Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

"Σε αστακό μετατρέπουν οι Ρώσοι την Σερβία!!! οπλικών συστημάτων που συμφώνησαν οι 2 πλευρές!"

Θερμοβαρικές κεφαλές τελευταίου τύπου, πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων τύπου SMERCH BM-30 και TOS-1, με εμβέλειες από 45-90 χλμ, είναι ανάμεσα στα συστήματα που συμφώνησαν οι Σέρβοι να προμηθευτούν απο την Ρωσία!!!
Η τελική λίστα καθορίστηκε κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή Ρώσου πρωθυπουργού,πρίν 3 μέρες στο Βελιγράδι. Εκτός των s-300 pmy2, που θα σφραγίσουν τους σερβικούς ουρανούς, οι βαλκάνιοι γείτονες μας επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις στους Κροάτες, που πρώτοι έσπευσαν να προμηθευτούν πυραύλους εδάφους/εδάφους απο τις ΗΠΑ,ικανούς να χτυπήσουν το Βελιγράδι!!!

Με τα νέα ρωσικά οπλικά συστήματα,οι Κροάτες όχι το βελιγράδι δεν θα μπορέσουν να χτυπήσουν,αλλά ούτε το Ζάγκρεπ δεν θα είναι ασφαλές πλέον,απο τα σερβικά όπλα.
Οι πληροφορίες που έρχονται απο την Μόσχα κάνουν λόγο,για άμεση παράδοση του οπλισμού σε διάστημα ενός έτους,με ευκολίες πληρωμής και πολύ μεγάλο κέρδος για την σερβική στρατιωτική βιομηχανία.Μοναδικός χαμένος το ΝΑΤΟ,το οποίο επένδυσε στην πλήρη ταπείνωση του Σερβικού έθνους και τώρα θα δεί τα πράγματα να γύριζουν από κεί που ξεκίνησαν.

Η Σερβία θα μαζέψει τα κομμάτια της και θα ξαναγίνει ο άρχοντας της περιοχής με την βοήθεια της Μόσχας.




Πηγή:
dioptra-news.com