Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

"Για ποιο λόγο σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό δεν πλέει κανένα εμπορικό πλοίο, ενώ η Κίνα έχει κλείσει το χρηματιστήριο;"

Σύμφωνα με ρωσικές πληροφορίες σε ολόκληρο τον  Ατλαντικό Ωκεανό από ότι φαίνεται δεν πλέει κανένα μεγάλο εμπορικό  πλοίο,  για πρώτη φορά στην καταγραμμένη ιστορία.
Το γεγονός αυτό σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα θα μπορούσε να είναι σημάδι επερχόμενης οικονομικής καταστροφής, σε συνδυασμό με την μεγάλη πτώση του χρηματιστηρίου της Σανγκάης, και την πυρηνική βόμβας υδρογόνου από την Βόρειο Κορέα.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι κανένα μεγάλου εκτοπίσματος  πλοίο, καθώς και όλα τα πλοία που μεταφέρουν υγροποιημένο αέριο και πετρέλαιο (πλοία VLCC, συμπεριλαμβανομένων και ULCC supertanks), δεν υπάρχουν  πουθενά. Γεγονός ανεξήγητο.


Οι ρωσικές κρατικές πηγές ισχυρίζονται ότι η «εκκένωση» του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα «σαφές» σημάδι της επερχόμενης Δυτικής οικονομικής / τραπεζικής κατάρρευσης, με τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές να  συντρίβονται κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Υπενθυμίζεται ότι εκκένωση από εμπορικά πλοία του Ατλαντικού Ωκεανού,  σημειώθηκε και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν μόνο δύο Τάνκερ με  πετρέλαιο είχαν αναφερθεί να  ευρίσκονται  στα ανοικτά του Κόλπου του Μεξικού.
Η σημερινή όμως είδηση  επισημαίνει, ότι τα πλοία αυτής της κατηγορίας η οποία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της παγκόσμιας ναυτιλίας δεν πλέουν  πλέον καθόλου  στον  Ατλαντικό Ωκεανό.
Τα μόνα πλοία που κινούνται είναι τα πολεμικά  πλοία από τις Ηνωμένες Πολιτείες ,  και τα φορτηγά πλοία που συνεχίζουν να μεταφέρουν ασταμάτητα  οπλισμό με ειδικές  αποστολές στην Σαουδική Αραβία, από όπου το μεγαλύτερο μέρος αυτών των όπλων και  πυρομαχικών καταλήγει  στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους (ISIS / ISIL / Daesh).
Όσον αφορά το γιατί το καθεστώς Ομπάμα συνεχίζει να εξοπλίζει το  Ισλαμικό Κράτος των τρομοκρατών μέσω αποστολών του πολεμικών πλοίων USN στη Σαουδική Αραβία, αυτό είναι «πέρα από την λογική».
Στην Μέση Ανατολή η πολιτική της Ουάσιγκτον βασίζεται στην υπόθεση ότι η απάντηση στις υψηλές τιμές του πετρελαίου και της ενεργειακής ασφάλειας αποτελεί η ανάπτυξη του Πέμπτου Στόλου του στον Περσικό Κόλπο.
Επίσης  καίρια για τα αμερικανικά συμφέροντα είναι η  συμμαχία των ΗΠΑ με μία από τις πιο διεφθαρμένες, δεσποτικές, φιλάργυρες και σκληρές  τυραννίες στο σύγχρονο κόσμο ( Σαουδαραβική βασιλική οικογένεια). Η συμμαχία αυτή   είναι ο κεντρικός άξονας για την περιφερειακή σταθερότητα και την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.
Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Η εξουσία του οίκου των Σαούντ αποτελεί μάστιγα για την ανθρωπότητα. Το Ριάντ είναι αυτό που εξοπλίζει με κάθε λογής τους παρανοϊκούς δολοφόνους του ISIS .
Οι Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι  άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο  ανησυχούν και αντί οι δυτικές ηγεσίες να τους εμπιστευθούν με αληθινά γεγονότα, τους φλομώνουν με ψέματα,  για να μην μπορέσουν να είναι σε θέση να προετοιμαστούν για τις καταιγίδες που πρόκειται σύντομα να έρθουν.
Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι υβριδικός και έχει ήδη ξεκινήσει), είχαμε αναφέρει ότι οι  Αμερικανοί στρατηγοί αναμένουν συγκρούσεις με δυνάμεις,  οι οποίες τους  ανταγωνίζονται, όπως  η Κίνα και η Ρωσία και με αυτήν την σειρά.
Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από τις περιφερειακές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν και της Βόρειας Κορέας. Στην τρίτη κατηγορία των αμερικανών στρατηγών καταγράφονται οι διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις και το οργανωμένο έγκλημα , και τέταρτον ο κυβερνοπόλεμος  ή (cyberthreats).
Η ουσία είναι ότι κάτι μας ετοιμάζουν  και δεν είναι καθόλου καλό.




Πηγή:
pentapostagma.gr