Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

"Γνωστή ανθέλληνας δημοσιοκάφρος παντρεύεται στα γεράματα το κοριτσι, τον πρώην πρέσβη του ισραήλ στην Ελλάδα…"

Βρε βρε, πως κολλανε τα κομματια του παζλ. Η μαριαννα πυργιωτη, γνωστη ανθελληνας δημοσιοκαφρος παντρευεται στα γεραματα το κοριτσι, τον πρωην πρεσβη του ισραηλ στην Ελλαδα, γι’ αυτο λυσσαει η συγκεκριμενη σε καθε τι πατριωτικο. μοσαντ ε? και ξερο ψωμι…
Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξή της στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σήμερα, η γνωστή δημοσιογράφος, έριξε τη βόμβα αποκαλύπτοντας ότι παντρεύεται τον Ραμ Αβιράμ, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, με κουμπάρα την Κάτια Μακρή.

Η Μαριάννα Πυργιώτη αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από 3 – 4 χρόνια, αλλά η απόφαση πάρθηκε τώρα, και ενώ ήδη το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μια δεκαετία. Όπως δήλωσε η ίδια «Δηλαδή η πρόταση γάμου έγινε πριν 3 -4 χρόνια και αποφάσισα τώρα. Είπα ότι αν ξαναπαντρευτώ ποτέ μου, γιατί επαναλαμβάνω δεν είχα ξαναπαντρευτεί ποτέ στο ενδιάμεσο, λέω αν ξαναπαντρευτώ, θα παντρευτώ εσένα. Είναι ο Ραμ Αβιράμ ο καλός μου, ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα. Εσείς θα τον ξέρετε, εκείνη την εποχή το 2004. Συναντηθήκαμε τότε και είμαστε 10 χρόνια μαζί και είπα κάποια στιγμή να πω «ναι» στην πρόταση γάμου που είχε γίνει προ τριετίας. Ο Ραμ τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, μένουμε μαζί και ταξιδεύει και στο Τελ Αβίβ. Έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον, είναι 60 χρονών. Τώρα διδάσκει στο πανεπιστήμιο. Όσο περνά ο καιρός μοιράζουμε το χρόνο μας.»
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ το οποίο το πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!




Πηγή:
cretanpatriot.wordpress.com