Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

"Η Κρόνια Αδελφότης «The Saturnalian Brotherhood» - Και οι 13 οικογένειες..."

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ στο
ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 27/12/2013

Η ΚΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ

Οι Κρόνιοι θυμάστε από την δική μας Μυθιστορία, ότι οι Κρόνιοι, δηλαδή ο πατέρας του Διός και του Ποσειδώνος, μεταπήδησαν στο στρατόπεδο των αποστατών του Γιαχβέ του αρχηγού των ιχθυοσαυρικών και έφτιαξαν αυτό το συνοθύλευμα που λέγονται αποστάτες. 


Είναι εκείνοι που προσπαθούν να συντηρήσουν το ανθρώπινο γένος στο κατώτατο σημείο του σιδηρού γένους όπου είμαστε τώρα και να μην επιτρέψουν την ανέλιξη, την ζεύγη του προς το θείο δηλαδή οι Άτλαντες. (έκανα αυτή την προεισαγωγή για να δείτε πως πάλι στις μέρες μας έχουμε την επικυριαρχία αυτών των ιδίων, εκείνων των οντοτήτων οι οποίες δημιουργήθηκαν εν τέλει στον πολιτισμό της Ατλαντίδος και θα σας παραπέμψω να ερευνήσετε δύο ιστότοπους στο internet ή να διαβάσετε τα ανάλογα βιβλία). 
Το ένα ονομάζεται η Κρόνια Αδελφότης «The Saturnalian Brotherhood», έτσι λέγεται, στα λατινικά Saturn λέγεται ο Κρόνος, το δεύτερο το οποίο είναι και το πιο σημαντικό από όλα, διότι από το Saturnalian Brotherhood δεν θα βρείτε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, θα τα βρείτε όμως στο ακόλουθο: «Arcana, Arcanorum Atlantis». Τι είναι λοιπόν αυτό; Είναι οι αρχαιότεροι των αρχαίων της Ατλαντίδος. 
 
Στην Ρώμη λοιπόν όπως ξέρετε υπάρχουν διεσπαρμένοι 13 οβελίσκοι. Οι οβελίσκοι αυτοί μπορεί να σας προξενεί έκπληξη αλλά δεν είναι σημερινοί, 7 ή μάλλον 8 από τους 13 προέρχονται από την δυναστεία του Ραμσή του Β΄ και του Ραμσή του Γ΄ είναι δηλαδή τουλάχιστον 4.000 ετών. 
Ο υψηλότερος από αυτούς είναι 35,5 μέτρα, ο δε μικρότερος είναι 22,5 μέτρα. Οι 8 που προέρχονται από την αρχαία Αίγυπτο είναι φτιαγμένοι από κόκκινο γρανίτη. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μονοκόμματοι. Μερικοί από αυτούς είχαν πέσει, είχαν σπάσει (στην Αίγυπτο), αλλά έγιναν οι ανασκαφές όπου έπρεπε και αναστηλώθηκαν στα 13 αρχοντικά που βρίσκονται στη Ρώμη. Αυτά τα αρχοντικά δεν κατοικούνται σήμερα από τους ιδιοκτήτες διότι τουλάχιστον οι μισοί από αυτοί έχουν μετοικήσει και ζουν στην Ινδία και την Κίνα. 
Οβελίσκος της Χατσεψούτ στο Λούξορ
Το μνημείο της Ουάσιγκτον



Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ

Νίκος Αμάραντος: Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος κ. Λαμπράκη που πήγαν αλλού;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως, διότι η διασπορά των Ατλάντων έγινε πρώτα προς την Αίγυπτο, συνέχισαν προς την Μεσοποταμία, μετέβησαν στην Ινδία, κατόπιν κατέληξαν στην Κίνα και στην Μογγολία. 


Από την Μογγολία επανήλθαν στην Καζαρία, από την Καζαρία επανήλθαν στην Ευρώπη, αλλά προσέξτε η πρώτη στάση στην Αίγυπτο έδωσε δύο κλάδους. 

Ο πρώτος κλάδος που έκανε τον κύκλο και επανήλθε στην Ευρώπη με την μορφή των Καζάρων. Οι αρχηγοί όμως των δυναστειών των Ατλάντων από την Αίγυπτο πέρασαν στη Ρώμη. Η δυναστεία των Ατλάντων αναβίωσε με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. 

Όταν το 340 που μετεφέρθη η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στην Κωνσταντινούπολη άρχισε ξαφνικά να χτίζεται η Βενετία επάνω στην θάλασσα. Εμφανίστηκαν ποσά που κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορεί να υπάρχουν και άρχισαν να χτίζουν αρχοντικά επάνω στο νερό στη Βενετία. 

Τα αρχοντικά αυτά της Βενετίας σας παραπέμπουν στην πολιτεία της Ατλαντίδος, όπου οι επικοινωνίες γίνονταν μόνο από το νερό. 

Αν διαβάσετε την περιγραφή του Πλάτωνα από τον Σόλωνα θα διαπιστώσετε πως η Ατλαντίδα ήταν μία τεχνητή νήσος, όπου υπήρχε ένα κανάλι γύρω-γύρω και από το κανάλι, όπως σήμερα κόβονται τα οικοδομικά τετράγωνα, περνούσαν κάθετα προς το κέντρο κανάλια που συνέδεαν τα περιφερικά και στο κέντρο ένας μικρότερος κεντρικός κύκλος και στην κορυφή αυτού ήταν τα πέντε χρυσά άλογα του Ποσειδώνα. Επομένως η επικοινωνία μεταξύ των οικοδομικών τετραγώνων και ολόκληρης της νήσου γινόταν μέσω της θαλάσσης, δεν υπήρχε επικοινωνία μέσω της ξηράς. Για αυτό τον λόγο λοιπόν όλοι αυτοί οι άρχοντες της Ατλαντίδος προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον το οποίο θύμιζε ή ήταν ανάλογο της Ατλαντίδος. 


ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ 

House of Borja 
House of Breakspeare 
House of Somaglia 
House of Orsini 
House of Conti 
House of Chigi 
House of Colonna 
House of Farnese 
House of Medici 
House of Gaetani 
House of Pamphili 
House of Este 
House of Aldobrandini 



Σας λέγω λοιπόν ότι, θυμάστε που λέγαμε για τον Γκούντενχωφ Καλέργη την προηγούμενη φορά. Η οικογένεια Καλέργη λοιπόν, η οποία ήταν από τους Φωκάδες αυτοκράτορες από την Κρήτη, έφυγε και πήγε στην Βενετία όπου έφτιαξε το αρχοντικό των Καλέργηδων, το οποίο δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα υπόλοιπα αρχοντικά. 

Αντιλαμβάνομαι ότι απορείτε πως ο Γκούντενχωφ Καλέργη και ο βυζαντινός αυτοκράτορας Νικηφόρος Φωκάς μπορεί να ανήκει σε αυτή την τάξη των αρχόντων; Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα να σας πω ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν κουμάντο. Πέντε από τις επιφανέστερες οικογένειες. Αλλά κατ΄αρχήν να σας πω τα ονόματα των 13 οικογενειών οι οποίες έχουν την αρχή στον πλανήτη. Για να μην έχετε πλέον την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για τους Rockefeller και τους Rothschild, αυτοί είναι διαχειριστές, όπως τους έχουμε ονομάσει εδώ και πολύ καιρό. Θα σας πω ακριβώς και τη σημασία της κάθε οικογένειας από αυτές. 

Ίσως να μην προλλάβουμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να γνωρίζετε πως ακριβώς δημιουργήθηκε αυτή η νέα τάξις πραγμάτων η οποία εξαρτάται κατ΄ευθείαν από τους άρχοντες της Ατλαντίδος. Θα σας πω πως τα σημαντικά ονόματα είναι πέντε. Από τις 13 οικογένειες, πέντε είναι εκείνες που εναλλάσσονται στην αρχή. 

Οι οικογένειες που εναλλάσσονται στην αρχή είναι η οικογένεια Orsini, η Breakspreare, η Aldobrandini, η Farnese και η οικογένεια Somaglia. Να σας εξηγήσω το τι κάνει η κάθε μία. Ο David Rothschild, που υποτίθεται έπρεπε να αναλάβει την ηγεμονία όλου του πλανήτη τον Δεκέμβριο του 2012, είναι παντρεμένος με την κόρη της οικογένειας Aldobrandini. Η Maria Aldobrandini είναι από μία πάρα πολύ σημαντική οικογένεια και ίσως η σημαντικότερη οικογένεια ανάμεσα σε όλους αυτούς και η συνένωση των οικογενειών Rothschild με τους Aldobrandini δίνει το ισχυρότερο ζεύγος σε όλο τον πλανήτη. 


ΟΙ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ - Ο ΓΚΡΙΖΟΣ & Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ 

Adolfo Nicolas

Αυτός που σήμερα είναι ο γκρίζος Πάπας, ξέρετε ότι πίσω από τον κανονικό Πάπα υπάρχει και ο μαύρος Πάπας, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε. Ο μαύρος Πάπας είναι ο στρατηγός των Ιησουϊτών. Το τάγμα των Ιησουϊτών δεν είναι θρησκευτικό τάγμα, πρόκειται περί στρατιωτικής οργάνωσης. Οι Ιησουίτες δηλαδή, οι οποίοι δημιουργήθηκαν από τον Λοϋόλα ο οποίος πήρε εντολή από τον Πάπα Αλέξανδρο τον Γ΄ να φτιάξει τους Ιησουίτες. 

Ο Πάπας Αλέξανδρος ο Γ΄ ήταν μέλος της οικογένειας Farnese, μία εκ των πέντε οικογενειών. Έδωσε λοιπόν εντολή να φτιαχτούν οι Ιησουίτες σαν στρατιωτική οργάνωση και να υπερασπιστούν την Ισπανική πλευρά, καθότι ο Αλέξανδρος ο Γ΄ ο οποίος είχε παντρευτεί την Κατερίνα της Αραγωγίας τον 14ο αιώνα απειλούσε να την χωρίσει και επενέβηκαν οι Ισπανοί γα να σταματήσουν τη διάλυση της οικογένειας και να υπερασπιστούν την μεγάλη επιβολή των οικογενειών στην Ευρώπη. 


ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ

Είναι μία λεπτομέρεια που θα μπορούσε να μπερδέψει τους ακροατές μας, αλλά το μόνο που θα ήθελα να καταλάβετε είναι ότι οι οικογένειες αυτές δίδουν άτομο τόσο στην Παπική εκκλησία όσο και στην παγκόσμια διακυβέρνηση. 

Η οικογένεια του Henry Breakspeare έχει εγκαταλείψει το αρχοντικό της στην Βενετία και στη Ρώμη και διαμένει για αιώνες στο Χονγκ-Κονγκ, στο Μακάο. Τέσσερις από τις 13 οικογένειες έχουν εγκατασταθεί στην Κίνα και στην Ινδία. Οι 13 αυτές οικογένειες να σας τις πω όλες είναι η οικογένεια των Borja, των Breakspeare που έχουν εγκατασταθεί στην Άπω Ανατολή και ελέγχουν τους Δράκοντες εκεί, ελέγχουν δηλαδή τα δικά τους φύλα γιατί καθένας από τους δικούς τους θέλει να κάνει δικό τους χωριό. Η οικογένεια Somaglia, η Orsini, η οικογένεια Conti, η οικογένεια Chigi, όταν λέμε οικογένεια εννοούμε ο οίκος, ο οίκος λοιπόν Colonna, ο οίκος Farnese, ο οίκος Medici (Μεδίκων), ο οίκος Gaetani, οι Pamphili, ο οίκος των Este και τέλος ο οίκος των Aldobrandini. Αυτές λοιπόν είναι οι 13 οικογένειες που αποτελούν την Κρόνια αδελφότητα, έτσι την αποκαλούν. 

Όλες αυτές οι οικογένειες σαν θρησκεία έχουν τον Ζωροαστρισμό και τον Μιθριανισμό. 


Ο ΜΙΘΡΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ & ΕΙΧΕ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ

Ο Μίθρας γεννήθηκε την 25η Δεκεμβρίου από μία παρθένο, δίδαξε λέει τον θείο λόγο στην Γη, είχε 12 αποστόλους και θανατώθηκε και αναστήθηκε. Αυτός ήταν ο Μίθρας του Ζωροαστρισμού, αν υπάρχει καμία ομοιότητα με τον Χριστιανισμό εγώ δεν ευθύνομαι για αυτό. 

Ο Ζωροαστρισμός λοιπόν ήταν και η θρησκεία του μεγάλου Κωνσταντίνου, ο οποίος έδωσε εντολή να του φτιάξουν μια θρησκεία τον Χριστιανισμό

Ουσιαστικά φτιάχτηκε σαν δόγμα και σαν θρησκεία από τον Μέγα Κωνσταντίνο τον 4ο αιώνα, δεν υπήρχε δόγμα, δεν υπήρχε θρησκεία πριν δώσει εκείνος εντολή στους «πατέρες της εκκλησίας» να την κατασκευάσουν στην πρώτη οικουμενική σύνοδο, η οποία βέβαια πήρε πολλά χρόνια για να καταλήξει σε κάτι, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν μεγάλα και τρομερά πράγματα. 


ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ WINDSOR & LAFAYETTE


Συγκεκριμένα σας υπενθυμίζω τον τραγικό θάνατο του Αρείου, ο οποίος είχε το θάρρος να εκφέρει γνώμη ότι διαφωνούσε με τις εντολές του αυτοκράτορα να χρησιμοποιήσει τις αρχές του Ζωροαστρισμού για να φτιάξουν το χριστιανικό δόγμα και για αυτό τον τρόπο δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στις τουαλέτες του παλατιού στην Κωνσταντινούπολη. 

Αυτόν λοιπόν τον συγκεκριμένο Ζωροαστρισμό, αυτόν και σήμερα εκπροσωπεί το μαύρος Πάπας. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τα όργια που γίνονται εκ μέρους των Ζωροαστριστών και των Ζωροαστρικών αυτών οικογενειών οι οποίες κυβερνούν τον πλανήτη σήμερα, δηλαδή πώς ξαφνικά μπήκε στη μέση τώρα ο Rothschild και πώς και με ποιόν τρόπο η βασίλισσα της Αγγλίας κάνει κουμάντο. Αυτές ήταν δύο-τρείς οικογένειες, δηλαδή η οικογένεια της Αγγλίας οι Windsor, που δεν είναι το πραγματικό τους όνομα αυτό, το πραγματικό τους όνομα είναι από την Σαξωνία που το άλλαξαν και το μετέτρεψαν στη σημερινή τους ονομασία των Windsor, αλλά αυτό θα αποτελούσε θέμα για μια άλλη εκπομπή που θα σας έλεγα την εξελικτική τους πορεία. Δηλαδή ουσιαστικά η οικογένεια Lafayette, η οικογένεια Rothschild και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ...

Νίκος Αμάραντος: Έχουν σχέση με την οικογένεια Lafayette και την Νταϊάνα κλπ;

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως, αυτές οι τρεις οικογένειες, επειδή βοήθησαν τον Αλέξανδρο τον Πάπα το 1814 να επαναφέρει την κυριαρχία των Ιησουϊτών επάνω στην καθολική εκκλησία, τους δόθηκαν όλα αυτά τα οφφίκια σαν ανταπόδοση προς τις υπηρεσίες των στα μεγάλα αφεντικά. Τα μεγάλα δηλαδή αφεντικά των Rothschild ο οποίος κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή, είναι η οικογένεια Orsini. Διότι ξέρετε ότι πάνω από τον μαύρο Πάπα υπάρχει ο γκρίζος Πάπας. Αυτός που είναι ο γκρίζος Πάπας σήμερα ονομάζετε Πέπε Ορσίνι ή Πόρσο με άλλα λόγια


Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΠΑΠΑΣ ORSINI ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΑ


Ο Πάπας Orsini λοιπόν είναι εκείνος ο οποίος είναι αρχηγός, διότι υπάρχει μία επιτροπή που ονομάζεται Great Judging Council. 

Αυτή λοιπόν η γκρίζα επιτροπή των Ιησουϊτών αποτελείται από 10 άτομα και σας παραπέμπω και πάλι στο πως διοικείται η Βενετία. Η Βενετία διοικείται από μία ομάδα 10 ατόμων όταν ήταν οι δόγηδες, αρχής γενομένης από τον 4ο αιώνα, αμέσως δηλαδή με την μεταφορά της Ρώμης στην Κωνσταντινούπολη αναβίωσε η Βενετία και διοικείτο από την επιτροπή των 10 γκρίζων αρχόντων, έτσι λέγεται. 

Αρχηγός τώρα αυτής της επιτροπής αναλαμβάνει εκ περιτροπής ένας από αυτές τις οικογένειες, δηλαδή από τις οικογένειες Orsini, Aldobrandini, Breakspeare, Farnese και Somaglia. Αυτές οι πέντε οικογένειες εναλλάσσονται, αλλά και οι άλλες οικογένειες ιστορικά δεν έμειναν αμέτοχες ή ανενεργές, π.χ. η οικογένεια των Βοργίων είναι εκείνη που οργάνωσε στρατιωτικά τους Ιησουίτες και τους έκανε τέτοιο ανίκητο σώμα. 

Οι Ιησουίτες κατά τις αρχές της δεκαετίας του ΄60 απαριθμούσαν σε όλο τον κόσμο περίπου 26.000, εδώ όμως άμεσα η στρατιωτική έκφραση είναι οι Ιππότες της Μάλτας και είναι μία άλλη στοά που λέγεται Τουρόνικ Γουέϊ. Αυτές λοιπόν οι δύο στοές που λέγονται Ιππότες της Μάλτας και Τουρόνικ Γουέϊ είναι η στρατιωτική έκφραση και έχουν η μία 25.000 και η άλλη 18.000 μέλη. 


Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ADOLFO NICOLAS & ΔΟΝ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ

Τι εννοώ μέλη. Ο μαύρος Πάπας που σήμερα ονομάζεται Αντόλφο Νίκολας, εξελέγη σε αυτή την θέση το 2008. Γιατί λέγεται μαύρος Πάπας. Διότι πάντα κυκλοφορεί με μαύρη ενδυμασία. Αντιθέτως ο κανονικός Πάπας κυκλοφορεί με άσπρη ενδυμασία, εξού προέρχεται και ο τίτλος της λευκής και μαύρης αδελφότητος. 

Η λευκή λοιπόν αδελφότητα εξαρτάται από την καθολική εκκλησία και η μαύρη εξαρτάται από τους Ιησουίτες. Σκεφτείτε όμως τώρα ότι τόσο ο Αντόλφο Νίκολας όσο και ο Πάπας είναι και οι δύο Ιησουίτες. 

Ο προηγούμενος λευκός Πάπας δεν ήταν Ιησουίτης, τώρα έχουμε και μαύρο και άσπρο Πάπα Ιησουίτη. Μιλάω τώρα για τον μαύρο Πάπα, είναι τρεις, ο μαύρος, ο γκρίζος και ο άσπρος. 

Ο γκρίζος είναι στην αρχή, ο μαύρος είναι δεύτερος και το τρίτος είναι ο λευκός. Ξέρετε ποιος είναι ο δεύτερος στη σειρά μετά τον μαύρο Πάπα; Θα εκπλαγείτε, είναι ο Δον Χουάν Κάρλος, ο βασιλεύς της Ισπανίας


Ο Δον Χουάν Κάρλος λοιπόν είναι δεύτερος στη σειρά των Ιησουϊτών διότι είναι παρακλάδι της οικογένειας Aldobrandini

Η Μαρία Παλατίνι, χρηματοδότησε την Ελισσάβετ με τον Φίλιππο (της Αγγλίας) όταν είχαν την αντίθεση με τους Ισπανούς. Έτσι αν πεις ποια είναι σήμερα η ποιο ισχυρή κυρία στον κόσμο, είναι μια κυρία της οικογένειας των Aldobrandini, η οποία στην ουσία ελέγχει και δίνει εντολές στο βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας, διότι όλη η χρηματοδότηση, θυμάστε που σας είπα ότι 60% πάει στο Βατικανό και 40% πάει στην Αγγλία; Όλα αυτά γίνονται με εντολή και με τις ευλογίες της οικογένειας Aldobrandini και Παλατίνι. 


ΟΙ BREAKSPEARE ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ

Η Olympia Aldobrandini είναι παντρεμένη με τον David Rothschild. Καταλαβαίνετε τώρα τη σχέση που υπάρχει του παλατιού με τους Rothschild και με την οικογένεια Aldobrandini, του μαύρου και του γκρίζου Πάπα. 

Να σκεφτείτε ότι η οικογένεια Breakspeare έχει την απόλυτη εξουσία στην Άπω Ανατολή. Αυτή είναι εκείνη που διατάζει τους Δράκοντες, αυτή είναι εκείνη που κατάφερε με τις διάφορες τεχνικές για τα προηγούμενα 100 χρόνια να καταληστέψει τον χρυσό από τις Ασιατικές χώρες. Θα σας εξηγήσω μία άλλη φορά τι έγινε εκεί. Όταν λέμε τον χρυσό δεν εννοούμε τα παγκόσμια καταπιστεύματα, εκεί υπάρχουν ατέλειωτες ποσότητες χρυσού, κατατεθειμένες στην Ινδονησία, στις Φιλιππίνες, στις διάφορες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας. Για αυτό είναι εγκατεστημένη και ζει εκεί η οικογένεια Breakspeare, αυτή η οικογένεια έχει επιφορτιστεί με την επίβλεψη όλων των δρακονιανών της περιοχής και ουσιαστικά αυτοί τροφοδοτούν με την βάση του χρυσού για να δημιουργηθεί το χρήμα στον υπόλοιπο πλανήτη. 

Υπάρχει ένα τρίγωνο λοιπόν εξουσίας στην κορυφή, όπως ο γκρίζος Πάπας. Ακριβώς από κάτω είναι το συμβούλιο των 10 το οποίο παραπέμπει στις 10 αρχοντικές οικογένειες και το οποίο ονομάζεται η γκρίζα επιτροπή. Αυτή η γκρίζα επιτροπή διορίζει και ελέγχει τον μαύρο Πάπα και τους Ιησουίτες. Η επιτροπή αυτή δεν σημαίνει ότι δίνει ανοιχτά εντολές, παρόλο που ιστορικά ήταν από αυτή την οικογένεια αλλά δεν θέλουν πλέον να φαίνονται στο προσκήνιο και έτσι διορίζουν σαν μαύρο Πάπα κάποιον άσχετο. 

Ο Νίκολας Αντόλφο που είναι σήμερα ο αρχηγός των Ιησουϊτών, όλη του τη ζωή την πέρασε που νομίζετε; Στα τάγματα των Ιησουϊτών, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στις νήσους Σαμόα, στις Φιλιππίνες, στην Σουμάτρα, στην Ιάβα, στην Μαλαισία, στην Ινδονησία. Για 34 χρόνια, είναι 79 ετών, ο Νίκολας Αντόλφο για 33 ολόκληρα χρόνια λοιπόν υπηρετούσε στα διάφορα τάγματα των Ιησουϊτών που σας ανέφερα. 


ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Θέλω να αντιληφθείτε ότι κάθε πανεπιστήμιο, κάθε ερευνητικό κέντρο, οτιδήποτε σχολή λειτουργεί στην περιοχή εκεί, είναι χρηματοδοτούμενη από τις 13 οικογένειες. Αυτή την επίβλεψη λέει έχει ο Νίκολας Αντόλφο, ο οποίος ήταν περιφερειακός στρατηγός μέχρις ότου εξελέγη γενικός στρατηγός των Ιησουϊτών το 2008 και αντικατέστησε τον Κάδο Να. Εν συνεχεία κάτω από τους Ιησουίτες είναι ο κανονικός Πάπας. 
Κάτω από τον Πάπα, κατεβαίνοντας από το τρίγωνο, είναι η επιτροπή των 33 και δίπλα ακριβώς στο ίδιο επίπεδο είναι η στοά των Ιπποτών της Μάλτας. Μέσα στο οποίο βρίσκεται αυτό που ονομάζουμε το περιβόλι της Σιών και επίσης του Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ. Λίγο πιο κάτω από το Supreme Council των 33, βρίσκεται στις ΗΠΑ η ομάδα Skull & Bones. Στην Αγγλία η ομάδα Skulls & Bones ονομάζεται Pilgrim Society, δηλαδή αυτή είναι η ομάδα των πιστών, όπως εκείνοι που πηγαίνουν στην Ιερουσαλήμ να γίνουν χατζήδες. Pilgrims = οι προσκυνητές. Η κοινωνία των προσκυνητών στην Αγγλία λοιπόν. Και το Opus Dei, αν θυμάστε από το φιλμ «Κωδικός Ντα Βίντσι». 

Αυτές οι τρεις οργανώσεις είναι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο. Από κάτω ακριβώς είναι τοBohemian Club, το Council of Foreign Relations και το Bilderberg Club. 

Σε λίγο κατώτερο επίπεδο είναι το Club of Rome που είναι για όλο τον κόσμο, έχουμε το Digit Foundation που είναι στην Αγγλία, όπως και η Trilateral Commission της οποίας διευθυντής είναι ο Rockefeller που είναι στην Αμερική και το Montelin Society. 

Έχουμε δηλαδή μία για όλο τον κόσμο, μία στην Αγγλία, μία στην Αμερική και μία στο Βατικανό. Φτάνουμε στα δύο τελευταία σκαλοπάτια της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η οποία βεβαίως δεν έχει σε τίποτε να κάνει με ότι ξέρατε ως τώρα, εντάξει; Έχουμε το Ινστιτούτο Χούβερ στις ΗΠΑ, έχουμε το Atlantic Council, δηλαδή το ΝΑΤΟ, έχουμε το CED (Committee of Economic Development) και έχουμε και το Ινστιτούτο ASPEN. 

Στην κατώτερη βαθμίδα, όπως την ξέρετε από το δολάριο, βρίσκεται το Ινστιτούτο του Κάρτεργια τις στρατηγικές και διεθνείς κρίσεις, αυτό ήταν που σχεδίασαν το 1974 οι Μπρεζίνσκι, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σόρος και Κίσινγκερ, σχεδίασαν τον διαμελισμό της Ελλάδας και της Τουρκίας. Έχουμε το Ινστιτούτο Χάντσον που βρίσκεται στην Αγγλία, έχουμε το Ινστιτούτο Μπρούγκινγκς, το οποίο βρίσκεται στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έχουμε επίσης την εταιρία Rand Corporation και τελευταίο είναι το American Enterprise Institute. Σε αυτά τα τελευταία αρχίζει η διασύνδεση του πολιτικού και διοικητικού κομματιού της παγκόσμιας κυβέρνησης με τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Δηλαδή το Rand Corporation, το American Enterprise Institute, το Μπρουκινγκ και το Χάντσον και ότι άλλο είναι στην κατώτερη βαθμίδα της πυραμίδας, ασχολούνται με αυτό που ονομάζουμε βιομηχανικό στρατιωτικό σύμπλεγμα στις ΗΠΑ, όπου αρχίζουν πλέον όλες οι άλλες οργανώσεις. Αλλά αυτό που σας έδωσα σήμερα, φαντάζομαι ως γενική άποψη διότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε ήδη βαρεθεί να ακούτε ονόματα, ήταν απαραίτητο να γίνει για να καταλάβετε πως ο Ελληνισμός έχει να αντιπαρατεθεί με δυνάμεις πέραν των αποδεκτών ορίων και της κοινής λογικής. 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΓΙΑ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Συνοπτική περίληψη: 
Το ανθρώπινο γένος αποτελείται από δύο είδη ανθρώπων, έτσι; 
Στο ένα είδος περιέχονται οι Έλληνες, οι οποίοι πρέπει να σας πω ότι με αυτό το συγκεκριμένο DNA είναι περίπου 140 εκατομμύρια στον πλανήτη. 
Επίσης το ανθρώπινο είδος, το οποίο έχει δημιουργηθεί μέσω των Ανουνάκι και του Τιτάνος Προμηθέως, ανάλαβε την πνευματική δυνατότητα που έχει αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι τα δύο είδη. 
Ο Ελληνισμός εκπροσωπείται από το Ελληνικό DNA, ενώ η άλλη ομάδα εκπροσωπείται από το άλλο DNA. Αυτές είναι οι δύο αντιμαχόμενες μερίδες επάνω στον πλανήτη και επί 13.000 χρόνια οι αρχοντικές οικογένειες της Ατλαντίδος και κατ΄επέκταση της Αιγύπτου και κατ΄επέκταση της Ρώμης, της Βενετίας είναι εκείνες οι οποίες διοικούν τον πλανήτη. 
Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες οι Rothschild, οι Rockefeller, η Βασίλισσα της Αγγλίας, όλοι αυτοί είναι τσιράκια των 13 αυτών οίκων, εκ των οποίων 13 οίκων πέντε οικογένειες εξασκούν επιρροή και διοικούν από την εποχή ακόμη της Ατλαντίδος. 
Επειδή όμως δύο φορές σε αντιπαραθέσεις ο Ελληνισμός έχει κερδίσει την μάχη, δηλαδή με την καταβύθιση της Ατλαντίδος που έγινε μέσω των Ηρακλειδών από την Αθηναϊκή Δημοκρατία. Άρα αυτή ήταν η δεύτερη μεγάλη ήττα τους και οι πρώτη τους ήττα ήτο όταν οι Ολύμπιοι κέρδισαν την αντιπαράθεση με τους Τιτάνες. Οι οποίοι όπως μας περιγράφει ο Ησίοδος έχουν εγκλειστεί στα έγκατα της Γης για να μην εξέρχονται στην επιφάνεια. 
Αυτόν λοιπόν τον σκοπό είχαν οι εκστρατείες των Ελλήνων για να συντηρήσουν τους Τιτάνες, όπου είχαν εγκαταχωρηθεί μετά την ήττα τους από τους Ολυμπίους. 
Αυτή λοιπόν ήταν η περίληψη του τι είπαμε σήμερα. Και αν ήταν να πάμε τώρα στις λεπτομέρειες του πως η κοινωνία των ανθρώπων καταπιέζεται σήμερα από αυτές τις 13 οικογένειες, δεν επρόκειτο να τελειώσουμε ούτε σε δύο χρόνια. Και σχετικά με τις λεπτομέρειες θα σας πω πως και η τελευταία λεπτομέρεια είναι προγραμματισμένη. 
Ξέρετε ότι συμβαίνει στην Ελλάδα είναι απόλυτα προγραμματισμένο, δεν είναι τίποτε τυχαίο. Εδώ τώρα εγώ καταλαβαίνω ότι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται την ιδιαίτερη μεταχείριση την οποία υφίστανται από το κατεστημένο εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια και για ποιο λόγο τους άφησαν τελευταίους. 
ΑΝΤΙΠΑΛΟ DNA: ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ - ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ

Ξέρανε δηλαδή πως το σκληρό καρύδι θέλει περισσότερη προσπάθεια και το αφήσανε τελευταίο, αλλά πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε σήμερα πως το σκληρό καρύδι είναι πολύ σκληρότερο από ότι νόμιζαν. Δηλαδή χωρίς να το έχουν καταλάβει και όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι θα το καταλάβουν τι θέλω να πω τώρα. Χωρίς να καταλάβει το αντίπαλο DNA τι ακριβώς συνέβη όλα τα ενεργειακά τους αποθέματα είναι σε χέρια Ελλήνων και είναι πολύ αργά πλέον να κάνουν οτιδήποτε, παρά μόνο να πράξουν το λογικό. Δηλαδή το λογικό είναι: 

Να ζήσουμε αρμονικά σε αυτό τον πλανήτη που λέγεται Γη. 

Να εγκαταλείψουμε την ιδεοληψία τους ότι πρέπει να εξαφανίσουν τα 4/5 της ανθρωπότητας. 

Να αφήσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στην ανθρωπότητα, προς όφελος της ανθρωπότητας, για να επέλθει μία εξισορρόπηση του βιοτικού επιπέδου όλων των ανθρώπων.

Όταν το 1920 προσπάθησαν να πείσουν ...το συμβούλιο των 10 προσπάθησε να πείσει τους λαούς της Γης να φτιάξουν μία νομοθεσία για να συλλέξουν όλο το χρυσό της γης σε μία τοποθεσία για να έχουμε δήθεν εξομοίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των λαών. 

Το συμβούλιο των 10 το έκανε αυτό το 1920 και το 1928, όταν επιτέλους επήλθε η συμφωνία με 140 κράτη, τότε δεν θέλω να σας πω τι έκαναν, θέλω μόνο να σας πω πώς είναι οι λαοί σήμερα. Εάν είχε τηρηθεί η συμφωνία που είχαν κάνει τότε δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο που φτάσαμε σήμερα. 

Εμείς σαν Ελληνισμός ερχόμαστε και σας λέμε σήμερα ...στο αντίπαλο δέος μιλάω τώρα, διότι να είστε σίγουροι ότι αυτοί τώρα είναι όλοι στα ραδιόφωνα, από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι την Κέρκυρα ακούνε ... 


Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ


Σας λέμε λοιπόν, εμείς δεν ήρθαμε εδώ με πρόθεση αντιπαράθεσης, ήρθαμε με πρόθεση συναλλαγής

Έχετε κάνει πολλά άσχημα πράγματα στον πλανήτη, έχετε ουσιαστικά κατακρεουργήσει το ανθρώπινο γένος, καιρός είναι να επέλθει μία ισορροπία

Μην φοβάστε, καθόλου να μην φοβάστε την πνευματική ανέλιξη του ανθρώπου, διότι είτε το θέλετε είτε όχι, θα συμβεί. Είτε λοιπόν θα το κάνουν οι Έλληνες, είτε θα το κάνει όλη η ανθρωπότητα, αυτό είναι προδιαγεγραμμένο. Επομένως δεν νομίζετε αγαπητοί μου ότι θα έπρεπε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τα βρούμε, ούτως ώστε να έχουμε μία ειρηνική συμβίωση στον πλανήτη; Διότι εάν επιτρέψουμε σε τέτοια νόηση, για βάλετε με τον νου σας την συλλογική ανθρώπινη νόηση να επεξεργάζεται μόνο την ανέλιξη του ανθρώπινου γένους αντί να ψάχνει να πληρώσει τον ηλεκτρισμό.

Υπάρχουν τόσα διαθέσιμα χρήματα, τόσα πλούτη στον πλανήτη Γη που θα μπορούσαμε όλοι οι αντιπρόσωποι του ανθρώπινου γένους να χρησιμοποιούμε για την ανέλιξη και όχι για την επιβίωση.

Αυτή δεν ήταν η πρότασή σας αγαπητοί μου ιχθυοσαυρικοί το 1928, όταν μαζέψατε 147 έθνη και συμφώνησαν σε αυτό το πλάνο; Γιατί το εγκαταλείψατε τώρα; Είδαμε τις προθέσεις σας, διότι σας αφήσαμε επί 83 χρόνια να το κάνετε όπως πιστεύατε εσείς, είδατε που φτάσατε τον πλανήτη, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να κάνουμε μία μικρή αλλαγούλα και τουλάχιστον αυτά που συμφωνήσαμε το 1928 να τα φέρουμε σε πέρας; Καλό θα ήταν ... 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

Θέλω τώρα να αφήσω τους ακροατές με ένα μικρό δώρο. Είναι παρμένο από το Ταλμούδ, αυτό είναι για τον κ. Δένδια και όλους εκείνους τους «ωραίους Έλληνες» που σκέφτηκαν τον αντιρατσιστικό νόμο. Εάν θέλουν να καταλάβουν τι σημαίνει ρατσισμός, θα τελειώσω με 10 ή 15 χωρία, προτάσεις. 


Από το βιβλίο Ζοχάρ 11,64 β: Οι Έλληνες μοιάζουν με αγελάδες και γαϊδούρια.

Ο Δαυίδ παρομοιάζει τους Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Οι ψαλμοί του Δαυίδ είναι ψαλμοί του Ορφέως, διότι στην εβραϊκή γλώσσα ψαλμοί του Δαυίδ δεν υπάρχουν, θα ήθελα να μας φέρουν οι εβραίοι το πρωτότυπο κείμενο να το δούμε και εμείς)

Από το Σαμχρεντίν 974 β: Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος είναι ακριβώς όπως του κτήνους.

Από το Ιόρι 3 32-37, 1: Αντικαθιστάται τους νεκρούς Έλληνες, όπως αντικαθιστάται τους νεκρούς γάιδαρους ή αγελάδες που ψόφησαν.

Από το Χαφ Ζαράχ 78: Οι Ελληνικές εκκλησίες (του Δήμου) είναι τόπου ειδωλολατρίας.

Τα ευαγγέλια, ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας, είναι αιρετικά βιβλία,Σαβά 196 α΄

Από το Χαφ Ζαχάρ α΄: Οι εορτές των Ελλήνων ονομάσθηκαν ημέρες συμφοράς.

Στο Κεταβόυκ 3β: Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτή αξία με του κτήνους.

Στο Άποχαντ Ζαράχ 16 β: Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

Στο Ζεπέρ οχ Ίντερ 177 β: Εάν ο εβραίος φονεύσει Έλληνα δεν διαπράττει έγκλημα.

Κεμπούκ 6 β σελ.78: Οι εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

Από το Λαχ Ζαράχ 22 α: Οι Έλληνες είναι ύποπτοι συνουσίας με τα ζώα.

Στο Κιβουσίμ 68 α: Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαϊδάρων.

Στο Μισράχ 225: Οι Έλληνες επλάθησαν για να υπηρετούν τους εβραίους πάντοτε.

Σαγκερτίν 92, 1: Οι Έλληνες είναι φυλή, αγέλη κτήνων, προερχόμενη εκ του Σατανά και μόνον το όνομα του χοίρου δικαιούνται να φέρουν.


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Δεν θέλω να συνεχίσω διότι δεν θέλω να εξάψω τα πάθη και δεν επιθυμώ να επιφέρω ουδεμία αντιπαράθεση με τους εβραίους, οι οποίοι σαν λαός οι ίδιοι, δεν εννοώ το Ταλμούδ, είναι αληθινά κατά το μάλλον ή ήτον ευγενής λαός και μιλάω για τους αληθινούς Εβραίους, δεν μιλάω για ψευτοεβραίους Εσκενάζυ και Δάρους. Σε εκείνον στον οποίο θέλω να κάνω αντιπαράθεση είναι, σκεφτείτε ο κ. Δένδιας Έλλην υπουργός και ο κ. Αθανασίου προσπαθεί να φέρει αντιρατσιστικό νόμο, για να μην κατηγορούμε τους εβραίους. 

Δεν κατηγορούμε κανέναν, εγώ αυτό που έκανα είναι να διαβάσω αυτό που θεωρώ ρατσιστικό στα δικά σας τα βιβλία, τα οποία εάν και εφόσον ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος θα θέλαμε τα Ελληνικά δικαστήρια να εκφέρουν μία γνώμη και να αποφασίσουν περί του ρατσισμού του Ταλμούδ των εβραίων. 

Θα το θέλαμε αυτό διότι για εμάς στο κάτω-κάτω αν κανείς πει κάτι από Ελληνική συνείδηση ή όχι, είναι η άποψη ενός. Ενώ εδώ πρόκειται για τη νομοθεσία με την οποία διακυβεύεται η φήμη ενός ολόκληρου λαού που ζει για δύο χιλιάδες χρόνια με τα προστάγματα αυτά του Ταλμούδ. 

Θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει από τα Ελληνικά δικαστήρια, ή να μας δώσει μία γνώμη περί του Ταλμούδ των εβραίων και να έχουμε δηλαδή μία απόφαση τελικώς επίσημη από τα δικαστήρια, πώς κρίνουν τελικώς αυτές τις επιλογές τους τέλος πάντων που έχουν εναντίον των Ελλήνων και ποιος είναι ο ρατσιστής, εκείνοι οι οποίοι μας υβρίζουν σκαιότατα και χυδαιότατα στα ιερά τους βιβλία ή εμείς που τους έχουμε κάνει υπουργούς και πρωθυπουργούς; Πρόθεσή μας είναι να δείξουμε ποιος είναι ο πραγματικός ρατσιστής. 


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ


Αυτό που κάνουν είναι πολύ ευφυές, έφτιαξαν έναν υποτίθεται θρησκευτικό νόμο, ο οποίος είναι κοσμικός νόμος τελικά, τους λέει πώς να ζουν την ζωή τους, ποιον να κλέβουν, ποιον να ληστεύουν, ποιον να σκοτώνουν, αλλά μετά τους άφησαν ελεύθερους μέσα σε όλο τον πλανήτη έχοντάς τους θωρακισμένους με μία νομοθεσία, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο κράτος χωρίς σύνορα. Διότι αυτοί δεν παντρεύονται εξωτερικά, αυτοί και να αλλάξουν το όνομά τους κα να το κάνουν Σημίτης ή Σαμαράς ή οτιδήποτε άλλο, αυτοί παραμένουν πάντοτε μέσα στα όρια της δικής τους νομενκλατούρας, που σημαίνει ότι είναι ένα τεράστιο κράτος σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά από πού πήραν το παράδειγμα; Το παράδειγμα το πήραν από τον Ελληνισμό, διότι ο Ελληνισμός είναι κοσμοθεώρηση. Ο Ελληνισμός ενέχει την έννοια του θείου αλλά δεν είναι θρησκεία. 


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ


Ο Ελληνισμός λοιπόν για να μπορέσει να μπει στην άκρη, έπρεπε να δημιουργηθεί η εβραιογενής θρησκεία που λέγεται χριστιανισμός, ούτως ώστε ο τρόπος ζωής που περιγράφει ο Ελληνισμός να αντικατασταθεί από τον τρόπο ζωής που περιγράφει το Ταλμούδ. 

Αυτή ήταν η πολύ ευφυής κίνηση που έκαναν και το γεγονός ότι δεν είχαν κράτος επί 2.000 χρόνια είναι δικής τους επιλογή, έτσι; Δεν είναι ότι τους εμπόδιζε κανείς να μαζευτούν σε ένα μέρος και να κάνουν κράτος, ήταν δική τους επιλογή για να μπορέσουν να αλώσουν τις εξουσίες όλων των κρατών. 

Είναι λοιπόν ένα τεράστιο κράτος σε όλο τον κόσμο και είναι θωρακισμένοι με το Ταλμούδ και τον εβραϊκό νόμο, ακόμη και το Ισραήλ σήμερα, που υποτίθεται ότι είναι εβραϊκό κράτος, λόγω του ότι δεν έχει σύνταγμα είναι και αυτό μέρος όλης αυτής της εξίσωσης. 

Άρα αντικατέστησαν τον Ελληνισμό με τον εβραϊσμό και διεσπάρησαν σε όλο τον πλανήτη, γιατί; Διότι υπήρχε η αυτοκρατορία των Ελ και η οποία είχε επιβάλει τον Ελληνικό τρόπο ζωής καθώς επίσης και την καθομιλουμένη, η οποία πριν από τον πύργο της Βαβέλ ομιλείτο και εγίνετο κατανοητή από όλους τους λαούς του πλανήτη. 

Καταλαβαίνετε πως αυτό ούτε τυχαίο ήταν παρά αποτελούσε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα των εβραίων, το οποίο άρχισε από το 930 π.Χ., οπότε ήταν η χρονολογία της αρχής της βασιλείας του Σολομώντος. Γι αυτό και η επιτροπή που δημιουργήθηκε το 1944 για να ελέγχει τον χρυσό ονομάσθηκε Trilenium Commission, τρισχιλιετής επιτροπή. Παραπέμπει στην εποχή εκείνη του Σολομώντος. 

Από την εποχή εκείνη δεν έχουν, κατ΄επιλογή τους κράτος, για να διεισδύσουν και να διαβρώσουν όλες τις κοινωνίες ούτως ώστε εν τέλει να εκλέξουν και τον παγκόσμιο κυβερνήτη, τον οποίο τον έχουν εκλέξει όπως σας είπα, είναι ο David Rothschild με την σύζυγό του Olympia Aldobrandini. Άρα λοιπόν, εδώ έχουμε μία πολύ επιφανειακή περιγραφή των ισορροπιών στον πλανήτη, θέλω όμως, και αυτό είναι το δώρο που κάνουμε σήμερα στους Έλληνες, να καταλάβουν το μέγεθος της αποστολής. 


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Η αποστολή αυτή είναι τόσο σημαντική που το ανθρώπινο γένος εξαρτάται από αυτήν και τον Ελληνικό λαό, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. 

Ο σκοπός μας είναι να επανέλθει ο Ελληνισμός σαν παγκόσμια αξία και να αποτελεί ένα τόσο λαμπερό παράδειγμα παγκοσμίως, όπου με την ελεύθερη βούλησή των οι υπόλοιποι λαοί θα θελήσουν να ακολουθήσουν και θα ξεφύγουν από τον Κρόνια αδελφότητα και από το Arcana Arcanorum Atlantis. 

Είναι ώρα για την τρίτη αναμέτρηση του Ελληνισμού με τους Άτλαντες. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες τους την καινούρια χρονιά, η οποία θα είναι προσοδοφόρα, λαμπερή για όλους, μα για όλους, τέλεια ικανοποιητική και ευδαιμονούσα.

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 27/12/2013
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 


Πηγή:
alfeiospotamos.pblogs.gr