Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ και ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ

-«Ο σπειροειδής γαλαξίας ανήκει στην εξουσία του ιερού Άρχοντος Φωτός, του Διός.
-Για την παραπέρα προώθηση του Γαλαξία και κοσμική άνοδό του σε ανώτερα επίπεδα φωτός, απαιτείται η εναρμόνιση της Γαίας, με όλους τους άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος και με την κραδασμιακή συχνότητα του Γαλαξία, γιατί βρίσκεται χαμηλά λόγω της αρνητικότητας των κατοίκων της.»

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ !!!


ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ή ΖΩΝΗ:

-«Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί μία Ολύμπια πυρφόρος οντότητα της ηλιακής ιεραρχίας του γαλαξία, οι λεγόμενοι από σας θεοί του Ολύμπου.
-Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Ζωδιακού κύκλου, η ακτινοβολία του οποίου επηρεάζει την προσωπικότητα και τους χαρακτήρες των ανθρώπων της Γαίας.
-Στην εκλειπτική [Ζωδιακός κύκλος ή Ζωδιακή Ζώνη] υπάρχουν εκτός των ζωδίων και δεκατρείς τελειότατες αστροπολιτείες υπό μορφή τεράστιων πλανητών, της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, που φιλοξενούν την τεχνογνωσία των εφτά συμπάντων και δεκατριών γαλαξιών και η κάθε μία διευθύνεται από έναν θεό του Ολύμπου με δική σας ορολογία.
-Σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αντιστοιχεί μία αστροπολιτεία. -Είναι επανδρωμένες με στρατεύματα της 7ης Αποστολής, με υπερβατικές και ενσαρκωμένες ουράνιες οντότητες.
-Ο ισχυρότερος πλανήτης - αστροπολιτεία βρίσκεται στην περιοχή του Κριού άνωθεν της Ελλάνιας και είναι αυτός από τον οποίο διέρχεται ο Ιερός Άρχων Φωτός, ο Ζευς, όταν κατέρχεται στη Γαία.»
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ Ο ΛΥΡΙΟΣ!!!


Πηγή: