Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

"Μήνυμα στους Εργάτες Φωτός"

Το να είσαι εργάτης φωτός τυγχάνει της υψηλότερης υπόληψης και ευθύνης. Αυτή η ευθύνη δεν είναι βάρος, αλλά κάτι που κερδίσατε ανάλογα με την επιλογή της ψυχής σας. Αν δεν ήσασταν άξιοι, δεν θα κάνατε αυτή την επιλογή.

Χρειαζόμαστε την ενέργεια σας να είναι καθαρή, αγνή και απαλλαγμένη από ότι ήταν σκοτεινό και σε δυαδικότητα. Θα «δοκιμάζεστε» συνεχώς έτσι ώστε να συνεχίσετε να αποβάλλετε οτιδήποτε απομένει στην ενέργεια σας και για να εξαγνίζετε γρήγορα οτιδήποτε «μαζέψετε» από τις συναναστροφές σας. Μην βλέπετε αυτά τα πράγματα σαν θέματα ή σαν αδυναμίες, αλλά σαν μέρος μιας συνεχούς διαδικασίας καθαρισμού.

Είναι καιρός για όλους όσους το επιλέγουν, να ανέβουν και να αγκαλιάσουν το φως. Όσο περισσότερο φώς απορροφάτε, τόσο περισσότερο θα σας καθοδηγεί. Θα το χρησιμοποιείτε για να εκπέμπετε στους άλλους και να τους έλκετε προς εσάς. Χρειάζεστε περισσότερο φως να φιλτράρει μέσα. Γίνεστε φως και το φως θα σας τρέφει τώρα. Φορτίστε το φαγητό σας με φως. Φορτίστε το σώμα σας με φως. Αναπνεύστε φως μέσα στο είναι σας.

Η σωματική σας υγεία είναι απαραίτητη αν πρόκειται να αντέξετε αυτό που έρχεται. Κτίζετε τα φωτοσώματα σας και πρέπει να το θέσετε υπεράνω όλων. Θα χρειαστείτε να «κόβετε και να αποβάλλετε» γρηγορότερα. Δεν υπάρχει χρόνος για συμμετοχή στα πράγματα του «παρελθόντος». Αυτοί οι χρόνοι δεν υπάρχουν πια. Τίποτε δεν είναι όπως ήταν. Αν επιθυμείτε να δημιουργείτε, πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι προς τα εμπρός. Πρέπει να συνεχίσετε μέσα στην εμπιστοσύνη και πίστη και αγάπη. Οι δοκιμασίες σας τώρα είναι να βλέπετε πόσο γρήγορα μπορείτε να περνάτε πέρα από αυτές. Όσο γρηγορότερα το κάνετε, τόσο θα μένετε μέσα στη ροή, τόσο λιγότερο θα σας παρουσιάζονται οι ίδιες δοκιμασίες και ανεβαίνετε στο επόμενο επίπεδο.

Να γνωρίζετε ότι οτιδήποτε κατώτερο στην ενέργεια σας πρέπει να φύγει. Θα βιώσετε αφθονία πραγμάτων σε κάποια ώρα. Κάθε αντίσταση στο να επιτρέψετε θα δημιουργήσει παρατεταμένη σωματική και συναισθηματική ταλαιπωρία, για την οποία δεν έχετε χρόνο. Ο έλεγχος βρίσκεται στο μυαλό και αν προσπαθήσετε να ελέγξετε την απόλυση ή το πως χρειάζεται να γίνουν τα πράγματα, τότε θα κολλήσετε σ’ αυτό. Αν θέλετε να υπερβείτε το παρόν επίπεδο, θα πρέπει να «αποδείξετε» ότι δεν οπισθοχωρείτε στις παλιές συνήθειες του παρελθόντος. Ο ασφαλής εαυτός και σκοτεινός δεν είναι πια επιλογή. Μην εξετάζετε το σκοτάδι, το κάνατε ήδη αυτό. Δείτε το, αναγνωρίστε το, και αφήστε το να φύγει. Αυτά είναι απλά απομεινάρια που έμειναν προηγουμένως πίσω. Αυτό είναι μέρος των υλικών σας αλλαγών. Μην το εμποδίζετε, αλλά επιτρέψτε το.

Τα πάντα που κάνετε θα είναι για κάποιον άλλο. Το να φροντίζετε εσάς θα είναι για κάποιον άλλο. Το να ψηλώνετε τη δόνηση σας θα είναι για κάποιον άλλο. Το να είστε το φως που είστε είναι για όλους τους άλλους. Επιλέξατε να εκπληρώσετε ένα ρόλο. Αγκαλιάστε τον και επιτρέψτε στις σωματικές αποκρίσεις και σκέψεις να αποκοπούν. Ανεβάστε την επίγνωση σας πέρα από το υλικό. Είναι εδώ που πρέπει να υπάρχετε για να συνεχίσετε από αυτό το σημείο και εμπρός.

Να ξέρετε ότι κατέχετε τα πάντα που χρείαζεστε για να το κάνετε αυτό. Θα λαμβάνετε πιο γρήγορα όσο θα μένετε μέσα στο φως και ανοικτοί για να λάβετε. Ανοίξτε τις καρδιές σας όσο πιο πλατιά μπορείτε και εκπέμπετε αγάπη και φως στην κάθε στιγμή. Αναπληρώνετε την ενέργεια σας στο ενδιάμεσο. Θα μεταδίδουμε εκρήξεις και σας χρειαζόμαστε να τις λαμβάνετε. Αν μας κλείσετε, η φωτοενέργεια σας θα μειωθεί και θα ξεκινήσετε να βιώνετε περισσότερο από το υλικό ξανά. Αν θέλετε να διατηρείτε φωτόσωμα, πρέπει να το θέσετε σαν την ψηλότερη σας προτεραιότητα.

Με αυτή την μετάδοση, λαμβάνετε εκτεταμένη αγάπη & φως. Θα μεταδίδουμε περισσότερο από αυτό το σημείο και εμπρός.

Αναμετάδοση ΦωτοΕνέργειας από τη Συλλογικότητα

Lisa Transcendence Brown (Ithara) ☼

Μετάφραση: Εύη Χαράκη Μαχαιρά
Πηγή: