Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

"Το Βατικανό διαθέτει συσκευή που του επιτρέπει να βλέπει το μέλλον, δηλαδή γεγονότα που πρόκειται να συμβούν ή και ακόμα γεγονότα που συνέβηκαν στο παρελθόν!"

Ο CHRONOVISOR TOY BATIKANOY
Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της ανθρωπότητας, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η διατήρηση της επιρροής και της δύναμης της Καθολικής Εκκλησίας.
Σύμφωνα με διάφορους παραφυσικούς συγγραφείς και μελετητές, το μηχάνημα αυτό κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1950 από μια ομάδα δώδεκα επιστημόνων, με επικεφαλής τον πατέρα Pellegrino Maria Ernetti, έναν Ιταλό φυσικό που τελικά έγινε ιερέας.

Πολύτιμη ήταν η στήριξη του νομπελίστα Enrico Fermi και του διάσημου επιστήμονα των πυραύλων Βέρνερ φον Μπράουν.
Ο Chronovisor είναι μια συσκευή μεγέθους μεγάλου ντουλαπιού εξοπλισμένη με κεραίες από εξωτικά κράματα, καθοδικούς σωλήνες, καντράν και μοχλούς. Σύμφωνα με τον πατέρα Ernetti, οι χρήστες μπορούν να συλλάβουν και να καταγράψουν συγκεκριμένες θέσεις, γεγονότα και ιδιαίτερα σημαντικά άτομα από την ιστορία της Γης. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, προσφέρει πιθανά σενάρια που πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλλον. Ο Ernetti είπε ότι δεν ήταν ελεύθερος να συζητήσει λεπτομέρειες σχετικές με τον Chronovisor. Ωστόσο αποκάλυψε ότι η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για να βεβαιώσει πολλά σημαντικά γεγονότα, το πιο αξιοσημείωτο των οποίων ήταν η σταύρωση του Χριστού.
Το 1972 ένα ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία αποκαλύπτοντας την συσκευή, αλλά ο Ernetti αμφισβήτησε την αυθεντικότητά της. Δήλωσε ότι τυχόν ηχογραφήσεις που λήφθηκαν από την συσκευή έχουν διατηρηθεί και πολύ πιθανό να φυλάσσονται με προσοχή στα Αρχεία του Βατικανού.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο Ernetti έχει δει τουλάχιστον μια από τις ομιλίες του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, καθώς και μια ελληνική τραγωδία που ονομάζεται Θυέστης!
Στη δεκαετία του 1970 ο Chronovisor είχε διαφορετικό σκοπό, να λαμβάνει απλώς εικόνες από το μέλλον. Σύμφωνα με κάποιον που συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει το δρόμο στα ταξίδια στο χρόνο, ή τουλάχιστον κατά μια στοιχειώδη μορφή τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η διάταξη της συσκευής προέβλεψε εικόνες από το 2013, όπου το κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν βυθισμένο κάτω από 100 πόδια νερού. Το Capitol ήταν επίσης βυθισμένο σε ερείπια και το Βατικανό ήταν επίσης μια βυθισμένη πρωτεύουσα
Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα, οι καταστροφές αυτές απέτυχαν να εκδηλωθούν, και έτσι οι κατασκευαστές του Chronovisor υποστήριξαν ότι δεν προσφέρει ακριβή εικόνα των μελλοντικών γεγονότων αλλά έχει μόνο τη δυνατότητα να δείχνει ένα δυναμικό αποτέλεσμα, ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων και των υφιστάμενων γεωπολιτικών συνθηκών, ή θα μπορούσε να δείξει απλά πραγματικότητες από παράλληλα σύμπαντα που συνυπάρχουν με το δικό μας.
Ο Γάλλος ιερέας και παραφυσικός συγγραφέας François Brune, συναντήθηκε με τον πατέρα Ernetti λίγους μήνες πριν από το θάνατό του και έλαβε μια απάντηση μάλλον ψευδή: Το Βατικανό αποφάσισε να καταστρέψει τον Chronovisor για το μεγαλύτερο καλό. Σύμφωνα με γραπτά στοιχεία που άφησε ο Brune, η συσκευή αποσυναρμολογήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90 από τους άλλους επιστήμονες της ομάδας που την κατασκεύασε. Στο νεκροκρέββατο του ο πατέρας Ernetti απέσυρε το σύνολο των ισχυρισμών του σχετικά με την ύπαρξη της συσκευής, αλλά Brune πιστεύει ότι ωθήθηκε σε κάτι τέτοιο, για προφανείς λόγους.
Δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο από την υποτιθέμενη αυτή συσκευή, παραμένει όμως το ερώτημα αν εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή του Βατικανού. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε χωρίς αμφιβολία ότι αυτό δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί ποτέ. Το Βατικανό θα την κρατήσει απομονωμένη στα θησαυροφυλάκια του μαζί με πολλά άλλα απίστευτα πράγματα, που θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα την αντίληψή μας για την προέλευση της ζωής και της ανθρωπότητας γενικότερα..


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ