Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η Ρωσία κατηγορεί τον Βαρθολομαίο ως πράκτορα της Νέας Τάξης

Το «think tank» (δεξαμενή σκέψης) του γεωπολιτικού μέντορα του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν, εκτοξεύει σοβαρότατες κατηγορίες εναντίον του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για παπισμό, οικουμενισμό (πανθρησκεία) αλλά και κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ (Νέα Τάξη).
«Ο Πατριάρχης σιώπησε στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Δεν υπερασπίστηκε και δεν τόλμησε καν να υπερασπιστεί το ιερό μέρος του Χριστιανισμού, τότε πως θα προσποιηθεί ότι θα ενώσει τον Ορθόδοξο Κόσμο;», αναρωτιούνται οι Ρώσοι.


Εν συνεχεία καταγγέλλουν την «κοινή προσευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πάπα, η οποία θεωρείται από πολλούς ως αιρετική». Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Πάπας είναι ο μπροστάρης της Πανθρησκείας του παγκόσμιου ηγέτη, συμπληρώνουμε εμείς.

Επιπλέον το ρωσικό ίδρυμα κάνει λόγο, αναφερόμενο στην Πανορθόδοξη «για αποφάσεις που δεν συνάδουν με το Ορθόδοξο σύστημα αξιών (και) θα πλήξουν την ενότητα του Ορθόδοξου Κόσμου».
«Ήδη Αμερικανοί πράκτορες βρίσκονται στη Κρήτη με σκοπό να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο σε ότι συμβεί στο Συμβούλιο», τονίζεται με αφορμή την παρουσία της CIA.Τέλος, οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν το όλο εγχείρημα ως εφαρμογή της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, δηλαδή των σχεδίων της Νέας Τάξης.




Πηγή:
aetos-apokalypsis.com