Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

"ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

Κάλεσμα συμμετοχής σε σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου ενόψει του νέου κύκλου δυναμικών κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό επίπεδο απευθύνει στους αγρότες η Επιτροπή  Αγώνα αγροτών-κτηνοτροφών και νέων αγροτών νομού Λάρισας.


Στην ανακοίνωση κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:
«Με αφορμή το πανελλαδικό κάλεσμα των συντονιστικών το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης  για την απόφαση κοινής ημερομηνίας  για την έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους αλλά και την εξέλιξη  της παράτασης προς ψήφιση του φορολογικού, η επιτροπή αγώνα αγροτών κτηνοτρόφων και νέων αγροτών του νομού Λάρισας συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση και καλεί αγρότες και κτηνοτρόφους ,τους αγροτικούς συνεταιρισμούς του νομού τους εκπροσώπους των νέων αγροτών τις ομοσπονδίες κτηνοτρόφων ,χοιροτρόφων, αγελαδοτρόφων και ελευθέρας βοσκής,  το ΓΕΩΤΕΕ, τον γεωπονικό σύλλογος Λάρισας και τα ΤΟΕΒ του νομού.
Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Δημαρχείου Πλατυκάμπου.
Ο πόλεμος  που άνοιξε η σημερινή κυβέρνηση απέναντι μας δε θα της βγεί σε καλό. Είδη μετά την ψήφιση της ποινικοποίησης των αγώνων στους δρόμους που ύπουλα ψηφίστηκε νύχτα με το νομοσχέδιο του συμφώνου συμβίωσης μας έχει εξοργίσει ακόμη περισσότερο. Με την ψήφιση της ποινικοποίησης πλέον δίνετε η ευκαιρία στον δικαστή να επιβάλει και να αποφασίσει πιο εύκολα και με μεγαλύτερες ποινές.
Επιπροσθέτως η διάσπαση και η μεταφορά του φορολογικού με το ασφαλιστικό που έγινε εκ του πονηρού, για να διασπαστεί ο αγώνας μας δεν μας πτοεί, αντιθέτως μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη, για να είμαστε όλοι μαζί στον δρόμο του αγώνα το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αλλά και ο αγώνας μας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
Η σημερινή συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ δεν θέλει να καταλάβει πως η εξαφάνιση του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου ισούται με μια Ελλάδα βασισμένη μόνο στο δανεισμό συνεπώς με μια Ελλάδα αιώνια υπόχρεη και με έναν ελληνικό λαό παντοτινά υπόδουλο και χρεωμένο.
Μπορεί στα προεκλογικά σποτάκια σας να μοιράζατε ελπίδα και  κάποιοι άλλοι να λέγατε πως είστε ανεξάρτητοι  και πολλοί ,
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!»




Πηγή:
paidis.com