Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

"Έτοιμος για το Βερολίνο αν χρειαστεί!!!Δυτικά των Ουραλίων κινείται ο Ρωσικός στρατός!!!Νέα ανακοίνωση του Ρωσικού υπουργείου άμυνας."

Τέλος τα ψέμματα !!! Ο Ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να προχωρήσει για Βερολίνο αν χρειαστεί και να τσακίσει την νατοική νέα τάξη πραγμάτων! Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Υπάμ, η Ρωσία δημιουργει 3 νέες πανίσχυρες στρατιές ακριβώς πάνω στα δυτικά της σύνορα!!!
Με τρομακτική δύναμη πυρός και με τα πλεόν σύχρονα οπλικά συστήματα εξοπλισμένες, οι νέες στρατιές του ρωσικού στρατού, θα είναι το δόρυ της Μόσχας σε περίπτωση σύγκρουσης με το ΝΑΤΟ, ενώ ως πρώτος στόχος των Ρωσικών δυνάμεων θα πρέπει να θεωρείται το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου και η ενοποίηση του εδαφικού χάσματος μεταξύ της δυτικής Ρωσίας και του Καλλίνιγραντ !!! Προηγήθηκε σήμερα η ανακοίνωση δημιουργίας 5 νέων συνταγμάτων εκτόξευσης διηπειρωτικών πυρηνικών πυραύλων και πρίν λίγο η ανακοίνωση της δημιουργίας των νέων 3 Ρωσικών στρατιών !!! Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδω, όσοι νόμιζαν πως ο βομβαρδισμοός της Γιουγκοσλαβίας θα ήταν ο παγκόσμιος μπούσουλας για το μέλλον έκαναν λάθος.




Πηγή:
dioptra-news.com