Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Η λατρεία του Κρόνου δεν σταμάτησε ποτέ

Η λατρεία του Κρόνου είναι από αρχαιοτάτων χρόνων και διατηρείτε μέχρι τις ημέρες μας μόνο που κανείς δεν θα σας το πει. Το 600 π.Χ., ο Ησίοδος στο «Έργα και Ημέραι» αναφέρεται στις διάφορες ηλικίες του ανθρώπου. Μία από τις ηλικίες που αναφέρεται είναι η Χρυσή Εποχή. Η Χρυσή Εποχή αναφέρει ότι οι επιφανείς αρχαίοι πολιτισμοί, υιοθετούν τους θεούς των άλλων δίνοντάς τους άλλα ονόματα.


Οι αρχαίοι Ρωμαίοι λάτρευαν το θεό Κρόνο, ο οποίος ήταν ο θεός της γεωργίας και του χρόνου, και η βασιλεία του ήταν γνωστή ως η Χρυσή Εποχή της ειρήνης και της αρμονίας. Ο Έλληνας θεός που ήταν ακριβώς ο ίδιος ήταν ο Κρόνος, ο νεότερος από τους Τιτάνες. Οι Καρχηδόνιοι είχαν το θεό Βάαλ (ή Μολώχ) που ήταν ο ίδιος Θεός, και καταβρόχθισε τα παιδιά (παρόμοια με τον Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά).
Στην Αμερική χάνονται χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο, γιατί άραγε και που καταλήγουν; Πόσα προσφυγόπουλα έχουν χαθεί άραγε με το χάος που επικρατεί και που έχουν καταλήξει;;;




Όπως πάνω έτσι και κάτω!!!
Ο Κρόνος συχνά απεικονίζεται και ως Μπαφομετ, σαν το Σατανά να καταβροχθίζει παιδιά. Ορισμένοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το Δέντρο της Γνώσης ήταν στην πραγματικότητα μια αναφορά στα βρέφη που τρώγονται. Λέγετε ότι ο Κάιν στην πραγματικότητα έφαγε τον Άβελ, από όπου και η προέλευση της λέξης «κανιβαλισμός Cannibal».





Πηγή:
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα