Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΟΔΥΣΣΕΑΣ"

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Fileas: Ακομη και οι πετρες σε αυτον τον πλανητη, γνωριζουν τον μυθικο ηρωα Οδυσσεα τον βασιλια της Ιθακης που εμεινε χαραγμενος στην ιστορια,στην μνημη μας, στα ονειρα μας, στην φαντασια μας. Ο Ομηρος φροντισε να εξιστορησει και να μας αφησει ενα τεραστιο εργο ποιημα επικο, που ακομη και σημερα, ολοι διαβαζουν και μελετουν, φυσικα εκτος απο τους Ελληνες. Ετσι μεχρι εχτες ειχαμε διδαχθει την υπαρχουσα [μυθικη???] Ελληνικη ιστορια. Ειναι ομως ετσι???



ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
"Η Αθηνά με τις δυνάμεις της 7ης απoστoλής από τον αστερισμό της Παρθένου είχε ως έργο την παρακολούθηση όλου του αστρικού συστήματος του Βοώτη και ιδιαίτερα του ήλιου Αρκτούρου. Ο Οδυσσέας είχε εντολή να παραμείνει στην Χώρα των Ατλάντων για να διαπιστώσει το τι γινόταν. Το αστρικό ταξίδι ήταν υποχρεωτικό, προκειμένου να εκτιμήσει τις εχθρικές δυνατότητες πριν την επέμβασή τους στην Ατλαντίδα.
Στην περιοχή του Ατλαντικού συνεργάστηκε με υπερβατικές οντότητες όπως ήταν η Καλυψώ και η Κίρκη (συνολικά 7 χρόνια) από τις οποίες αναχώρησε μετά από εντολή του Δία που την μετέφερε ο Ερμής.
-Δεν υπάρχει τάφος του Οδυσσέα, γιατί δεν πέθανε. Ευρίσκεται μαζί μας ως κυβερνήτης του Μητρικού σκάφους "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ" επανδρωμένου με στρατεύματα από τον Γαλαξία της Παρθένου και ενεργεί μόνο με εντολές της Αθηνάς. Έχει αποστολή να απαγορεύσει την ενίσχυση των στρατευμάτων της Λίλιθ με στρατεύματα από τον αστερισμό "ε" του Βοώτη και να εμποδίσει κάθε προσέγγιση δυνάμεων αποστατών στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιτεθεί και να καταλάβει αμέσως τη Λίλιθ. Ο τάφος του Λαέρτη ευρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας

ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ