Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

"Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΜΑΣ" (Μήνυμα, Βίντεο, εικόνες)

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
-Μην πασχίζετε να βρείτε αποδείξεις που θα βεβαίωναν την ύπαρξή μας, γιατί θα θέσετε σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή σας. Σας δίνουμε ότι πρέπει να ξέρετε.


-Αυτοί που θα συναντηθούν μαζί μας, προετοιμάζονται από τώρα για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της συγκίνησης της κρίσιμης στιγμής.

-Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια τακτική των σποραδικών εμφανίσεων για να δημιουργούμε θόρυβο, αμφιβολίες, και αμφισβητήσεις και ν' ασχολούνται μ' εμάς. 


-Έτσι θα δια­τηρούμε το θέμα στην επικαιρότητα, θα ενημερώνονται πιο εύκολα οι άνθρωποι της Γαίας και από περιέργεια θα ερευνούν την υπόθεση. --Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην ψυχολογική τους υγεία την κρίσιμη στιγμή της εμφάνισής μας και θα προετοιμάζονται καλύτερα όσοι έχουν επιλεγεί από εμάς, για την ανάληψη της αποστολής τους.

-Από τη στιγμή της επίσημης παρουσίας μας και μετά, τα πάντα θ' ανατραπούν. Τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. 

-Η συνειδητοποίηση της ύπαρξης μας, έστω και με μορφή υποψιασμού, είναι αναγκαία για να μετριαστούν οι αντι­δράσεις πανικού και αλλοφροσύνης από τους κατοίκους, της Γαίας.

-Τα δυσμενή γεγονότα που θα βιώσετε θα είναι παροδικά αφού θα γίνουν για το καλό της ανθρωπότητας. 

-Θα ενσαρ­κωθούν υπερνοήμονες οντότητες που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την ομαλότητα του ρυθμού της ζωής.

-Η υλοποίηση των σκαφών μας θα δίνουν την εικόνα απείρου αριθμού κινουμένων άστρων που θα καλύψουν τον ουρανό.!!!

Η μεγαλη προετοιμασια!!!



Εμφανίσεις ΑΤΙΑ Οκτωβρίου - ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ!
Εμφανίσεις ΑΤΙΑ Οκτωβρίου - ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ!Κάντε like στην σελίδα μας για συνεχής ενημέρωση!https://www.facebook.com/ELLANIAPILI/ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΔΩhttp://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/blog-post_366.html
Δημοσιεύτηκε από Ελλάνια ΠΥΛΗ στις Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015


Πηγή: