Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

"ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ 2016! - Ο υλισμός καταρρέει.. Το "ΦΩΣ" είναι ήδη εδώ!!"

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ 2016!
Ο πλανήτης από την νέα του κοσμική θέση βομβαρδίζεται συνεχώς από αστρικήν ενέργεια υψηλής συχνότητας, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να ξυπνούν από τον πνευματικό λήθαργο και να αναζητούν τις ρίζες τους. Ο υλιστικός φανατισμός ο οποίος κατέβαλε την ανθρωπότητα καταρρέει.

"Ούτε ένα δάκρυ για τους "μεγκάλους" προδότες"

Τι έκανε, λέει; Πάει για φούντο το βοθροκάναλο της μίζας και της διαπλοκής, κι αφήνει απλήρωτους τους "εργαζόμενους;"
Κι αυτοί τώρα επαιτούν το έλεος των Ελλήνων;
Ποιοι;
Αυτοί οι ίδιοι που ανέλαβαν εργολαβικά την προπαγάνδα του σχεδίου αντικατάστασης των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες, αυτοί οι ίδιοι που εν-έβαλαν στα μυαλά του τηλεχαυνωμένου πόπολου τους "συνωστισμούς" της σκύλας της ιστορίας, αυτά τα ίδια καθάρματα που έβαψαν τη γλώσσα τους στο αίμα χιλιάδων αυτόχειρων, αυτές οι ίδιες ακριβοπληρωμένες σαύρες του καθεστώτος, που από πρωίας μέχρι νυκτός, πασάρουν ψεύδη στους αλβανογρεκύλους, για να τους μετατρέψουν αργά και σαδιστικά σε μισθωτούς σκλάβους;

"Τι συμβολίζει ο "δράκοντας" (όφις) παρά τους πόδας της θεάς Αθηνάς;"

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
Ειχε αναρτηθει παλιοτερα η φωτο της Θεας Αθηνας με το θεμα αυτο:
Τι συμβολίζει ο "δράκοντας" (όφις) παρά τους πόδας της θεάς Αθηνάς ;

"Αδειασαν από νερό τα κανάλια της Βενετίας | Δεν μπορούν να κινηθούν ούτε οι γόνδολες" (Εικόνες)

Την ίδια ώρα που η βόρεια Αγγλία βυθιζόταν κάτω από το νερό λόγω των καταστροφικών πλημμυρών (δες εδώ), τα διάσημα κανάλια της Βενετίας… άδειαζαν, με τη στάθμη του νερού να πέφτει 70 εκ. κάτω από το μέσο ύψος για αυτή την εποχή.
Η στάθμη του νερού έπεσε τόσο χαμηλά, μάλιστα, που οι γόνδολες και τα θαλάσσια ταξί δεν μπορούσαν να περιηγηθούν στα μικρότερα κανάλια της Βενετίας.

Το φαινόμενο τα κανάλια της Βενετίας να… αδειάζουν από νερό, ειδικά αυτή την εποχή είναι τόσο περίεργο όσο οι καταστροφικές πλημμύρες στη Βρετανία και οι ειδικοί πιστεύουν ότι οφείλεται σε ένα συνδυασμό καιρικών συνθηκών, παλιρροϊκών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Συγκεκριμένα οφείλεται στην υψηλή πίεση και την ξηρασία σε συνδυασμό με την πανσέληνο και την αστρονομική παλίρροια που τείνει να είναι χαμηλότερη στα μέσα του χειμώνα.

"ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Κ. ΜΕΡΚΕΛ – ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ»"

Εγώ θα σας υποδεχθώ με κάποιες ερωτήσεις που τον Σεπτέμβριο του 2012 σας έθεσε με ένα γράμμα του ο συγγραφέας Δήμος Κούκουνας, υπενθυμίζοντάς σας, το παρελθόν σας όταν ζούσατε στην Αθήνα, προπολεμικά.



Στην εισαγωγή της επιστολής σας λέει πολλά, τα οποία για μας και τον πανέξυπνο λαό μας, είναι απολύτως κατανοητά. Εγώ σήμερα θα περιορισθώ σε 4 ερωτήσεις που σας απεύθυναν επ΄ ευκαιρία της πρώτης επισκέψεως σας στην Ελλάδα.


"Πως να απαλλαγείτε από τις κρεατοελιές με φυσικό τρόπο"

Είναι καλοήθεις, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και απολύτως ακίνδυνες για την υγεία μας
Οι ακροχορδώνες, όπως ονομάζονται επίσημα οι κρεατοελιές, είναι καλοήθεις, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και είναι απολύτως ακίνδυνοι για την υγεία μας.
Μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, κυρίως όμως εμφανίζονται σε σημεία που υπάρχουν τριβές, όπως ο λαιμός, οι μασχάλες ή το στέρνο.

"Πατέντα από 94χρονο Έλληνα: Ρεύμα από τα κύματα της θάλασσας"

Mια απίστευτη εφεύρεση ενός... 94χρονου Έλληνα υπόσχεται να αλλάξει τα ενεργειακά δεδομένα στη χώρα καθώς υπόσχεται την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από τα κύματα της θάλασσας.
Λίκνο ασίγαστο όταν όλοι κοιμούνται
Με αφορμή το άρθρο «Οσα φέρνει ο άνεμος!», ένας αναγνώστης έθεσε μια επιπλέον πτυχή του ζητήματος: «Η διαφορά στην ενεργειακή απόδοση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι η διάρκεια και η ενεργειακή πυκνότητα. Καθώς η ενεργειακή πυκνότητα του νερού είναι 800 φορές μεγαλύτερη εκείνης του ανέμου, ακόμη και ένας μικρός κυματισμός φτάνει για να ενεργοποιήσει έναν πλωτήρα.

"ΔΙΟΤΙΜΑ μυεί Σωκράτη περι Έρωτος"


ΚΕΦ. 22.   Σωκράτης: Καὶ ἐσένα βέβαια, θὰ σ᾿ ἀφήσω τώρα!

ὅμως τόν λόγο γιὰ τὸν Ἔρωτα, ποὺ ἄκουσα κάποτε ἀπὸ τὴ Διοτίμα, μιὰ γυναῖκα ἀπὸ τὴ Μαντίνεια ποὺ ἦταν σοφὴ καὶ σ᾿ αὐτὰ καὶ σὲ πολλὰ ἄλλα, καὶ στοὺς Ἀθηναίους ὅταν ἔκαναν θυσίες πρὶν πέσει ἡ πανοῦκλα, κατώρθωσε νὰ ἀναβάλει τὴν ἀρρώστεια γιὰ δέκα χρόνια, αὐτὴ ποὺ δίδαξε καὶ σ᾿ ἐμένα τὰ ἐρωτικά


""Nτόμινο" πτωχεύσεων Δήμων και... έπονται οι περιφέρειες"

ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ


Ξεκίνησε το "ντόμινο" πτωχεύσεων που ενεργοποιεί την μεγαλύτερη "ωρολογιακή" βόμβα, αυτή των Δήμων, που μπροστά της ακόμα και το Δημόσιο Χρεός φαντάζει... ελαφρύ, με τους Δήμους Σαλαμίνας και Γόρτυνας να έχουν τεθεί σε πλήρη έλεγχο και επιτήρηση  καθώς δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν της υποχρεώσεις τους.

"Σάλος με την Gucci: «Εντυσε» με ρούχα της τα γλυπτά του Παρθενώνα - Εικαστικό βανδαλισμό καταγγέλλει Ομιλος για την Unesco (εικόνες)

Στη γέννηση της θεάς Αθηνάς, ο Διόνυσος, με πολύχρωμο σορτς, γυναικεία τσάντα και λουλούδι στο αυτί απολαμβάνει τον εαυτό του τραβώντας selfie με το κινητό. Ο Κέκροπας ντυμένος σαν χίπις, ο Ιλισσός φορώντας γυναικεία αξεσουάρ και δίπλα η Καλλιρρόη με το iphone, παρακολουθούν τη φιλονικία του Ποσειδώνα με την Αθηνά για την πόλη Αθήνα.

"ΑΤΙΑ στο κατεστραμμένο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα" (video)

Τα επίπεδα ακτινοβολίας στη δυτική ακτή της Αμερικής είναι υψηλότερα από ποτέ και ο Ειρηνικός ωκεανός αργοπεθαίνει αλλά φαίνεται ότι τα ΑTIA δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για την μολυσμένη Φουκουσίμα.

Η ακτινοβολία στην Βόρεια Αμερική ως αποτέλεσμα της καταστροφής στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα είναι τεράστια. Οι επιστήμονες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεργάζονται σε μια μαζική συγκάλυψη της καταστροφής της περιοχής. Δεδομένου ότι η καταστροφή του εργοστασίου έγινε τον Μάρτη του 2011 με χιλιάδες ραδιενεργό υλικό να καταλήγει στην θάλασσα και στον αέρα.

"ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!!! Να ευγνωμονείς την τύχη σου, αν συναντήσεις κάποιον στο δρόμο σου!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;"

Τους βλέπουμε αλλά κάνουμε πως δεν τους βλέπουμε. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεφύγει από το σύστημα.
Τους ακούμε αλλά κάνουμε ότι δεν ακούμε. Υπάρχουν κάποιοι που πάντα ήταν ελεύθεροι.
Τους νοιώθουμε, αλλά προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχουν…
Αυτούς δεν θα τους δούμε στις θέσεις εξουσίας. Δεν θα τους δούμε τυλιγμένους σε σημαίες είτε αυτές είναι γαλάζιες είτε κόκκινες είτε μαύρες. Δεν θα τους δούμε να γράφουν αφοσιωμένα με πολυτονικό ή στην καθαρεύουσα. Δεν θα τους ακούσουμε να σπρώχνουν την ιδεολογία τους ή την θρησκεία τους σε άλλους.

"Αυτές είναι οι νέες ρωσικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας"

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε διάταγμα για την εφαρμογή πρόσθετων οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας που θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου.
Τα πρόσθετα μέτρα απαγορεύουν σε τουρκικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο, στο τομέα του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών προς πελάτες να λειτουργούν στη Ρωσία.

""Θερμό επεισόδιο" στα Στενά του Ορμούζ: Οι Ιρανοί εκτόξευσαν πυραύλους που "έξυσαν" το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Harry S.Truman"

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
“Θερμό επεισόδιο” σημειώθηκε στα Στενά του Ορμούζ μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ. Οι “Φρουροί της Επανάστασης” εκτόξευσαν πυραύλους και ρουκέτες κατά τη διάρκεια άσκησης με πραγματικά πυρά τη στιγμή που διέρχονταν των Στενών το USS Harry S. Truman με αποτέλεσμα πολλές εξ αυτών να πέσουν σε απόσταση μόλις 1.400 μέτρων από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο.

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ -ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ- ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ (Εικόνες, Βίντεο)

Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός ως κύρια αιτία τού κατοχικού λιμού 1941- 1942 στην Ελλάδα.
Ο τρομακτικός φόρος σε ανθρώπινες ζωές και σε καταστροφές υποδομών, που κατέβαλε η χώρα κατά τη διάρκεια τής στρατιωτικής κατοχής της, δεν οφείλεται σχεδόν καθόλου (ή έστω ελάχιστα) στους προσωρινούς και περιστασιακούς κατακτητές της (Άξονας), αλλά στην πολιτική, που είχε προαποφασιστεί από τους μέχρι τότε (υποτιθέμενους) προτέκτορές της, βρετανούς.

"ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.."

ΡΑΓΔΑΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ.. ΜΟΛΙΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ..

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΔΑΦΗ, ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΟΜΣ, ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ..

"«Είναι αλαζονικό να πιστεύουμε ότι μέσα σε 150 χρόνια εκβιομηχάνισης αλλάξαμε το κλίμα»"

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κορυφαίου ειδικού στον κόσμο για τις χιονοστιβάδες, του Werner Munter στην Ελβετική εφημερίδα Le Matin. Εδώ και χρόνια, ο Munter αγωνίζεται να μας... γειώσει σε ό,τι αφορά το μέγα θέμα της υπεθέρμανσης του πλανήτη.

"Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ"

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά στη Μινωική Κρήτη ήταν η μεγάλη ελευθερία των γυναικών που συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση της κοινωνικής ζωής. Έπαιρναν μέρος σε κάθε είδους εξωοικιακές ασχολίες συμμετείχαν σε επικίνδυνα αγωνίσματα, εξορμούσαν σε κυνηγετικές εκδρομές. Έπαιρναν μέρος στις χορευτικές επιδείξεις.

"15 δισ. δολάρια κόστισε στην Άγκυρα η "μαγκιά" με το ρωσικό Su-24! - Χωρίς ηλεκτροδότηση η Τουρκία... λόγω οικονομικών δυσχερειών!"

B' ΓΥΡΟ OIKONOMIΚΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΜΟΣΧΑ


"Κλονίζεται" η τουρκική οικονομία από τις ρωσικές κυρώσεις που έχουν κοστίσει στην Άγκυρα 15 δισ.δολάρια (!) και ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδοσίας ακόμα και στην εύπορη Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Ρώσος πρωθυπουργός Ν.Μεντβέντεφ ανακοίνωσε τον β' γύρο οικονομικών αντιποίνων που επί της ουσίας "κόβουν" κάθε τουρκική οικονομική δραστηριότητα στο ρωσικό έδαφος.

"Πέρα από την φαντασία: Η Ρωσία αποκάλυψε UCAV ειδικό για κατάρριψη F-22 & F-35 το οποίο θα πετά μέσα σε ηλεκτρομαγνητική "φυσαλίδα"!"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΚΥΜΑ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ F-35;
Για κάθε νέο υπερόπλο, την ίδια στιγμή εμφανίζεται και το αντί-υπερόπλο, όπως διδκάσκει η στρατιωτική τεχνολογία, αλλά αυτή την φορά, αν αυτό που αναπτύσσει η ρωσική αεροναυπηγική βιομηχανία ανταποκριθεί στις προσδοκίες των κατασκευαστών, τότε θα μπορούμε να μιλάμε αν όχι για το τέλος των stealth μαχητικών, τουλάχιστον όταν μιλάμε για stealth θα αναφερόμαστε σε μια τεχνολογία που είναι πλήρως αντιμετωπίσιμη.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

"Πρωτοφανές: Η Σαουδική Αραβία έχει έλλειμμα και επιβάλλει λιτότητα στους πολίτες"

Τα 30 εκατομμύρια κάτοικοι του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας θα νιώσουν στο πετσί τους το 2016 τις συνέπειες από την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου.
Το σαουδαραβικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τη Δευτέρα τον προϋπολογισμό του 2016, αναφέροντας ότι για τρίτη συνεχή χρονιά θα είναι αρνητικός. Το έλλειμμα υπολογίζεται στα 87 δισ. δολάρια, ήτοι 11% του ΑΕΠ της χώρας.

"Οι Τούρκοι θέλουν πίσω τα Βαλκάνια – Τι είπε ο Νταβούτογλου"

Άφωνους άφησε δημοσιογράφους και παρευρισκόμενους ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, με τις νέες δηλώσεις του από την Σερβία!
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός βρίσκεται στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Σερβία, ενώ συνοδεύεται από ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στη Σερβία.
Στην συνέντευξη Τύπου των πρωθυπουργών της Σερβίας και της Τουρκίας ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανέφερε ότι η «Άγκυρα αποδίδει μεγάλη σημασία στις σχέσεις με την Σερβία, τονίζοντας ότι αποτελούν κλειδί για την σταθερότητα στην περιοχή».

"Ο ΣΙΣΥΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ"

-ΚΑΘΩΣ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ κινείται ανηφορικά στην πλαγιά του λόφου, σπρώχνοντας τον βράχο προς την κορυφή, πραγματοποεί βήματα προς την Ελευθερία.

Ανεβάινοντας σ΄ ένα οποιοδήποτε ύψος, φθάνει σε κάποιο βαθμό ε λ ε υ θ ε ρ ώ σ ε ω ς.

Μόνον αν έφθανε στην κορυφή, θα έιχε φθάσει στην αδιαβάθμητη και απόλυτη Ε λ ε υ θ ε ρ ί α.
Τούτο όμως δεν συμβαίνει, κατά τον Ελληνικό μύθο, ποτέ-αντίθετα ο βράχος κάποτε του ξεφεύγει και κατρακυλά στην κατηφόρα της πλαγιάς.


"Σαμποτάροντας τον Εαυτό μας – Οι Τρεις Αυτοκαταστροφικές Συμπεριφορές"

Ορισμένες συμπεριφορές μας μάς βλάπτουν, αλλά εμείς αδυνατούμε να το καταλάβουμε, βάζοντας έτσι συνεχώς τρικλοποδιές στον εαυτό μας. Ποιες είναι αυτές;
Υπονομεύουμε τον εαυτό μας όταν, στην προσπάθειά μας να λύσουμε ένα πρόβλημα, τελικά προκαλούμε ένα νέο ή το χειριζόμαστε με τέτοιον τρόπο που παρεμβαίνει στα μελλοντικά μας σχέδια ή αποδεικνύεται καταστροφικός για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αν και όλοι έχουμε κάποια στιγμή υιοθετήσει, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μια τέτοια συμπεριφορά, το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτή επαναλαμβάνεται τακτικά, μέχρι που γίνεται συνήθεια.

"Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με την ανοχή των Αμερικανών έριξαν δεκάδες τόνους οπλισμού,τροφίμων και φαρμάκων στους Ισλαμιστές του Κιρκούκ!!!"

Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με την ανοχή των Αμερικανών έριξαν δεκάδες τόνους οπλισμού, τροφίμων και φαρμάκων στους Ισλαμιστές του  Κιρκούκ!!!
Όπως τώρα μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, της τουρκικής ρίψης εφοδίων, προηγήθηκε αμερικανική αεροκίνητη ενέργεια με ελικόπτερα με άγνωστο στόχο!!!

"Πώς να καθαρίσετε το στρώμα του κρεβατιού σας"

Το στρώμα του κρεβατιού μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι μας. Για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του αλλά και για να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι είναι καθαρό και δεν κρύβει κινδύνους για την υγεία μας, για να κοιμόσαστε ήσυχοι και χωρίς την παρέα των ακάρεων, καλό θα ήταν να ακολουθούμε τις παρακάτω συμβουλές:

"Στο δρόμο για τη Συρία 5.000 Κινέζοι κομάντος – Ιδρώνουν οι Αμερικάνοι"

Σε ανακοίνωση του το Κρεμλίνο πριν από λίγο επιβεβαίωσε ότι σήμερα η Κίνα ξεκίνησε την αποστολή αρχικά 5.000 ανδρών των ειδικών δυνάμεων και συγκεκριμένα από τις δύο επίλεκτες μονάδες “Siberian Tiger” και “Night Tiger”, που θεωρούνται οι ελίτ των ασιατικών στρατιωτικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Στρατιωτικών της Κίνας, αμέσως μετά την ψήφιση του πρώτου αντιτρομοκρατικού νόμου στην Κίνα έδωσε την ίδια κιόλας μέρα το πράσινο φως στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού της Κίνας για την αποστολή των 5.000 κομάντος.

"Ο Κύκλος των Υποχθόνιων Κλείνει, Ανοίγουν οι Πύλες της Επανέλευσης των Ελ(λήνων)"

Μέ τήν ὀνομασία «Ἕλλην» ὁ γράφων δέν ἐννοεῖ τόν πολίτη τοῦ κρατιδίου πού κατασκεύασαν οἱ δυτικοί καί πού σήμερα λέγεται Ἑλλάδα. Ὁ (Ἔλ)λήν εἶναι Υἱός τῶν Υἱῶν τοῦ Θεοῦ. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, ἐπί τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πλανητῶν τοῦ ἠλιακοῦ μας συστήματος, δηλαδή τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πολλῶν οὐράνιων περασμάτων ἤ σταθμῶν διερχομένων, ἦλθε ὡς ἔμψυχη ὑλική 0ντότητα.'Ἦλθε ὡς ἀπεσταλμένος τῶν Σπορέων του, Θεῶν. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, γιά νά τήν ἐξαγνίσει ἀπό τά μιάσματα τῶν ἀπορριφθέντων ἐπί αὐτῆς Τιτάνων καί δή τῶν ἀπογόνων τοῦ Ἰαπετοῦ.

"Άνθρωπος της NASA Παραδέχεται: «Είπαμε Ψέματα για τα Πάντα…»" (Βίντεο)

Το Διεθνές Διαστημικό Πρόγραμμα Αποκαλύπτεται…


"ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ"

Τα Ηλύσια Πεδία βρίσκονται σε πεδία ανθρακούχων πλανητών υπερουρανίων κρυστάλλων ή πολυτίμων λίθων, στην περιοχή του αστρικού δαχτυλίου Nebula M-57, μεταξύ των άστρων β` και γ` του Αστερισμού της Λύρας.

Καλύπτονται από έναν γιγαντιαίο στρόβιλο διαυγούς κρυσταλλικής ενέργειας, η οποία βοηθά τις ψυχές να μεταφέρονται από το ένα επίπεδο στο άλλο, ή στην αλλαγή της κατάστασης στο εσωτερικό των Ηλυσίων Πεδίων. Η διαφάνεια και η καθαρότητα των κρυστάλλων αλλά και η εναλλαγή των χρωμάτων, δημιουργούν στις ψυχές συνθήκες ευδαιμονίας.


"Ένας ομογενής Γιατρός με καταγωγή από το Άγιο Πνεύμα Σερρών μας κάνει υπερήφανους!"

Ο ομογενής νευροχειρούργος Χρήστος Ξένος που εργάζεται στο παιδικό νοσοκομείο Monash της Μελβούρνης, χάρη σε μία επαναστατική μέθοδο κατάφερε να αφαιρέσει ένα τεράστιο όγκο από το κεφαλάκι του ενός έτους Ivan Joe Leo κάνοντας τα Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για ιατρικό θαύμα! Το επίτευγμα του Χρ. Ξένου αποκτάει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς οτι επιτεύχθηκε αφιλοκερδώς!

"Κλείνει τα σύνορα στους πρόσφυγες η Νορβηγία"

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή της να επαναπροωθεί όλους τους πρόσφυγες που φθάνουν στο έδαφος της χώρας από κάποιο άλλο κράτος του χώρου Σένγκεν, κατά κύριο λόγο τη Σουηδία, διαμηνύοντας ότι θέτει στόχο την εφαρμογή μιας πολιτικής ασύλου η οποία θα είναι «ανάμεσα στις πιο αυστηρές στην Ευρώπη».

Το μέτρο εντάσσεται σε ένα ευρύ σχέδιο νόμου για το μεταναστευτικό το οποίο παρουσίασε η κυβέρνηση της δεξιάς, η οποία εξασφάλισε τον Νοέμβριο τη συναίνεση των συμμάχων της στο κέντρο και της αντιπολίτευσης των Εργατικών για να εγκριθεί από τη Βουλή.

"Οι αρχαίοι Ιρλανδοί ήταν Πόντιοι! Έρευνα υποδεικνύει τις ρίζες των Κελτών Ιρλανδών"

Η γενετική ανάλυση αποκαλύπτει πως αρχικά υπήρξε μια μαζική μετανάστευση αγροτών της λίθινης εποχής από την «εύφορη ημισέληνο» της Μέσης Ανατολής και αργότερα, την εποχή του Χαλκού, ακολούθησε άλλη μία μετακίνηση από τη νοτιοανατολική Ευρώπη

Ιστορικοί και αρχαιολόγοι το υποπτεύονταν και έρχονται πλέον οι γενετιστές να το επιβεβαιώσουν: οι αρχαίοι
Ιρλανδοί, που αποίκησαν το νησί τους και αποτέλεσαν τους προπάτορες του έθνους τους, προέρχονταν από τη Μέση Ανατολή και τον Ποντιακό Καύκασο, φθάνοντας στην Ιρλανδία μετά από μια περιπετειώδη μετανάστευση μέσω της Νότιας Ευρώπης (και της Ελλάδας).


"Το Βαθιά Μαύρο Συνδικάτο του εγκλήματος - ΜΕΡΟΣ Α’"

Preston James
Κοινωνικός Ψυχολόγος με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Midwest Big Ten. Αποσύρθηκε αφού υπηρέτησε την κοινότητα για πάνω από 36 χρόνια στη διάρκεια των οποίων είχε πολλές επαφές με εκείνους που συνδέονται με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών και την Επιβολή του Νόμου ...
Όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους, για ανακτημένα εξωγήινα σκάφη αντιβαρύτητας στα οποία εφαρμόζεται αντίστροφη μηχανική και το μυστικό διαστημικό πολεμικό πρόγραμμα των ΗΠΑ τώρα διαρρέουν. Αυτό γίνεται με μικρά βήματα μωρού. Οι γνωρίζοντες που σχεδιάζουν να κάνουν ξαφνικές μεγάλες αποκαλύψεις ‘τερματίζονται’ με ακραία προκατάληψη από εκείνους που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της Majestic. Εκ των έσω γνωρίζοντες ισχυρίζονται τώρα ότι περίπου το 70% των μελών της Majestic θέλουν την αποκάλυψη.

"Το Ισραήλ παραδέχεται τους αεροψεκασμούς και μάλιστα για την ερημοποίηση περιοχής"

Η Είδηση αναρτήθηκε πριν από λίγο από το ρωσικό πρακτορείο SPUTNIK και έχει ως ακολούθως:
Ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιεί ειδικό πρόγραμμα αεροψεκασμών προκειμένου να εξοντώσεις χιλιάδες στρέμματα παλαιστινιακών καλλιεργειών και χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τη δημιουργία ερημοποιημένης περιοχής χωρίς βλάστηση προκειμένου να είναι «δυνατή η εφαρμογή ειδικών μέτρων ασφαλείας».
Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πάνω από 420 στρέμματα γης στο εσωτερικό της Λωρίδας της Γάζας έχουν  καταστραφεί από τα δηλητήρια που  ψεκάζονται για να εξολοθρεύσουν  τη βλάστηση.

"ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ «ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ"

Άτακτη υποχώρηση της Άγκυρας μετά από τις έντονες αντιδράσεις της Ρωσίας στις πληροφορίες ότι η Τουρκία αναγνωρίζει την παράνομη αρχή των Τατάρων της Κριμαίας, που επιδιώκουν την επιστροφή της χερσονήσου στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, η Τουρκία διαψεύδει τις πληροφορίες που κυκλοφορήσαν στην Ρωσία ότι στηρίζει αυτονομιστικά κινήματα των Τατάρων της Κριμαίας εναντίον της ρωσικής «κατοχής».

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

"Διάνοια εναντίον ΜΜΕ - Καθημερινές εξαρτήσεις και πως μας επηρεάζουν από τον Δρ.Μουρούτη Κων/νο" (Βίντεο)

Παρακολουθήστε μια ιδιόμορφη διάλεξη που έλαβε χώρα στην Κατερίνη, το Νοεμβρίου 2013

Η διοργάνωση έγινε απο τα εκπαιδευτήρια "ΠΛΑΤΩΝ" και η εισοδος ήταν ελευθερη..

Η διάλεξη πραγματεύεται το μειζον ζήτημα της επενεργείας των ηλεκτρονικών μέσων στον νου, διανοια, συναισθηματικό μας κόσμο και το τι αυτό σηματοδοτεί βραχύ,- και μακροπρόθεσμα για μας, τα παιδιά μας, την κοινωνία και το μέλλον της ανθρωπότητας..

"Πως θα φτιάξετε την δικιά σας ηλιακή θέρμανση για το σπίτι με μόλις 50$." (Βίντεο - Φτιάξτο μόνος)

Το να βρείτε έναν φτηνό και αποτελεσματικό τρόπο για να θερμάνετε το σπίτι σας το χειμώνα μπορεί να είναι μια δύσκολη αναζήτηση σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά με μερικά χρήσιμα κόλπα μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι θέρμανσης που μπορούν να ενταχθούν στο σπίτι, αλλά αυτός ο τρόπος με την χρήση ηλιακής ενέργειας είναι ο καλύτερος που έχετε δει. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια για να παράγετε αρκετή θερμότητα για να κάνετε το σπίτι σας ζεστό και άνετο.

Όταν έχεις να κάνεις με παλιανθρώπους, σκέψου αυτούς τους εννέα κανόνες

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ και τις υποχρεώσεις του Μάρκου Αυρήλιου, το μεγάλο πρόβλημα είναι οι σχέσεις με τους συνανθρώπους του. Εδώ, αν οι αντιλήψεις του είναι στωικές, η πρακτική του είναι περισσότερο χριστιανική. Όταν έχεις να κάνεις με παλιανθρώπους, σκέψου:

"ΞΥΠΝΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ!! Η Κίνα μπαίνει στη μάχη – Ψήφισε νόμο για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές!"

Το νομοθετικό σώμα της Κίνας ενέκρινε την Κυριακή τον πρώτο αντιτρομοκρατικό νόμο στη χώρα, που επιτρέπει στον κινεζικό στρατό να συμμετάσχει σε αντιτρομοκρατικές αποστολές εκτός κινεζικών συνόρων.
Ο νόμος ψηφίστηκε σε μια κρίση χρονική στιγμή για την Κίνα αλλά και όλο τον πλανήτη, με το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα να έχουν εξαπλώσει παγκόσμιο τζιχάντ σε όλες τις ηπείρους.

Ο νέος νόμος αφορά πρωτίστως την εθνική ασφάλεια της ίδια της Κίνας.

"Δύο ελληνικές πόλεις της... Αιγύπτου στο Bρετανικό Μουσείο"

Η Αλεξάνδρεια η εν Αιγύπτω είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη αιγυπτιακή πόλη που ιδρύθηκε από Ελληνες και μάλιστα από τον ίδιο τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο καταδύτης Φρανκ Γκοντιό ποζάρει με την εντοιχισμένη στήλη που βρήκε στον βυθό στα συντρίμμια της πόλης Ηράκλειον στον κόλπο Αμπουκίρ της Αιγύπτου. Εχει ύψος 1,9 μ. και είναι ένας από τους υποθαλάσσιους θησαυρούς που θα εκτεθούν στο Λονδίνο. Στο πάνω μέρος είναι χαραγμένο διάταγμα της πόλης Σάις που εισέπραττε φόρο από τις εισαγωγές από την Ελλάδα.

Έλληνας ανακάλυψε τη βίδα & την ιπτάμενη μηχανή

Αρχύτας ο Ταραντίνος ο Έλληνας Επιστήμων, που κατασκεύασε το πρώτο αεριωθούμενο αεροπλάνο στην ιστορία και «έφερε» τη «βιομηχανική» επανάσταση πολύ νωρίτερα από την ώρα που επρόκειτο να γίνει στο μέλλον, έστω και αν έζησε εκατοντάδες χρόνια πριν.

Άγνωστος για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού δεν υπάρχει γι αυτόν αναφορά ούτε στα σχολικά μας βιβλία, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που ανέδειξε ποτέ η Ελλάδα στην ιστορία της. Αναφερόμενος ως ο τελευταίος των Πυθαγορείων, γεννήθηκε στον Τάραντα το 428πΧ, ενώ σκοτώθηκε σε τραγικό ναυάγιο στην Αδριατική θάλασσα, το 366πΧ.

7 Μπαχαρικά που μας κάνουν έξυπνους, λεπτούς και υγιείς

Τι άποψη έχετε για τα μπαχαρικά; Αν δεν τα έχετε και σε τόσο μεγάλη υπόληψη, μετά από όσα θα διαβάσετε σήμερα, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!

Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες υπάρχουν συγκεκριμένα μπαχαρικά που εκτός από το ότι κάνουν τα φαγητά μας πιο νόστιμα, θωρακίζουν και την υγεία μας, φροντίζουν για τη σιλουέτα μας και μας κάνουν πιο έξυπνους!

"Μετά την πτώχευση εννέα αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών η Σ.Αραβία πιάνει... "πάτο" - Ανακοίνωσε έλλειμμα 97,9 δισ. δολαρίων!"

Η ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ "ΒΑΡΑΘΡΟ"

Μετά την ανακοίνωση της πτώχευσης εννέα αμερικανικών πετρελαϊκών εταιριών λόγω των χαμηλών τιμών του "μαύρου χρυσού" που προκλήθηκαν από τις "υπόγειες" χειραγωγήσεις της Ουάσιγκτον, τώρα ένας εκ των βασικών συμμα΄χων της βρίσκεται για πρώτη φορά σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση καθώς ανακοίνωσε το "αστρονομικό" έλλειμμα των 97,9 δισεκ. δολαρίων!

"Πρώτα μας τα τρώνε και μετά μας κάνουν φιλανθρωπίες!! Η σύναξη των Μασόνων! (φωτογραφιες)

Οι Μασώνοι βρίσκονται παντού και πλέον δεν το κρύβουν.
Μάλιστα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, στις εκδηλώσεις τους λαμβάνουν μέρος και πρόσωπα «σεβαστά» στην ελληνική κοινωνία όπως ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος εξήρε το έργο των μασώνων. Ναι καλά ακούσατε. Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει «σφραγίσει» το ελληνικό τραγούδι και επί δεκαετίες λειτουργεί ως πρότυπο για την κοινωνία, είναι τέκτωνας δηλαδή μασώνος.
Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε για να φρίξετε:

"ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ; (ΚΥΚΛΩΠΕΣ) -- HOW WE KNOW THE TRUTH OF THE ODYSSEY; (CYCLOPES)"

Επειδή έχουν γραφεί χιλιάδες ποιήματα, μελέτες και αναλύσεις για τους ομηρικούς μύθους γίνεται λόγος σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν για τους Κύκλωπες.
Η τεράστια πλειοψηφία των σύγχρονων Ελλήνων μαθαίνει τον Όμηρο (Ιλιάδα-Οδύσσεια) καθαρά πραγματολογικά, λογοτεχνικά και ως προς το νόημα τελείως επιφανειακά. Ανάθεμα και αν ξέρουν οι σύγχρονοι Έλληνες γιατί γράφτηκε η Ιλιάδα και η Οδύσσεια. Ζούμε ένα απίστευτο δράμα.

"Με «αεροπλάνα και βαπόρια» ΟΗΕ και Ερυθρός Σταυρός μεταφέρουν τους τρομοκράτες στη «γη της επαγγελίας»"

H συριακή κυβέρνηση και οι αντίπαλοί της κατόρθωσαν τη Δευτέρα συμφωνία για να εκκενωθούν οι τραυματίες τρομοκράτες της αποκλεισμένης πόλης Zabadani.

Παράλληλα οι μαχητές και οι πολίτες των σιίτικων πόλεων οδηγούνται στη Δαμασκό.Συνολικά 450 μαχητές και πολίτες άρχισαν να εκκενώνονται τη Δευτέρα 28 από 3 περιοχές της Συρίας στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης κι αντιπάλων της υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.


"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;"

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΙΝΑΙΔΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑΙΔΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

"Μετενσάρκωση: Παιδιά μιλούν για τις προηγούμενες ζωές τους" (Βίντεο)

Όταν ήταν τριών ετών η Sally (Σάλι) ανακοίνωσε ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ιωσήφ. Στην αρχή οι γονείς το βρήκαν αστείο, στη συνέχεια άρχισαν να προβληματίζονται και τέλος ανησύχησαν όταν το κοριτσάκι τους επέμενε ότι είναι αγόρι, το όνομά της είναι Ιωσήφ και το σπίτι στο οποίο μένει δεν είναι το δικό της.

Υποστήριζε πως σαν Ιωσήφ έμενε σ΄ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα και είχε πολλά αδέλφια και αδελφές.

"Τεχνολογία λέιζερ για μεγαλύτερη ενεργειακή αυτονομία των drones αλλά και των διαστημικών σκαφών."

Ρώσοι επιστήμονες προτείνουν ένα νέο τρόπο για να μένουν περισσότερο στον αέρα τα ηλεκτρικά μη επανδρωμένα οχήματα (UAVs): Με τη μεταφορά ενέργειας με ακτίνες λέιζερ. Η ίδια τεχνολογία σχεδιάζεται θα χρησιμοποιηθεί επίσης στο διάστημα για την επαναφόρτιση των δορυφόρων.
Τα blasters που εκτοξεύουν ριπές ακτινοβολίας, τα κανόνια και τα ξίφη λέιζερ, είναι όπλα που φαντάζουν συναρπαστικά όταν παρακολουθείς τις επικές μάχες των χολυγουντιανών ταινιών «Star Wars». Στην πραγματικότητα όμως, τα όπλα λέιζερ είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικά. Ένας κοινός καθρέπτης μπορεί να παράσχει σχεδόν 100% προστασία απ’ αυτή την ακτινοβολία.