Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

"ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..."

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη νύχτα τρόμου στην Κολωνία, ήρθαν και οι μαρτυρίες των θυμάτων, για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια των προστατευόμενων κτηνών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της αριστεράντζας. Και καλό είναι, οι Ελληνίδες να διαβάσουν τα καθέκαστα, για να ξέρουν τι τις περιμένει στο –όχι και τόσο μακρινό- μέλλον, στην… πολυπολιτισμική μας Μπανανία. Ιδού:


Μαρτυρία έφηβης- αυτόπτου μάρτυρος από την Βρετανία, στο BBC:
«Ακούσαμε μια γυναίκα να ουρλιάζει και να κλαίει κάπου στη μέση του πλήθους. Φαινόταν να προσπαθεί να ξεφύγει από έναν αλλοδαπό που φώναζε προς το μέρος της και την έδειχνε, ενώ την κυνηγούσε με τους συνεργούς του. Αργότερα, είδαμε δυο άνδρες να στριμώχνουν γυναίκες στον καθεδρικό ναό και να τις αγγίζουν, ενώ ούρλιαζαν για βοήθεια και πάλευαν για να ξεφύγουν».
Μαρτυρία θύματος:
«Ένιωθαν ότι αυτοί είχαν το πάνω χέρι και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν με τις γυναίκες που ήταν έξω για να γιορτάσουν. Μας άγγιζαν παντού. Προσπαθούσαν να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν. Ένας έκλεψε την τσάντα της φίλης μου».
Δεύτερη μαρτυρία θύματος:
«Άκουσα ένα δυνατό ήχο και ένιωσα μια φλόγα στην κουκούλα μου. Προσπάθησα να βγάλω το πυροτέχνημα από την κουκούλα μου αλλά μου γλίστρησε και πήρε φωτιά το μπουφάν. Οι ουλές που δημιούργησαν τα εγκαύματα δεν πρόκειται να φύγουν, θα μείνουν για πάντα. Ήμουν τυχερή που το πυροτέχνημα δεν εξερράγη».
Τρίτη μαρτυρία θύματος:
«Άρχισαν να με αγγίζουν ανάμεσα στα πόδια, το ίδιο έκαναν και στις φίλες μου. Ο φίλος μου προσπάθησε να με τραβήξει μακριά τους, να με σώσει. Με είχε περικυκλώσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανδρών, 30 με 40 άτομα».
Τέταρτη μαρτυρία θύματος:
«Ήμασταν μια παρέα 11 γυναικών. Ηταν γύρω στις 23:00 όταν φθάσαμε με το τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό. Θέλαμε να πάμε στο κέντρο για να δούμε τα πυροτεχνήματα που θα έπεφταν κατά την αλλαγή του χρόνου. Εκείνη τη στιγμή ήταν και η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε αυτές τις ομάδες ανδρών. Φθάσαμε περπατώντας στον καθεδρικό ναό και κατευθυνθήκαμε προς το μουσείο Ludwig όπου θα γινόταν η κεντρική εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου και ήταν και το καλύτερο μέρος για να δούμε τα πυροτεχνήματα. Ξαφνικά, όμως, μας περικύκλωσε μια ομάδα 20 με 30 ανδρών. Καθώς αντιληφθήκαμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει πιαστήκαμε όλες από τα χέρια. Οι δράστες ήταν αγριεμένοι, γεμάτοι θυμό. Άρχισαν να μας αγγίζουν παντού, σε όλο μας το σώμα. Εμείς προσπαθούσαμε να τους ξεφύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα προσπαθούσαμε να μετρηθούμε, να δούμε μην έχουν αρπάξει καμιά κοπέλα από την παρέα. Μετά καταλάβαμε ότι μας είχαν κλέψει από τις τσέπες μας ότι υπήρχε σε αυτές».

(ΥΓ): Κρατήστε μια φράση-κλειδί, από μαρτυρία θύματος, που εξηγεί τις λυσσασμένες επιθέσεις των καφροκανίβαλων: «Ένιωθαν ότι αυτοί είχαν το πάνω χέρι και ότι μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν με τις γυναίκες…».




Πηγή:
ethnikismos.net