμμα σε μορφή κρανίου.

"Εξαφανίστηκε ξαφνικά ο κοντινότερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα"

Ο πλησιέστερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, ο Alpha Centauri Bb κυριολεκτικά εξαφανίστηκε, ενώ νέες έρευνες υποστηρίζουν ότι πιθανότατα ήταν απλώς ένας πλανήτης φάντασμα στα δεδομένα της NASA.

Ο πλανήτης, που πιστεύεται ότι είχε ίδια μάζα με τη Γη, χαιρετίστηκε ως «ορόσημο», όταν ανακοινώθηκε η ανακάλυψη του το 2012 στο περιοδικό Nature. Η ανακάλυψη ενθουσίασε τον κόσμο για την εύρεση των γειτονικών κόσμων που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζωή στο σύστημα Άλφα του Κενταύρου που βρίσκεται περίπου 4,3 έτη φωτός μακριά και «φιλοξενεί» ήδη χαρακτήρες ταινιών επιστημονικής φαντασίας, όπως τα Transformers και τα πλάσματα του Avatar.


"ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Η ΓΙΑΓΙΑ: ΜΕ ΤΗΝ... ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!"

Ένταση σημειώθηκε στον χώρο τον παζαριών στη Ναυπακτία, κατά την διάρκεια ελέγχων από κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας για ανασφάλιστους εργαζόμενους στους πάγκους των μικροπωλητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr, όταν πολίτες διαπίστωσαν ότι πραγματοποιούνται έλεγχοι, επιτέθηκαν φραστικά προς τους υπαλλήλους της υπηρεσίες, λέγοντας τους ότι δεν έχουν δουλειά να ελέγχουν φτωχούς ανθρώπους.


"Φωτογραφίες από τη συντριβή του ρωσικού αεροπλάνου στην Αίγυπτο"

Θλίψη και σοκ προκαλούν οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιοποιούν ρωσικά ΜΜΕ από τη συντριβή του Airbus Α321 σήμερα στην Αίγυπτο.
Οπως μεταδίδει το «lifenews», στις φωτογραφίες φαίνεται ένα καμένο κατεστραμμένο φτερό σε μια ερημική περιοχή.
Oλα δείχνουν ότι γίνεται λόγος για πλήρη καταστροφή του αεροσκάφους των ρώσικων αερογραμμών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 224 επιβαινόντων.

"Νέαρχος - Μέγας Αλέξανδρος" (Βίντεο)

Νέαρχος - Μέγας Αλέξανδρος Αποκαλυπτικά στοιχεία και μοναδικές Ιστορικές αναφορές ...... Με τον Συνεργάτη μας Γιώργο Λεκάκη και την διοργάνωση του Συνδέσμου Αλέξανδρος Φιλίππου ΕΛλην Μακεδών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων και του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης.

"ΣΟΚ στη Δύση : O Πούτιν εκτόξευσε Διηπειρωτικό Βαλλιστικό Πύραυλο" (Βίντεο)

O Πούτιν εκτόξευσε Διηπειρωτικό Βαλλιστικό Πύραυλο
Μπορεί οι Αμερικανοί να πήραν απόφαση να στείλουν τον ανθό των Ειδικών Δυνάμεων στη Συρία , μετά από μήνες βομβαρδισμών στο πουθενά της Συμμαχίας.. Αλλά την ίδια ημέρα ο Πούτιν εκτοξεύει διηπειρωτικό Βαλλιστικό Πύραυλο!
Την 30 Οκτωβρίου 2015 οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εκτόξευσαν προγραμματισμένη Βολή διηπειρωτικού Βαλλιστικού Πυραύλου ως εκπαίδευση του συστήματος διαχείρισης Στρατηγικής Κρίσεως.

"ΚΥΠΡΟΣ: Ο Βγενόπουλος χρηματοδότησε την πτώση του Τάσσου Παπαδόπουλου!"

Το αρχιλαμόγιο της αριστεράς φέρεται να πήρε δύο εκατομμύρια λίρες από τον Βγενόπουλο για…την «προεκλογική του εκστρατεία» ενώ ο προδότης Αναστασιάδης 500 χιλ. Ευρώ. Έτσι γκρέμισαν τον άξιο ηγέτη του Ελληνισμού και έκαναν το πλιάτσικο που οδήγησε την Κύπρο στην μέγγενη του μνημονίου.
Οι αποκαλύψεις από το ΠΑΡΟΝ είναι συνταρακτικές και ενδεικτικές για το πως οι μεγαλοτραπεζίτες παραμένουν «ελεύθεροι και ωραίοι».


"Πορτογαλια: Με τον ομφάλιο λώρο ακόμα ενωμένο, κάποιο «ζώο» έριξε αυτό το μωρό στον κάδο. Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας…"

Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας, δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα αδέσποτο σκυλί που δεν δίστασε να σώσει το μωρό που έκλαιγε, δε δίστασε να το αρπάξει με το στόμα του, για να το πάει στο πρώτο σπίτι που συνάντησε στο δρόμο του, έτσι έσωσε μια αθώα ζωή!
Η γυναίκα που άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα είπε ότι η πρώτη αντίδραση βλέποντας ένα μωρό στο στόμα του αδέσποτου αμέσως ανησύχησε, αλλά στη συνέχεια ο σκύλος ακουμπώντας το απαλά στο πάτωμα το έσπρωξε απαλά.  Η γυναίκα πήρε το μικρό από το έδαφος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

"Matrix: Εξαρτημένοι από το φόβο και την ψευδαίσθηση"

Το matrix για να ελέγχει τον άνθρωπο τον υποτάσσει με τέτοιο τρόπο που να βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ φόβου και επιθυμίας. Ο φόβος πραγματικά κινεί τα συναισθήματα και δηλητηριάζει το νου. Για παράδειγμα ο συνηθισμένος φόβος του θανάτου είναι τρομακτικός !


Ο Πλούταρχος ο Ιεροφάντης των Δελφών αναφέρει για το φόβο του θανάτου πως ο άνθρωπος είναι ανόητος που φοβάται το θάνατο, γιατί πεθαίνει κάθε μέρα!

"ΒΑΣΗ ΝΤΟΥΛΤΣΕ (Dulce)"

-ΗΠΑ - Φιλοξενούνται σε υπόγειες εγκαταστάσεις 20.000 εξωγήινοι,οι οποίοι ασχολούνται με
πειράματα Βιογενετικής,σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον τύπο.


-Βασικός στόχος, η δημιουργία ανθρωπίνων υβριδίων,με γενετικό υλικό και
των δυο και τελικό σκοπό, την ενσωμάτωση των στην ανθρώπινη κοινωνία [ !!! ]


"ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤIΚΗ»…"

Την ανάγκη άμεσης ανάληψης νομοθετικών ρυθμίσεων σε συνδυασμό με τη μεταφορά των ανάλογων πόρων, προκειμένου η Τοπική Αυτοδιοίκηση να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα των προσφύγων, υπογράμμισε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Προσφυγικό. «Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μία διπλή πρόκληση: Την κατοχύρωση της ασφάλειας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτών και προσφύγων» ανέφερε.
Επιπλέον, αναγκαία περισσότερο από ποτέ, με επίκεντρο το προσφυγικό, χαρακτήρισε τη δημιουργία λατρευτικού χώρου για μουσουλμάνους στην Αττική η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

"Γερμανικά αυτοκίνητα... Σειρά της Porsche που ανακαλεί 60.000 οχήματα"

Η αυτοκινητοβιομηχανία Porsche ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί, για προληπτικούς λόγους, 58.881 οχήματά της σε όλο τον κόσμο καθώς υπάρχει κίνδυνος διαρροής στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου του κινητήρα.
Τα οχήματα αυτά (μεταξύ άλλων, 21.835 στις ΗΠΑ, 3.490 στον Καναδά και 3.61 στη Γερμανία) είναι μοντέλα Macan S και Macan Turbo.

"ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΜΟΣΧΑ.."

ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΨΟΓΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ!!!

ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ..ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΙΛΟ ΚΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ..ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΤU-160 BLACK JACK!!!!


"Το χαμομήλι δεν "φτιάχνει" μόνο στο στομάχι. Έχει και πολλές εφαρμογές..."

Xαμομήλι. Ο φυσικός σύμμαχος της υγείας και της ομορφιάς
Tαπεινό σε εμφάνιση, αλλά με μια τεράστια γκάμα φαρμακευτικών ιδιοτήτων, το χαμομήλι (Matricaria Chamomilla) είναι ένα από τα πιο πολύτιμα για τον άνθρωπο θεραπευτικά φυτά, ενώ αποτελεί άριστη επιλογή για τη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών.


"Γεωλογικό φαινόμενο ή το yellowstone είναι έτοιμο να σκάσει;"

Στα Κατοχικά Νέα σας έχουμε γράψει άπειρα άρθρα για το υπερηφαίστειο yellowstone, που βρίσκεται στις Β/Δ ΗΠΑ.
Εδώ και 3 -4 μέρες το ηφαίστειο  στο yellowstone έχει εμφανίσει περίεργη γεωλογική δραστηριότητα.
Είναι έτοιμο να σκάσει ή οι γεωλογικές αλλαγές οφείλονται στη διάβρωση από τις βροχές;
Το θέμα είναι υπό έρευνα.

"Αν εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι, τότε ο Ούγγρος πρωθυπουργός τι είναι;"

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, υπέρμαχος μιας σκληρής γραμμής στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης, υποστήριξε σήμερα ότι η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι.
«Η Ευρώπη προδόθηκε, εάν δεν υπερασπιστούμε τα συμφέροντά της, η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή», δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Βουδαπέστη.

"Δημήτρης Ιατρόπουλος :«Κυβερνάει μια συμμορία που μισεί κυριολεκτικά τον τόπο αυτό»"

O Δημήτρης Ιατρόπουλος στη «Γιάφκα» και στον Alpha 989 :
«Από τους τοκογλύφους υπάρχει εντολή να διαλυθεί ο τόπος, δια της εξαφανίσεως της η Ελλάδα να γίνει το μεγάλο παράδειγμα της υποταγής όλων των άλλων λαών στο παιχνίδι της χρηματοοικονομικής παγκοσμιοποίησης, θα είμαστε υπεύθυνοι αν δεν το καταλάβουμε αυτό. Κυβερνάει μια συμμορία που μισεί κυριολεκτικά τον τόπο αυτό», είπε στον Alpha 989 ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος.
«Γενικά το πολιτικό προσωπικό όλων των δεκαετιών αυτών με έχει………

"Ρωσική βόμβα τινάζει τους τζιχαντιστές στον αέρα" (Βίντεο)

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που Ρωσική βόμβα τινάζει τους τζιχαντιστές στον αέρα

"Το χρηματιστήριο χόρεψε τις τράπεζες σήμερα. Ξέρουν οι «αγορές» κάτι που δεν μας λένε;"

Δεν ξέρω αν αύριο το βράδυ η ΕΚΤ θα ανακοινώσει bail in για τις Ελληνικές τράπεζες ή απλά θα πάμε σε μια διαδικασία που θα κληθούμε πάλι όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι να πληρώσουμε τις άχρηστες διοικήσεις των τραπεζών, τα θαλασσοδάνεια και την καταλήστευση του δημοσίου χρήματος.

"Στην Ευρώπη γκρεμίζουν ιστορικές εκκλησίες για να κτίσουν τζαμιά" (Βίντεο)

Εδώ και καιρό έχει ξεσπάσει ένας χαρακτηριστικός αμείλικτος πόλεμος κατά του Χριστιανισμού σε όλη την Ευρώπη.
Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να γκρεμίζουν ιστορικές εκκλησίες για να ανοίξει ο δρόμος να κτιστούν μουσουλμανικά τεμένη.

"ΤΟ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ"

Βυθισμένοι στην μνημονιακή μας μιζέρια αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, εξελίξεις σημαντικότατες που αφορούν άμεσα και την Ελλάδα.
Αυτές τις μέρες στο Μαυροβούνιο, άλλοτε επαρχία της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και αποτελούμενο στην πλειοψηφία του από ορθόδοξο πληθυσμό, σημειώνονται μεγάλες διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση της να προχωρήσει η  διαδικασία για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ. Οι διαδηλώσεις έχουν αρχίσει από τις 27 Σεπτεμβρίου και διακρίνονται από μαχητικότητα αλλά και από την σκληρή αντίδραση της κυβέρνησης με τα ΜΑΤ που προσπαθούν να καταστείλουν τις διαδηλώσεις που έχουν χαρακτηριστεί σαν εξέγερση.

"ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ: ΑΤΙΑ σε μορφή πεταλούδας έκανε βόλτες πάνω από το Οχάιο – Περίεργη σιωπή από τη ΝΑΣΑ"

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ: ΑΤΙΑ σε μορφή πεταλούδας έκανε βόλτες πάνω από το Οχάιο – Περίεργη σιωπή από τη ΝΑΣΑ

Το βίντεο μεταφορτώθηκε στο YouTube στις 26 Οκτωβρίου, ενώ η καταγραφή του μυστηριώδη ιπτάμενου αντικειμένου έγινε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου από το πάτερα και το γιο όταν έφευγαν από εστιατόριο τις περιοχής του Οχάιο στις 19:00 τοπική ώρα .

"Δήλωση αίσχος από Λιάγκα: Eίμαι κατά των παρελάσεων" (vid)

«Εγώ γενικά είμαι εναντίον των παρελάσεων» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην  εκπομπή «Το Πρωινό»΄και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ότι μας ανεβάζει το εθνικό φρόνημα η παρέλαση, δεν το καταλαβαίνω. Είμαι Έλληνας, γιορτάζω την εθνική εορτή, τιμώ τους ανθρώπους που έπεσαν νεκροί για να είμαστε εμείς ελεύθεροι να λέμε τις βλακείες μας όμως δεν νομίζω ότι τους τιμούμε κάνοντας παρέλαση. Εγώ διαφωνώ με την στρατιωτική και τη μαθητική παρέλαση».

"Φαρμακευτική έκανε κατάσχεση της μισθοδοσίας νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη"

Δραματική χαρακτηρίζει την οικονομική κατάσταση του νοσοκομείου, στο koutipandoras.gr ο συντονιστής διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσ/νίκης «Παπαγεωργίου», Αναστάσιος Κυριακίδης.
Τα ταμεία σύμφωνα με τον Αναστάσιο Κυριακίδη έχει υπολογιστεί ότι οφείλουν στο νοσοκομείο περίπου 208-210 εκατομμύρια. Το νοσοκομείο χρωστά σε προμηθευτές περίπου 70 εκατομμύρια. Λογιστικά έχει πλεόνασμα αλλά επί της πράξης όμως δεν έχει λεφτά για να πληρώσει.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι οι προμηθευτές να αρχίζουν να αντιδρούν.

"ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!! ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ..."

Ο πρώην υπουργός που έκανε... πλάτες στον προπονητή - «τέρας», η σύνδεση με τη νέα τραγωδία και η ένοχη σιωπή του Ρεθύμνου - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για μια υπόθεση που συντάραξε το Πανελλήνιο.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που άνδρες της ΕΛΑΣ, το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011 σπάζοντας την πόρτα της οικίας τoυ προπονητή μπάσκετ, Νίκου Σειραγάκη, στο Ρέθυμνο, τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε δύο 13χρονα αγόρια.


"Πρόστιμο (!) 450 ευρώ σε όσους καταθέτουν πινακίδες και δεν έχουν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας"

Στο απόσπασμα μπαίνουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων μεσαίου και μεγάλου κυβισμού οι οποίοι καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και να ξελασπώσουν την κυβέρνηση και την ανικανότητά της να συλλέξει έσοδα για τα κρατικά ταμεία. Τώρα λοιπόν σχεδιάζεται και... πρόστιμο για όσους δεν έχουν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

"Ο κύβος ερρίφθη για τα φαρμακεία: Στα χέρια ιδιωτών οι άδειες- Με 20% οι φαρμακοποιοί"

Ο κύβος ερρίφθη για τα φαρμακεία: Στα χέρια ιδιωτών οι άδειες- Με 20% οι φαρμακοποιοί
Να σπάσει… αυγά αποφάσισε η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία υπέγραψαν την Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία τακτοποιείται το «αγκάθι» του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων.
Σύμφωνα με την Απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Υγείας, οι άδειες των φαρμακείων μπορούν να δίδονται εφεξής και σε ιδιώτες, υπό την προϋπόθεση ότι το φαρμακείο θα έχει τη μορφή ΕΠΕ (οι δανειστές ζητούσαν ΑΕ) και θα υπάρχει συνέταιρος φαρμακοποιός με μερίδιο 20%. Πέρα από αυτό, κάθε ιδιώτης μπορεί να αποκτήσει ως 5 άδειες, αλλά αυτός ο περιορισμός ισχύει μόνο για φέτος, καθώς κάθε χρόνο προστίθεται μια ακόμα, έτσι ώστε το 2020 ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός αδειών πανελλαδικά να φτάσει στις 10.

"Πρώην κατάδικοι αποκαλύπτουν: Τι παθαίνουν οι παιδόφιλοι στις φυλακές"

Η παιδοφιλία θεωρείται από τους περισσότερους ως ένα από τα χειρότερα εγκληματα που μπορεί να κάνεις. Κάποιοι επιχειρηματολογούν μάλιστα πως είναι ένα αδίκημα που αξίζει την θανατική ποινή.
Αν ανακαλύψουν στις φυλακές κρατούμενο που έχει διαπράξει παιδοφιλία, το συμβαίνουν τα χειρότερα. Οι συγκρατούμενοί του παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, με την ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

"«ΚΑΝΟΝΙ» – Έκαναν «φτερά» 500 εκατομμύρια δολάρια από fund Έλληνα – Ο «εγκέφαλος» του σκανδάλου και η βράβευσή του στην Ουκρανία"

Μεγάλη υπόθεση επενδυτικής πυραμίδας που έχει στοιχεία… Madoff ερευνούν οι ελληνικές αρχές, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών και η υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ «ψάχνουν» το επενδυτικό… project που έφτασε έως τα 500 εκατ. δολάρια!
Πρόκειται για ένα hedge fund που ίδρυσε το 2013 Έλληνας πρώην αναλυτής και στέλεχος εγχώριων χρηματιστηριακών εταιρειών ονόματι Γιώργος Δασκαλέας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το αρχικό κεφάλαιο ανερχόταν σε 254 εκατ. δολάρια και επενδύθηκε σε συναλλαγές επί νομισμάτων (Forex).

"ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙ"


Σχόλιο: Προφανώς το βίντεο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, είναι μέρος από ομιλία που την προσάπτει στους "μνημονιακούς", στους φιλλελέδες, στην αγορά, στην δεξιά κλπ. Το θέμα είναι ότι όλα όσα προσάπτει στους μνημονιακούς last year, τώρα έρχεται να τα εφαρμόσει ο ίδιος αλλά πάντα με αριστερό πρόσημο. Άρα τον αντιπροσωπεύει επάξια αυτό που λέει στο κατοχικό κοινοβούλιο.  

"Ρωσία: Καταστρέψαμε 1600 στόχους τρομοκρατών στη Συρία μέσα σε ένα μήνα"

Οι Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις κατέστρεψαν 1600 στόχους "τρομοκρατών", όπως τους χαρακτηρίζει η Ρωσία, σε διάστημα 1 μήνα.
Εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας δήλωσε χαρακτηριστικά πως:
"Ένας μήνας πέρασε από την έναρξη των αεροπορικών επιχειρήσεων των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία και είνα καιρός να κάνουμε ένα απολογισμό. Μέσα σε ένα μήνα τα αεροπλάνα μας πέταξαν 1391 αποστολές και κατέστρεψαν 1623 στόχους τρομοκρατών"

"Η νίκη τίτλου του Μανώλη Κλωνάρη απέναντι στον Τούρκο στο ‘Κρητών Μάχη’ !" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αγώνας είχε διάρκεια 5 γύρων των 2 λεπτών .
Στο βίντεο θα δείτε τον πρώτο και τον τελευταίο γύρο .
Η αναμέτρηση έγινε σε ένα πολύ θερμό περιβάλλον με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών στο Lido.

"Στην Αμερική του Ομπάμα η Θρησκευτική Ελευθερία είναι για τους Μουσουλμάνους, όχι για τους Χριστιανούς"

Στην Αμερική του Ομπάμα η Θρησκευτική Ελευθερία είναι για τους Μουσουλμάνους, όχι για τους Χριστιανούς
Αν μάθαμε κάτι στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, είναι το εξής: Όταν η θρησκευτική σας πίστη έρχεται σε σύγκρουση με τη δουλειά σας, αν είστε μουσουλμάνος, η πίστη σας είναι προστατευμένη και ιερή, αν είστε Χριστιανός, δεν είναι.
Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη με τους Χριστιανούς ζαχαροπλάστες, ανθοπώλες, φωτογράφους και υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν (μέσω της εργασίας τους) σε «γάμους» ομοφυλόφιλων, λόγω της θρησκευτικής τους πίστης. Κρίθηκαν ένοχοι από τα δικαστήρια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα, ποινές ή ακόμη και φυλακίστηκαν.

"ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΘΕΩΝ"

Η Εκκλησία του Σατανά έχει καταχωρηθεί και με το νόμο από το Ναζιστικό καθεστώς στις 6 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Η πρώτη στην Ουκρανία και σε ολόκληρη την μετα-σοβιετική κρατική θρησκευτική κοινότητα, ανοιχτά και νόμιμα, με βάση το Σύνταγμα της Ουκρανίας, ομολογούν τον "Dyavolopoklonnichestvo" (Παραδοσιακό σατανισμό) της κοινότητας "Μπόζιτσι" που δρα στην περιοχή Τσερκάσι.

"ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Είναι καιρός να αντιδράσουμε. . . Τέρμα η απάθεια. . . .
Το χρωστάμε στα παιδιά μας και σε αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για εμάς. . .
Χωρίς κόμματα και σημαίες ΜΟΝΟ ΈΛΛΗΝΕΣ. ….
08 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην λαίλαπα των
Ανθελληνικών μνημονιακών μέτρων.
Χωρίς κόμματα και χρωματιστές σημαίες … μόνο σημαίες της πατρίδας.

"Αυξάνουν τους φόρους ΜΟΝΟ για τις ελληνικές μπύρες..."

Ένα από τα πλέον δυναμικά κομμάτια της ελληνικής παραγωγής την τελευταία δεκαετία (και) στην χώρα μας είναι η μικροζυθοποιία. Εντελώς αποκεντρωμένη δημιουργούσε δεκάδες θέσεις εργασίας στην νησιωτική και ηπειρωτική χώρα από την Θράκη έως την Κρήτη κερδίζοντας συνεχώς κοινό και αποδεικνύοντας στους τουρίστες αλλά και στους διεθνείς διαγωνισμούς όπου συμμετείχαν, ότι οι Έλληνες μπορούν να δημιουργήσουν από καλές έως άριστες μπύρες.

"«ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»"

19/3/14
Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Καταρχήν θα ήθελα να σας χαροποιήσω λιγάκι, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στον πλανήτη είναι το MIT το ξέρετε βέβαια. Ούτε το Harvard, ούτε το Columbia, ούτε το Oxford, ούτε το Cambridge. Το MIT λοιπόν είναι Massachusetts Institute of Technology και είναι το υψηλότερο ίδρυμα πνευματικό που υπάρχει στον πλανήτη και οι οποίοι κατά καιρούς συνήθως ανά δεκαετίες κάνουνε έρευνες για να δούνε ποιοι είναι οι πιο, θα λέγαμε, σημαντικοί άνθρωποι που έζησαν στον πλανήτη τα τελευταία 6000 χρόνια και οι οποίοι έχουν επηρεάσει τον πολιτισμό της Γαίας.

"ΠΕΡΙ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ"

Αποκάλυψη: Να πως αρχίζει η τελετουργία της "Ελληνικότατης" βάπτισης :
«Κύριε Σαβαώθ, ο θεός του Ισραήλ, ο ιώμενος πάσαν νόσον και πάσα μαλακίαν....

Θέλεις να συνέχισης την Ιουδαία παράδοση και να βαπτίσεις το παιδάκι σου Χριστιανικά; Έλληνα πάψε να είσαι έρμαιο των μαυροφορεμένων/συνωμοτών. Σε χρησιμοποιούν, σπάσε τα δεσμά.

Το τυπικό της τελετής του χριστιανικού βαπτίσματος...


"Το Ισλαμικό Κράτος κλείνει τις γυναικολογικές κλινικές της Συρίας"

Το κλείσιμο όλων των κλινικών που περιθάλπουν γυναίκες και στις οποίες οι επικεφαλής είναι άνδρες φέρεται να έχει διατάξει το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με τον Independent .Το ΙΚ έχει περιορίσει δραστικά το έργο των ανδρών γυναικολόγων, αφού σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των ηγετών του άνδρες και γυναίκες πρέπει να κρατούνται χωριστά με κάθε κόστος, καταγγέλλουν οι ακτιβιστές. «Πολλοί γιατροί έχουν ήδη φύγει, ειδικά γυναικολόγοι που τους απαγορεύθηκε να ασκούν το επάγγελμά τους και τους απείλησαν με θάνατο» λέει ο Abu Mohammed, ιδρυτής της ακτιβιστικής οργάνωσης Raqqa Is Being Slaughtered Silently.  

"Να είσαι ο εαυτός σου. Μην επιτρέπεις να σε φυλακίσουν οι ρόλοι που σου έχουν δώσει.."

Υπάρχει ένας μάγος μέσα μας, που βλέπει και γνωρίζει τα πάντα!
Ψάξε Και Βρες Τον... Αυτός Είναι Ο Σκοπός Της Ζωής Σου.


"Πετρωτά Αρτέμιδας: «Έπεσε» το πρώτο σπίτι" (φωτός)

«Έμελλε κάποιοι φτωχοί βιοπαλαιστές να δουν το σπίτι τους να γίνεται συντρίμμια με αριστερή κυβέρνηση».
Και με τη φράση αυτή υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Πετρωτών τον γδούπο που έκανε το γκρέμισμα του πρώτου σπιτιού το οποίο έριξε η μπουλντόζα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2015.
Μια ημερομηνία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία όχι μόνο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας αλλά και όλων των πολιτών οι οποίοι μη μπορώντας να αντέξουν το βάρος μιας «νόμιμης» άδειας περιορίστηκαν στο φτιάξιμο ενός «παράνομου» σπιτιού για στεγάσουν τη δύσκολη ζωή τους!

"Ο θησαυρός του πολεμιστή στην Πύλο «πύλη» μεταξύ πολιτισμών;"

Σφραγιδόλιθος που δείχνει τρεις ανακλινόμενους ταύρους. Ένα από τα πολλά αντικείμενα με εγχαράξεις μινωικές που βρέθηκαν στον τάφο.
Τον γύρο του κόσμου κάνει η αρχαιολογική ανακάλυψη που είδε το φως στην Πύλο. Ο ασύλητος τάφος του πολεμιστή και ο θησαυρός του μπορεί να «κρύβουν» απαντήσεις για την άνοδο του μυκηναϊκού πολιτισμού και την παρακμή του μινωικού πολιτισμού.

"Απίθανα αξιοθέατα της κρητικής φύσης! - Eντυπωσιακές φωτογραφίες"

Απάτητες βουνοκορφές, οροσειρές που τις διασχίζουν αμέτρητα φαράγγια, φοινικοδάση και άνυδρες εκτάσεις, σπήλαια και διαδρομές σε οροπέδια, και λίμνες: η φύση της Κρήτης έχει χίλια δύο πρόσωπα που πρέπει να ανακαλύψεις.
Αν ήταν να ασχοληθεί κανείς με ένα και μόνο κομμάτι της κρητικής φύσης, με τα φαράγγια της φερ' ειπείν, ή με ένα γεωγραφικά οριζόμενο τμήμα της, τον χανιώτικο νότο ας πούμε, θα χρειαζόταν περίπου μια δεκαετία για να μπορεί έπειτα να ισχυριστεί πως την γνωρίζει καλά.

"Μαγειρεύοντας χωρίς κρέας"

Ίσως να έχετε κάποιο φίλο που είναι χορτοφάγος ή να προσπαθείτε να μειώσετε την ποσότητα του κρέατος που καταναλώνετε σε εβδομαδιαία βάση. Σε κάθε περίπτωση, ένα διαιτολόγιο χωρίς κρέας γεννάει πάντα απορίες για το πόσο ασφαλές είναι και τι πρέπει να προσέχουμε. Και βέβαια το σημαντικότερο, ποιες είναι οι εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης που μπορούμε να καταναλώσουμε;

"Πως ο διαλογισμός αλλάζει τη δομή του εγκεφάλου" (βίντεο)

Ένα ανθρώπινο σώμα έχει τη δυνατότητα να θεραπεύει τον εαυτό του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε επίγνωση της διαδικασίας και να επιλέξετε το κατάλληλο μέσον για να το θεραπεύσετε. Ένα από τα μέσα που χρησιμοποιούνται για αιώνες είναι ο διαλογισμός, μία πρακτική όπου ένα άτομο εξασκεί το μυαλό του ή προκαλεί μία λειτουργία της συνείδησης, είτε για να συνειδητοποιήσει κάποιο προνόμιο είτε ως αυτοσκοπό.

"Δίνουν επιδότηση ενοικίου στους μετανάστες και ετοιμάζονται να στείλουν στα... παγκάκια τους Έλληνες βγάζοντας στο "σφυρί" τα σπίτια τους."

Η ΚΑΤAΣΧΕΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ A LA ΙΣΠΑΝΙΑ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η κυβέρνηση κατ' εντολή των δανειστών είναι έτοιμη να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία των Ελλήνων για οφειλές μερικών χιλιάδων ευρώ, αλλά, από την άλλη, δέχεται τους χιλιάδες μετανάστες στο έδαφος της με την προκλητική μάλιστα “συνοδεία” της επιδότησης ενοικίου. Δηλαδή, οι μετανάστες θα μένουν σε δημόσια κτίρια ή ολυμπιακά ακίνητα που έχουν πληρώσει οι Έλληνες και οι Έλληνες θα κοιμούνται στα παγκάκια.

"Υπόγειο ψυγείο - αποθήκη χωρίς ρεύμα!" (Εικόνες βίντεο)

Το Groundfridge είναι ένα είδος διατήρησης τροφίμων, κάτι σαν το παραδοσιακό κελάρι.
Σχεδιάστηκε από την  Floris Shooderbeek και θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι τρώνε, αποθηκεύουν και καλλιεργούν την τροφή.
Είναι χρήσιμο για ανθρώπους της πόλης αλλά και της υπαίθρου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα που συνδέονται με την τροφή.
Δείτε τις εικόνες από αυτή την καταπληκτική νέα ιδέα.
Το Groundfridge είναι τέλειο για ανθρώπους που θέλουν να αποθηκεύουν τροφή χωρίς να εξαρτώνται από κανένα.

"Η κρίση θα τερματιστεί λίγο πριν τη λαϊκή εξέγερση"

Η κρίση που μας επιβλήθηκε είναι τεχνητή. Απλά γίνεται ένα μεγάλο πείραμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να χειριστεί η Παγκοσμιοποίηση τις υπερχρεωμένες χώρες. Θέλουν δηλαδή να διαπιστώσουν, μέχρι πόσο μπορούν να αντέξουν οι αντίστοιχοι λαοί την οικονομική καταπίεση και την τρομοκρατία, πριν εξεγερθούν. Έτσι κι αλλιώς οι πάντες ανά τον κόσμο γνωρίζουν ότι το ελληνικό χρέος δεν μπορεί ποτέ να αποπληρωθεί. Γιατί επομένως δεν το κάνουν βιώσιμο, ώστε να αποπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του χωρίς να υποφέρει ο λαός;