Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

"Ο ΣΕΙΡΙΟΣ - ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ"

 -Ο ΣΕΙΡΙΟΣ είναι το πιο γνωστο ουρανιο σωμα που αναφερεται σε ολες τις θρησκειες,για να θυμιζει στον ανθρωπο την σχεση του με το μακρινο αστερι,από το οποιο οι θεοι-βασιλιαδες εποικιστες της γης εφεραν σπερμα ζωης στον πλανητη μας. 

-Η Γη στο παρελθον εγινε πεδιο συγκρουσεων ουρανιων πολιτισμων για χρυσο, αργο και νερο, αλλα και για ελεγχο.


-Η απωτατη Ελληνικη ιστορια,όλα τα παναρχαια κειμενα, Ινδικα, Σουμεριακα, Βαβυλωνιακα, Αιγυπτιακα. Κινεζικα, Περουβιανα, Μεξικανικα και αλλων πολλων που προσφατα ανακαλυφτηκαν, κανουν λογω για πολεμικη συγκρουση, μεταξυ των ‘’Υιων του Φωτος’’ και των ‘’Υιων του Σκοτους’’ τοσο στον ουρανο οσο και στην γη.

-Σημερα μπορουμε να καταλαβουμε εκεινη την τεχνολογια : <<Τα ιπταμενα αρματα,ηταν γερα και ανθεκτικα, δεν καταστρεφονταν, δεν καιγονταν, ακινητοποιουνταν στον αερα, γινοντα αορατα από αλλα σκαφη, κατεστρεφαν τα εχθρικα αρματα και παρελυαν τους αντιπαλους
[ Μαχαρισι Μπαρανταγια ]

-Ένα γρηγορο Βιμανα [ ιπταμενο αρμα εκσφενδονισε ένα βλημα που εκρυβε μεσα του ολη την δυναμη του συμπαντος, ηταν αγνωστο οπλο, ενας προαγγελος θανατου. Οι στρατιωτες επεφταν στο νερο για να πλυθουν,τα τροφιμα μολυνθηκαν, τα πτωματα καιγοταν, τα μαλλια και τα νυχια επεφταν,τα πουλια ασπρισαν,τα πηλινα αντικειμενα εσπαζαν χωρις αιτια, ενώ πεταξαν μακρια σαν ξεραμενα φυλλα, πληθη από αλογα, ελεφαντες και αρματα. Πιο κατω: Το φλεγομενο βλημα εσκασε σαν σπιθα φωτιας και πυκνο σκοταδι απλωθηκε στους ουρανους,τα συνεφα μουγκριζανε,οι ανθρωποι καψαλιστηκαν και ψηνονταν απο πυρετο>> [ Ντρονα Παρβα ]


Η θρησκευτικη παραχαραξη της ιστοριας προσβαλλει την νοημοσυνη μας αφου ακομη και σημερα διδασκονται στην Ελλαδα,την αιωνια χωρα των σοφων και φιλοσοφων το παραμυθι της εβραικης δημιουργιας οτι η ανθρωποτητα ειναι 5.000 ετων και αλλοιμονο στον αιρετικο που θα διαφωνησει με το δογματικο ιερατειο.!!!
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ!!!


ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ:
-Μερα με την ημερα νιωθουμε τις δονησεις μας να ανεβαινουν. Μεσα απο τουτο το μαραφετι ''σπρωχνουμε'' ολοι την ενεργεια μας και την δια-μοιραζουμε απλοχερα μεταξυ μας.

-Οσα δεν παρατηρουσαμε μεχρι χτες,σημερα τα περναμε απο μελετη και επεξεργασια και αυτο δειχνει πως αρχισε η αντιστροφη μετρηση της μεγαλης επαφης και συναντησεως μας με τους Μαχητες Φωτος.

-Η Νεμεση θα ειναι αμειλικτη.

-Παρ'ολη την λυσσαλεα επιθεση που δεχομαστε με πληθωρα αεροψεκασμων, με υιους και βαρεα μεταλλα και προσπαθεια μεταστροφης της ατμοσφαιρας, ο ''Γερων Αιολος'' φαινεται πως επικρατει ανετα και ο Ηλιος Απολλων συνεχιζει να παραμενει στην χωρα του.

-ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ.
<<Ερρωσθε και ευδαιμονητε>>



Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ