Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Γι’ αυτό είναι ηγέτης ο Πούτιν: Στον βρόντο οι επιθέσεις της Δύσης εναντίον της Ρωσίας – Το αποτέλεσμα μετράει

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο της Νέας Τάξης…
μιας και ανατρέπει τα σχέδια της Δύσης, μιλώντας στο φόρουμ για τα ΜΜΕ, υπό τον τίτλο «Αλήθεια και δικαιοσύνη», δήλωσε πως η Ρωσία έχει εκπληρώσει την αποστολή της στην Συρία, ενισχύοντας την νόμιμη κυβέρνηση.
Επίσης, ο «Τσαρ Βλαντ» σημείωσε ότι πλέον είναι σημαντικό να επικεντρωθεί η Ρωσία στην διαδικασία της πολιτικής διευθέτησης στην Συρία.


Αναφερόμενος στην ισλαμική τρομοκρατία σημείωσε: «Το δικό μας έργο στον τομέα της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας, σε κάποιο βαθμό, πραγματικά συνέβαλε στο να οικοδομήσουμε τις σχέσεις μας με τις μεγάλες δυνάμεις σ’ αυτή την πολύ σημαντική για όλους μας κατεύθυνση, όπως είναι ο αγώνας κατά της διεθνούς τρομοκρατίας».
Ωστόσο, η Δύση, όπως τόνισε ο ρώσος ηγέτης, προσπαθεί να αποσιωπήσει τον ρόλο της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή:

«Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να μειώσουν το ρόλο, τη σημασία της συμμετοχής μας στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, να αποσιωπήσουν αυτά τα γεγονότα, είναι απλά αδύνατον να το κάνουν, αλλά αυτή είναι η επιθυμία τους. Οι άνθρωποι κάνουν την δουλειά τους: η δική σας δουλειά είναι να αναδείξετε κάτι και να το θέσετε στην κρίση της κοινής γνώμης, ενώ η δουλειά εκείνων εκεί είναι να αποσιωπήσουν, να παραπληροφορήσουν τους τηλεθεατές, τους ακροατές, τους αναγνώστες. Μοιάζει με απόπειρα επίθεσης εναντίον κάποιου με αθέμιτα μέσα, όπως λένε και οι νομικοί. Η ζωή θα πάρει τον δρόμο της, και αυτό δεν μας ανησυχεί πολύ, για μας σημασία έχει το αποτέλεσμα».

Τέλος ο Πούτιν δήλωσε με νόημα: «Θα προσέξατε, ότι, μετά την αποχώρηση ενός σημαντικού τμήματος των στρατιωτικής μας δύναμης, ο συριακός στρατός συνεχίζει ενεργά να επιτίθεται και με την υποστήριξή μας απελευθερώνει όλο και περισσότερες κατοικημένες περιοχές», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ρωσία είναι ακόμα παρούσα στην Συρία και βοηθά στην εξόντωση των αμερικανοκίνητων ισλαμοφασιστών.




Πηγή:
prisonplanet.gr