Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

"Φάραντζ, προσπάθησαν να με δολοφονήσουν"

Επέζησε ο Φάραντζ μια απόπειρα δολοφονίας, τον Οκτώβριο του 2015, ως ευρωβουλευτής των ευρωσκεπτικιστών; Αυτήν την δήλωση υποστήριξε η βρετανική εφημερίδα Mail της Κυριακής. Αντιθέτως η γαλλική εφημερίδα, Libération, έχει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του.


Στις 21 Οκτωβρίου ο Φάρατζ έφυγε με το Volvo V70 από τις Βρυξέλλες για να πάει στο σπίτι του στη νότια Βρετανία. Όταν έφτασε στη γαλλική Δουνκέρκη, παρατήρησε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό του, και σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην πλευρά του δρόμου, έτσι δήλωσε την την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mail on Sunday. Σύμφωνα με τον Φάρατζ η γαλλική αστυνομία τον πληροφόρησε ότι τα μπουλόνια των τροχών του είχαν ξεβιδωθεί σκόπιμα και ότι κάποιος προσπάθησε να τον δολοφονήσει.
Και συνέχισε ο Φάρατζ: «Η γαλλική αστυνομία κοίταξε το αυτοκίνητό μου και μου είπαν ότι καμιά φορά συμβαίνουν παρόμοιες περιπτώσεις και ότι τα μπουλόνια ενός τροχού μπορούν να ξεβιδώσουν, αλλά όχι και οι τέσσερις».
“Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον!»
«Οι μηχανικοί ήταν απολύτως βέβαιοι ότι πρόκειται για απόπειρα να με δολοφονήσουν, αλλά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα». Δήλωσε ο Φάραντζ στην Mail on Sunday

Ο Φάραντζ δηλώνει ότι δεν έχει καμία ιδέα για το ποιος θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για απόπειρα αυτή. Αλλά αν κοιτάξω πως είναι η ζωή μου τα τελευταία δυόμισι χρόνια, τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον». Ο Φάρατζ επίσης ζητήσει από την αστυνομία να μην ξεκινήσει καμία έρευνα, είπε στην εφημερίδα. Οι μηχανικοί ήταν απολύτως βέβαιοι ότι υπήρξε μια κακόβουλη πρόθεση αλλά ο Φάρατζ αποφάσισε να μην προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.»

Αντιθέτως η γαλλική εφημερίδα, Libération, έχει σοβαρές αμφιβολίες γιατί ήρθε σε επαφή με τις υπηρεσίες έκτακτου ανάγκης και τους μηχανικούς που είχαν σταλεί επί τόπου. Αυτοί με την σειρά τους δήλωσαν ότι δεν βρήκαν καμία βλάβη. Ο Φ. Μαρκήσιος, ο μηχανικός που επισκεύασε το αυτοκίνητο του Φάρατζ, δήλωσε οτι ήταν ένα σφάλμα από προηγούμενη επίσκεψη σε γκαράζ.

Δείτε επίσης:

"Ο Nigel Farage ξεσκεπάζει την απάτη της κλιματικής αλλαγής στο Ευρωκοινοβούλιο! Οι πάγοι δε λιώνουν.. αυξάνονται!!!" (Βίντεο)




Πηγή:
katohika.gr