Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΜΥΘΩΔΙΑ"

- ΜΥΘΩΔΙΑ - "Το διαστημόπλοιο ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001 ευρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Άρη. 

-Εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, οι οποίες έχουν απορριφθεί στο σύνολο τους. 


-Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με την Μυθοδία, χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.

-Με την κωδική λέξη ΟΔΥΣΣΕΙΑ εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, με το μητρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της 7ης αποστολής της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας"............... [ ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ ??? ]

-"Από σήμερα εντείναμε τα μέτρα παροχής προστασίας στους Ελλάνιους γόνους "Ε ". 

-Το φως του Σειρίου καλύπτει την Ελλάνια και χαράσσει την ανατολήν της ελπίδας στην Γαία. 

-Αφίχθηκαν στους Δελφούς Γαλαξιακές δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων από την Λύρα, ενισχυμένες και από δυνάμεις 7ης αποστολής του Σειρίου με επικεφαλής τον κυριάρχον Ηγεμόνα Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο για την εφαρμογή του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ".

-Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για την δική σας ασφάλεια. 

-Στις δυνάμεις του Απόλλωνα προστέθηκαν και οι δυνάμεις της Πολεμάρχου Αθηνάς που αφίχθηκαν στην Γαία για να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του Σχεδίου "ΑΝΑΤΟΛΗ". 

-Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. 

-Τα πάντα βαίνουν καλώς όπως έχουν σχεδιαστεί".!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ - ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝ !!!
Δείτε επίσης:
"ΜΥΘΩΔΙΑ - ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ του ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2001" (Βίντεο)


Πηγή: